Saniyorum oyle. Cok tesekkur ederim naifliginiz icin. Iyi aksamlarHikayeme baktı dediğiniz için başına bir şey gelmediği belli...
O zaman yapılması gereken bir daha iletişim kurmamak olur sanırım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saniyorum oyle. Cok tesekkur ederim naifliginiz icin. Iyi aksamlarHikayeme baktı dediğiniz için başına bir şey gelmediği belli...
O zaman yapılması gereken bir daha iletişim kurmamak olur sanırım..
Düşünmeye bile değmez zihnine yazık edersin böyleleri için hiç üzülme. Anca laf ebeliği yapan ormantik tipler işte.Merhaba hanimlar. Benim size sormak istedigim bir soru var. Benim 6 senedir tanidigim yasi ve hayat sartlari nedeniyle reddettigim bir adam var. (Yasi benden kucuk, su an 30 yasinda). Neyse reddettikten sonra ben iletisimi kestim. Fakat o bir kac ayda bir aradi. Engellesem instadan buldu ama 6 senedir bir sekilde iletisimde benimle. Ben bu zamana kadar onu hep izledim. Kafamda olan seyleri oturtmaya calistim ve arkadas gibi konustum bir sure sonra. Fakat gecen pazar benim bir geyik mesajimla olaylar degisti. Bana dedi ki; beni yanina yakistiramadin. Ben de dedim; senden hoslandim, hala hoslaniyorum ama arkadasligini da seviyorum. Neyse bana eger reddetmesem 6 yillik iliskimizin olacagini, beraber zaman gecirecegimizi soyledi ve ben gec olmadigini belirttim. Bana bulusma teklif etti. Farkli illerdeyiz ve sadece 1 gunu bos. Yanima gelip, geri donecegini belirtti. Ben de gitmek istedigim yerleri soyledim. Her hafta bir yere gideriz yeter ki mutlu ol dedi. Ne desem sen mutlu olacaksan olur dedi. Ertesi gun iki satir konustuk ve sonra hic bir mesajima bakmamaya basladi. Ne yaziyor, ne bakiyor. Kaza gecirdi sandim fakat hikayeme baktigini gordum. Bugun bulusacaktik. Kendimi cok kotu hissediyorum. Cok zalimce geliyor bu yaptigi. Siz ne dusunuyorsunuz? Simdiden okudugunuz icin tesekkur ederim.
Tesekkur ederim. Kafamda bir cok seyi eledim, durdum ama yaptigini bir yere koyamadim. Bilemiyorum.Düşünmeye bile değmez zihnine yazık edersin böyleleri için hiç üzülme. Anca laf ebeliği yapan ormantik tipler işte.
Ben şeyi anlamadım. Bu 6 sene boyunca hem reddettiniz hem de konuşmaya devam mı ettiniz?Mesajlarima ya da aramalarima bakmiyor ki?
Ben sevgili olmayi reddettim. O evlenme teklifiyle gelmek istedi direk. Daha tanimiyordum bu nedenle olmaz dedim. Reddedince de hayatimdan cikardim. Telefonunu falan sildim. Ama o aradi. Merak ediyorum seni dedi. Onceleri sert ciktim ama ben de hoslanmaya baslamistim ve boyle devam etti. Bu arada nickiniz bana bir mesaj gibiBen şeyi anlamadım. Bu 6 sene boyunca hem reddettiniz hem de konuşmaya devam mı ettiniz?
Merhaba hanimlar. Benim size sormak istedigim bir soru var. Benim 6 senedir tanidigim yasi ve hayat sartlari nedeniyle reddettigim bir adam var. (Yasi benden kucuk, su an 30 yasinda). Neyse reddettikten sonra ben iletisimi kestim. Fakat o bir kac ayda bir aradi. Engellesem instadan buldu ama 6 senedir bir sekilde iletisimde benimle. Ben bu zamana kadar onu hep izledim. Kafamda olan seyleri oturtmaya calistim ve arkadas gibi konustum bir sure sonra. Fakat gecen pazar benim bir geyik mesajimla olaylar degisti. Bana dedi ki; beni yanina yakistiramadin. Ben de dedim; senden hoslandim, hala hoslaniyorum ama arkadasligini da seviyorum. Neyse bana eger reddetmesem 6 yillik iliskimizin olacagini, beraber zaman gecirecegimizi soyledi ve ben gec olmadigini belirttim. Bana bulusma teklif etti. Farkli illerdeyiz ve sadece 1 gunu bos. Yanima gelip, geri donecegini belirtti. Ben de gitmek istedigim yerleri soyledim. Her hafta bir yere gideriz yeter ki mutlu ol dedi. Ne desem sen mutlu olacaksan olur dedi. Ertesi gun iki satir konustuk ve sonra hic bir mesajima bakmamaya basladi. Ne yaziyor, ne bakiyor. Kaza gecirdi sandim fakat hikayeme baktigini gordum. Bugun bulusacaktik. Kendimi cok kotu hissediyorum. Cok zalimce geliyor bu yaptigi. Siz ne dusunuyorsunuz? Simdiden okudugunuz icin tesekkur ederim.
Konuya bu kadar hirsla cevap vermenize gerek yok bence. Benim onu kabul etmedigim donem ogrenciydi ve hayata adim atmasini istedigimi belirttim. Fakat sonra babamin kanser oldugunu ogrendim ve zor bir surec gecirdim. Yani sandiginiz gibi kimseyi cepte tutmadim. Bu arada o gun ilk mesaj benden gitti ama zaten hic mesajlasmiyor degildik. Tesekkurler konuma renk kattiniz.
Haklisiniz aslinda o zamanlar olamadi. Belki kurtaririz sandim ama basarisizlikla sonuclandi. Sen mutlu ol soyle yapalim boyle yapalim derken beni mutsuz etmekmis niyeti galiba.Üzerinden 6 sene geçmiş nedeninin önemi yok bence.
Geçirdiğiniz çok çok zor bir süreç sizi en iyi ben anlarım ama şartlardan dolayı olmamış.
Şimdi de olmazdı zaten bana kalırsa çünkü olacak olsaydı o zor zamanlarda bir şekilde olurdu diye düşünüyorum.
Sonuçta 6 yılda onun hayatında da kimbilir neler olmuştur..
Sizde aramayın sormayın şu saatten sonra.
Yok ya içinden ne geçirdi bilmiyorum ama hayırlısı diyelim sizin için.Haklisiniz aslinda o zamanlar olamadi. Belki kurtaririz sandim ama basarisizlikla sonuclandi. Sen mutlu ol soyle yapalim boyle yapalim derken beni mutsuz etmekmis niyeti galiba.
Anladım. Yani intikam geldi aklım ilk. Umarım başına saksı düşmüştür. Yeşil alandan acildedir. Size dönememiştir. Yarın taburcu olup döner.Ben sevgili olmayi reddettim. O evlenme teklifiyle gelmek istedi direk. Daha tanimiyordum bu nedenle olmaz dedim. Reddedince de hayatimdan cikardim. Telefonunu falan sildim. Ama o aradi. Merak ediyorum seni dedi. Onceleri sert ciktim ama ben de hoslanmaya baslamistim ve boyle devam etti. Bu arada nickiniz bana bir mesaj gibi
Şu an siz 39 , adam 30 yaşında. İlk tanıştığınızda adam 24 yaşında ve öğrenciymiş. Bu insanla hangi ortamda tanıştınız? 6 sene boyunca neredeyse sizden 10 yaş küçük bir adamı neden izlediniz ve arkadaş gibi konuştunuz ? Bu 6 yıl içerisinde ne değişgec
Ilk tanistigimizda gec bir ogrencilik surecindeydi. Uzatip duruyordu. Ben kendimden kucuk olmasini uygun bulmadim. Hayatini yasasin istedim onceleri. Bencillik gibi geldi bana. Sanirim siz yasi vurgularken baska seyler ima etmeye calisiyorsunuz. Daha acik olun lutfen.Şu an siz 39 , adam 30 yaşında. İlk tanıştığınızda adam 24 yaşında ve öğrenciymiş. Bu insanla hangi ortamda tanıştınız? 6 sene boyunca neredeyse sizden 10 yaş küçük bir adamı neden izlediniz ve arkadaş gibi konuştunuz ? Bu 6 yıl içerisinde ne değişti ?
Ayni dusunuyorum ama ben bundan sonra nasil guvenecegim diye yazdim zaten. Gercekten ben nasil guvenirim ki bir insana?Yok ya içinden ne geçirdi bilmiyorum ama hayırlısı diyelim sizin için.
Ben bundan sonra yine sizi aramasını bekliyorum açıkçası şöyle üzerinden biraz zaman geçsin kesin arar yine randevu verebilir, konuşmaya devam etmek isteyebilir, size bir bahane sunabilir..
Ilk tanistigimizda gec bir ogrencilik surecindeydi. Uzatip duruyordu. Ben kendimden kucuk olmasini uygun bulmadim. Hayatini yasasin istedim onceleri. Bencillik gibi geldi bana. Sanirim siz yasi vurgularken baska seyler ima etmeye calisiyorsunuz. Daha acik olun lutfen.
Hahaha olsaydi onume gelirdi. Yogun bakimciyim ben. Allah korusun.Anladım. Yani intikam geldi aklım ilk. Umarım başına saksı düşmüştür. Yeşil alandan acildedir. Size dönememiştir. Yarın taburcu olup döner.
Aslinda hala is durumu yok gibi ve inanin isini umursamiyorum. Ben daha olgun olmasini istemistim. Sanirim o olgunluk ona ugramamis.O dönem adamı kendinize yaş ve konum itibariyle denk bulmamışsınız. Aradan geçen 6 yılda fikrinizi değiştiren ne oldu ?
Yazini cok enerjik bir sesle okudum nedense. Oyle bir enerjin var sanirim. Tesekkur ederim guzel yorumun icin ❤Delı mı ne.
O kadar ıkna etmeye calısmıs sımdı fırsatı var kacıyor.
Ay cıkar bı yerden bosver.
Ama güvenme derım yas olarak çok genç olgun degil.
Kendine daha uygun bırını ara.
Yazınca da sansını kaybettın canım kusura bakma dersın .
Aslinda hala is durumu yok gibi ve inanin isini umursamiyorum. Ben daha olgun olmasini istemistim. Sanirim o olgunluk ona ugramamis.
Tesekkur ederim. Zaten reddedilmek ya da hayatimda biri var dese koymazdi inanin. Aninda arkama bakmazdim. Bana en cok koyacak hareket buydu ve bunu yapti.Ogrenciligi uzamis, 30 yasina gelmis bir iste tutunamamis...Ben bu kisinin size yaptigina sasirmadim bu yazdiklarinizi gorunce. Sorumsuzmus demek, daha iyilerini hak ettiginize eminim.