Anlaşmalı bosaniyoruz

Takimyildizi

Sivriuçlukalem
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
205
146
6 aydır evlerimizi ayirmistik. Bir sürü olumsuz özelliği vardı. Yokluğu bana çok iyi gelmişti. Bugün protokol imzaladik. Perşembe günü bosaniyoruz. Üstümdeki tüm borçları kabullendim. Yeterki uzatmadan bosanalim istedim.Şimdiye kadar iyiydimde bugün niye üzgünüm. Sadece paylaşmak istedim.

Bir şeyin tamamen biteceği gerçeğini kabullenmeye başlamanız gerekiyor çünkü. Alışkanlıklar bir nevi. Bu basamağı geçerken biraz zorlanacaksınız ama sonrası düzlük. Kendinize inanın.

Evlenmek kadar boşanmak da normal. Mutsuz bir evliliği sürdürseydiniz yıllarınıza mâl olurdu emin olun... şimdiden sonra keyfinize bakın. Üzülmeyin lütfennn

Üzüldünüz çünkü iş ciddiye bindi. Önceden sadece rahatlatıcı fikirleri hepsi. Bu hüzün sadece eşinizle alakalı değil. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadınız, emek verdiniz karşılığını alamadınız, düzeniniz tamamen değişti, alışkanlıklarınızı bıraktınız... Kolay değil tüm bunlar. Ama hepsi geçecek. Dilerim bundan sonrası çok güzel olur sizin için.

Heralde gerçekle tam olarak yüzleşeceğiniz için hüzün çökmüş.. 6 aydır ayrıymışsınız zaten, iyimişsinizde,.. Toparlarsınız siz...hüzünleneceğiz,ağlayacağız,düşeceğiz sonra da kalkacağız ayağa daha emin adımlarla yolumuza bakacağız..

Borçlar onun. zamanında iddia oynayıp herseyimizi kaybetmemize sebep oldu. Kredi çektim destek oldum oda çekti toparlayamadi. Bundan sonra da yalanı dolani habersiz iş yapması bitmedi...
Evet gercekten cok zor durumda kalmissinz maddiyattan ayriliyorsuniz birnevi seviyormydinuz esinizi

Boşanma nedeni neydi? Borçları üstünüze almissiniz. Cok mu borc. Nasıl ödeyeceksiniz? Yeni hayatınız hayırlı olsun. Mutlu olursunuz insallah

Benimde esim uzun zaman issiz kaldi pskolojisi bozuldu oda iddaya sardi cogu teknolojik aletltlerimizi telefonlarimizi hep sattik ben ona destek oldum her sartta cocugum cok duskun oldugu icin bide pskolojisi bozuk diye birakmadim simdi cogu sey duzeldi cok sukur sabir ve dua ile.

Evet gercekten cok zor durumda kalmissinz maddiyattan ayriliyorsuniz birnevi seviyormydinuz esinizi
Sevmiyorum. Boşanmak istemedi. Çok circeflesti en son onunla konusmuyorum diye binamin içinde boğazımi sikti. Darp raporu aldım şikayetçi oldum uzaklaştırma aldım ailesine haber verdim. Onu ikna ettiler bosaniyoruz. Kurtuluyorum aslında. Geriye baktığında güzel şeyler aklına gelir ya benim aklıma hiç gelmiyor tamamen bitmiş bende diyorum. Ancak hüznüme gozyasima engel olamıyorum

Bende yıllarca emek verdim. 7 yıldır tam 125bin nakit kredi odemisim ona. Sunuda yapsaydım diye hayiflanacagim hiçbir şey kalmadı. İçim oldukça rahat

Canim bosanmak ta bir travma gecicek bizim ulkemizde toplum baskisida cok fazla ben esimi seviyrm ama bu toplum baskisindan korkutugum icn kackere bosanmadan dondum ama seviyorum ben ayni zamanda neyse iyi olucaksin sikintilar her zaman olucak iyi seler de oluck hayat bole
Bende yıllarca emek verdim. 7 yıldır tam 125bin nakit kredi odemisim ona. Sunuda yapsaydım diye hayiflanacagim hiçbir şey kalmadı. İçim oldukça rahat
Evet sizinki si suistimal olmus dohru karari vermissiniz ozman

Dünyanın sonu gelmiş gibi boşananlarin yaninda pek bir zarif duruyorsun
Şaka bir yana
Takma kafana
Herşey güzel olacak
Ailemde böyle bugün sürekli sakalastilar benimle. Kendilerince masumca beni motive etmek istediler. Ama bana iğreti geldi tavırları. Bı sarilsalardi bı aglayabilseydim omuzlarinda

Belki de çalıştığım için beni oyaladi şimdiye kadar

geçmiş olsun.
böyle okuyunca bu adamdan kurtulunca neyin hüznü çöktü ki, diye düşünüyor insan.

6 aydır mutlusunuz. bir kaç gün sonra kendinize gelirsiniz yeniden merak etmeyin.
robot değiliz.
insan ayrıldığı kişiye degil, bazen hayal kırıklıklarına üzülür. sizin de öyle olmuştur.

ha ben yerinizde olsam, neden daha önce ayrılmadım diye yas tutardım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…