- 1 Eylül 2015
- 205
- 146
-
- Konu Sahibi Takimyildizi
Kesinlikle haklısınız. Zamanla toparlarim.geçmiş olsun.
böyle okuyunca bu adamdan kurtulunca neyin hüznü çöktü ki, diye düşünüyor insan.
6 aydır mutlusunuz. bir kaç gün sonra kendinize gelirsiniz yeniden merak etmeyin.
robot değiliz.
insan ayrıldığı kişiye degil, bazen hayal kırıklıklarına üzülür. sizin de öyle olmuştur.
ha ben yerinizde olsam, neden daha önce ayrılmadım diye yas tutardım...
Evet aklımdan geçenler bunlar. Huzurlu bir yuvam olmadığından.Onu kaybettiğiniz için değil, neden ben de herkes gibi güzel bir yuvaya sahip olamadım diye üzülüyorsunuz sanırım.
Çoğu ev dışarıdan gözüktüğü kadar iyi bir aile ortamı değil ve insanların farklı farklı imtahını var.
Sizin ve evlatlarınız sağlığı yerinde, düzenli de bir geliriniz varsa mutlu olmak için sağlam bir temeliniz var. Bundan sonra güzel günler görün inşallah.
Bende yıllarca emek verdim. 7 yıldır tam 125bin nakit kredi odemisim ona. Sunuda yapsaydım diye hayiflanacagim hiçbir şey kalmadı. İçim oldukça rahat
Bu sizin kurduğunuz hayallerin yıkımı. O değil ali, veli kim olsa aynı şeyi hissederdiniz. Geçmiş olsunSevmiyorum. Boşanmak istemedi. Çok circeflesti en son onunla konusmuyorum diye binamin içinde boğazımi sikti. Darp raporu aldım şikayetçi oldum uzaklaştırma aldım ailesine haber verdim. Onu ikna ettiler bosaniyoruz. Kurtuluyorum aslında. Geriye baktığında güzel şeyler aklına gelir ya benim aklıma hiç gelmiyor tamamen bitmiş bende diyorum. Ancak hüznüme gozyasima engel olamıyorum
Kurtuldugumda bı fakiri doyuracagimBu adamdan kurtulduğunuz için sevinin. Tekrar hiçbir şekilde iletişime geçmeyin ve kendinize güzel bir hayat kurun inşallah...