- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
Merhaba arkadaşlar ben anlaşmalı boşanma davası açtık.Dilekce verdik çocuklar bende iki çocuk için nafaka 1500 diye yazıldı.Daha sonra e devletten bakınca duruşma günü Eylül ayında verilmiş.Bu süreçte çocuklar bende kalıyor ev kira çalışıyorum asgari ücret ile ama kredi ödemem de var.Nafaka verecek dedi şimdi vermiyecegim dedi Eylül duruşmadan sonra toplu verecekmis fakat ben maddi anlamda çok zorlanıyorum.Yol kiram, ev kirası, faturalar ,kredi derken çok zor duruma düştüm.Nasil bir yol izlemem gerekiyor tekrar nafaka için dilekçe verebilir miyim tedbir nafakası yazmamıştım dilekçede.Bu arada kendime almıyorum nafaka.Bir de o nafakadan ben harcarsam haram edemis aldığım gibi çocuklara verecekmisim.Kendisi evi terketti ailesiyle kalıyor.Bir aklım diyor cekismeliye dön bunun için tekrar dava açabilir miyim?Mal varlığı yani evimiz yok bir araba var 100 bin TL değerinde onu da altınların karşılığı bana verecekmiş.Altinlarim 200 bin TL değerinde.Bir de kusura bakmayın sürekli çocuklara beni kotuluyor haksız olduğu halde hakaret ediyormuş hakkımda.Bunun için bir şey yapabilir miyim.Asla muhatap olmuyorum konuşulmuyor bile alo desem laf sayıp kapatıyor.Tesekkurler