anlaşılmıyorum belki de anlamıyorum

Dünkü konunda çok farkedememiştim ama bunda her şey oturdu benim gözümde. Bu adam seni sevmiyor cicim. Belki kendince seviyor ama senin onu sevdiğin gibi sevmiyor..,

Benim onu sevdiğim gibi sevmiyor sanırım . Dayanamadım mesaj attım . Küs uyuyoruz içim rahat değil. Telefonu kapattı . Ben çaba sarfettim . Artık ondan bekliyorum .

Ayrıl gitsin,acı falan da çekeyim deme, gitsin kuşuyla ilgilensin,seni ararsa bendeki kuş uçtu beybiii dersin,bu ne böyle zariflikten yoksun araması sorması yok, sende bu yaşta böyle biri için karalar bağlamışsın.Bas tekmeyi.

Aynen dediğim gibi . Kuşuyla oynarken dalmış gitmiş . Kendimi salak gibi hissettim . 10 ay tatlı acı anılarımız oldu . Birden yıkamam cesaretim yok . Şöyle yapsaydım nasıl olurdu demek istemiyorum kendime . Ayrılık son çıkış noktam olsun . İçim rahat ayrılayım . Konuşmama kararı aldık. Dayanamadım mesaj attım . Fakat telefonu kapattı . Çok zoruma gitti . Gurursuzun tekiyim .

Benim onu sevdiğim gibi sevmiyor sanırım . Dayanamadım mesaj attım . Küs uyuyoruz içim rahat değil. Telefonu kapattı . Ben çaba sarfettim . Artık ondan bekliyorum .
Konunun basinda uygulamayi sildim bi daha yazmayacagim diyodun simdi mesaj attim BEN ADIM ATTIM CABA SARF ETTIM SIRA ONDA diyosun. istikrarsizligin, durus sergileyememenin, sozunu tutamamanin adi caba sarf etmek mi? Bence sevgilin oyle dusunmuyo ki telefonu kapatmis

Üzülüyorum senin adına.... Elinden geleni yapacaksın ama olmadığını yürümediğini gerçekten idrak ettiğin zaman bitireceksin... Umarım senin hayatından çok fazla zaman çalmaz bu durum..

Benden sana abla tavsiyesi..

Gercekten inanmadigin iste bu demedigin adama bu yasta hayatini baglama ve saatlerini gunlerini harcama.
Cok pisman olursun...

Konunun basinda uygulamayi sildim bi daha yazmayacagim diyodun simdi mesaj attim BEN ADIM ATTIM CABA SARF ETTIM SIRA ONDA diyosun. istikrarsizligin, durus sergileyememenin, sozunu tutamamanin adi caba sarf etmek mi? Bence sevgilin oyle dusunmuyo ki telefonu kapatmis

biz birbirimize küs uyumama sözü vermiştik . ve bugün ilk defa küs uyuduk . gönlüm rahat etmedi . belki gurursuzum , belki sözümde duramıyorum . istediğinizi düşünebilirsiniz. ben ne yaptımsa sevdiğim için yaptım . o mesajı attığım için pişman da değilim .

biz birbirimize küs uyumama sözü vermiştik . ve bugün ilk defa küs uyuduk . gönlüm rahat etmedi . belki gurursuzum , belki sözümde duramıyorum . istediğinizi düşünebilirsiniz. ben ne yaptımsa sevdiğim için yaptım . o mesajı attığım için pişman da değilim .
Küs uyumama sozu verdiysen de (niye verilir bu soz bilemem de) o zaman aramayacagim seni deme. Kimse celiskili bi insana uzun vadede saygi duymaz.

Üzülüyorum senin adına.... Elinden geleni yapacaksın ama olmadığını yürümediğini gerçekten idrak ettiğin zaman bitireceksin... Umarım senin hayatından çok fazla zaman çalmaz bu durum..

elimden geleni yapmaya çalışıyorum . acabalar kalmasın içimde .yıllar sonra bunun pişmanlığını yaşamayayım . bu durum ne zamana kadar sürer bilmiyorum .

ben sizin görüşlerinize saygı duyuyorum . fakat şu an kendimi çok üzgün hissediyorum . farkındaysanız ilk mesajınızdan beri azar modundasınız.
Her yoruma acik degilsen, tum yazilacaklari kaldiramayacaksan konu acmamalisin herkesi kontrol edemezsin ki biz senin psikolojine gore yazmak durumunda degiliz. Neyse iyi forumlar

Oyle deme...olur o yaslarda boyle firtinalar.
Ben hic takmazdim erkekleri falan.
O kim oluyor ki derdim. Daha onunde uzun zaman var. Bu yasin tadini cikar.
Birak ne hali varsa gorsun.

bu düşüncelerimi yazarken utanıyorum . erkek arkadaşımın iyi yönleri de var . göz ardı edemem . ayrılmaya cesaret edemiyorum . korkak birisi oldum . bundan önceki ilişkilerimde gemileri hemen yakardım . ama şimdi çok değiştim .hadi karşıma daha kötüsü birisi çıkarsa ? yeni birini tanımak çok korkutucu geliyor

Her yoruma acik degilsen, tum yazilacaklari kaldiramayacaksan konu acmamalisin herkesi kontrol edemezsin ki biz senin psikolojine gore yazmak durumunda degiliz. Neyse iyi forumlar

ben her yoruma açığım da siz burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz. beni yazdıklarım kadar tanıyorsunuz. ama istikrarsızlığımdan girdiniz söz tutmamazlığımdan çıktınız. 19 yaşındayım . belki şu an göremiyorum bazı şeyleri . her insan bir değil .

Arkadaşım sana dün de söylendi, ilişkinle alakalı çok fazla olumsuz şey var, bir ilişkide olmaması gereken şeyler var. Erkek arkadaşın seni ihmal ediyor, sana değer vermiyor, aklına bile gelmiyorsun, ara verelim demiş ayrıca. Yok yani bunun oluru yok, sıkıldığını söylemiş. Gerçekleri kabul etmemek için daha fazla direnme istersen. Kendine daha fazla yazık etme. Uzaktan yürütmek zaten zor, bir de seni sevmeyen adamla daha nereye kadar? Lütfen daha fazla bahane arama onun seni sevdiğine dair.

Odunluk falan da değil bununki, ona bakarsan benim dayım da odunun önde gidenidir ama seven insanın hali başka oluyor. Sevgilisine bir telefon açar, ottan b*ktan varana kadar konuşur, telefon elinden düşmez sürekli mesaj mesaj, seviyor yani neticede. Anlatabildim mi? Üzme kendini daha fazla.

Arkadaşım sana dün de söylendi, ilişkinle alakalı çok fazla olumsuz şey var, bir ilişkide olmaması gereken şeyler var. Erkek arkadaşın seni ihmal ediyor, sana değer vermiyor, aklına bile gelmiyorsun, ara verelim demiş ayrıca. Yok yani bunun oluru yok, sıkıldığını söylemiş. Gerçekleri kabul etmemek için daha fazla direnme istersen. Kendine daha fazla yazık etme. Uzaktan yürütmek zaten zor, bir de seni sevmeyen adamla daha nereye kadar? Lütfen daha fazla bahane arama onun seni sevdiğine dair.

haklısın şu an kendimce bahane arıyorum . yakıştıramıyorum ona . sonumuzu görmüyorum artık . ilgiye aç hissediyorum . o ilgi göstermeyince sinirleniyorum . ona kızıyorum . neden böyle diye? onu değiştirmeye çalışıyormuşum meğer . ama boşuna

X