Anlaşmalı bosaniyoruz

geçmiş olsun.
böyle okuyunca bu adamdan kurtulunca neyin hüznü çöktü ki, diye düşünüyor insan.

6 aydır mutlusunuz. bir kaç gün sonra kendinize gelirsiniz yeniden merak etmeyin.
robot değiliz.
insan ayrıldığı kişiye degil, bazen hayal kırıklıklarına üzülür. sizin de öyle olmuştur.

ha ben yerinizde olsam, neden daha önce ayrılmadım diye yas tutardım...
Kesinlikle haklısınız. Zamanla toparlarim.

Onu kaybettiğiniz için değil, neden ben de herkes gibi güzel bir yuvaya sahip olamadım diye üzülüyorsunuz sanırım.

Çoğu ev dışarıdan gözüktüğü kadar iyi bir aile ortamı değil ve insanların farklı farklı imtahını var.

Sizin ve evlatlarınız sağlığı yerinde, düzenli de bir geliriniz varsa mutlu olmak için sağlam bir temeliniz var. Bundan sonra güzel günler görün inşallah.

Onu kaybettiğiniz için değil, neden ben de herkes gibi güzel bir yuvaya sahip olamadım diye üzülüyorsunuz sanırım.

Çoğu ev dışarıdan gözüktüğü kadar iyi bir aile ortamı değil ve insanların farklı farklı imtahını var.

Sizin ve evlatlarınız sağlığı yerinde, düzenli de bir geliriniz varsa mutlu olmak için sağlam bir temeliniz var. Bundan sonra güzel günler görün inşallah.
Evet aklımdan geçenler bunlar. Huzurlu bir yuvam olmadığından.
Çok şükür oğlumla saglimiz yerinde. Düzenli maaşım var. Borçlar bitince geçinir giderim. Güzel dilekleriniz için tşk ederim

Rabbim yardımcınız olsun inşallah
Kadınlar son damlalarına kadar yuvaları için çabalarlar da bu erkekler neden kıllarını kıpırdatmazlar ya
bende eski kocamın borcunu ödüyorum.ağla bağır çağır kendini sıkma ben hala geceleri ağlarım kimse görmeden bilmeden
yaşanan şey çok acı Allahım hepimize yardım etsin.

üzülürsünüz tabi. İş netleşene kadar kafanzı dinleniyordunz.. İş netleşince bi an boşluk hissi oluşmuş olabilir. evlenmek kolay değil sonuçta.. Herseyın hayırlısı

Arabamızı satarken ağlamıştım. Hem de yenisini alacakken...

Babaevim alt sokakta ama evlenirken ağlamıştım.

Üniversite okumak için başka şehire giderken ağlamıştım.

Insan güzel bir değişiklikte bile ağlıyor. Çünkü kurulu bir düzen yıkılıyor. Yenisi geliyor.

Insan cennete gideceğini bilse bile ölmek istemiyor.

Demek ki güzel de olsa değişiklikten hoşlanmıyoruz.

Uzulmeniz normal. Ama gececek.

Sevmiyorum. Boşanmak istemedi. Çok circeflesti en son onunla konusmuyorum diye binamin içinde boğazımi sikti. Darp raporu aldım şikayetçi oldum uzaklaştırma aldım ailesine haber verdim. Onu ikna ettiler bosaniyoruz. Kurtuluyorum aslında. Geriye baktığında güzel şeyler aklına gelir ya benim aklıma hiç gelmiyor tamamen bitmiş bende diyorum. Ancak hüznüme gozyasima engel olamıyorum
Bu sizin kurduğunuz hayallerin yıkımı. O değil ali, veli kim olsa aynı şeyi hissederdiniz. Geçmiş olsun

şiddet borç mutsuzluk vs.
7 yıl çok bile dayanmışsınız ,
kurtulduğunuza sevinin,
oğlunuzla beraber mutlu güzel günleriniz olsun
normal böyle hissetmeniz ama dünyanın sonu değil
bilakis yepyeni hayatınızın özgürlüğünüzün başlangıcı
darısı başıma inşallah :KK74:

X