Anlaşılır Bir Başlık Yazmak İsterdim

Ne kavgadan anlar, ne güzellikle konuşmaktan biz normal insanların bildiği hiçbir dilden anlamıyor. Git derim gitmez. Düzgün dur derim anlamaz .

Ben seye takildim,

Kadinin dogum gununde kendi kocasi nerde? Elalemin kocalariyla niye birlikte fotograf paylasiliyor?
Kocaniz niye yalana siginmis?
Kocaniz, niye durduk yere ben de mesafe koyarim dedi?

Ve en sakili, cok hafifmesrep bi hareket bence, kadin ne munasebet size opucuk atti?

Yok canım
Kadınla neden oyle düşünülecek gibi degil dediniz
Yaş farkımı var
Olamazmı gercekten farklı bısey
Begenmeler filanda var dıyorsunuz ınstada
Nasıl anlatayım kadın genel anlamda rahat biraz . Eşinin diğer arkadaşları ile de diyoloğuna şahit olmuştum. Bir hastane ortamında. Bilmiyorum öyle bir his geçmedi ama bana tabii ki "Kemal'im yapmaz" kafasında da değilim. Bilmiyorum

Peki bu eşinizin iş arkadaşı niye başkasının karısının doğum gününü kutluyor
Yada bu evlıyse onun eşi nerde
Hani tanıyorlarsa eşleriyle ailecek gidip kutlarlar
Erkekler neden gidip kadına dogumgunu surprızı yapıyor

İşte parçaları üst üste koyunca o kadar anlamsız şeyler çıkıyor ki ortaya . Ben de çok hoşlanmadığım için kendisi ile bir daha görüşmedim. Eşim niye öyle dedi bilmiyorum ben de öyle söyleyince bir boş boş bakmıştım suratına. Kadının doğum gününde kendi kocasıda aynı ortamdaymış bilmiyorum öyle dedi bana doğru mu yalan mı söylüyor. Tepki göstermemden çekindiği için yalan söylemişmiş.Fotografı gösterebilme şansım olsaydı inanın çok daha net anlatabilirdim kendimi. Öpücük olayı inanın ben de anlamadım. Ben iyi akşamlar dedim döndü öpücük attı bana

Onun eşi de evinde çoluğunun , çocuğunun başında. Kız insatgram kullanmıyor bu yüzden haberi yok. Ama ben göndereceğim ona resmi ve durumu anlatacağım

Bence kocanizi tehdit edin. “Esnafa yazarim karinin kocamda gozu var kocam da bis degil derim hepiniz rezil olursunuz birbirinize dusersiniz hepinizi mahvederim” diye korkutun biraz bir daha cesaret edemesin.
Nasıl anlatayım çok değişik bir durum. Kadının kocası da var doğum gününde . Görmüştür herhalde diye düşünüyorum

Peki siz eşinizden ayrı olarak karşı cinsle bir yemeğe çıksanız kutlamaya gitseniz tepkisi ne olur

Kadindan inanilmaz Fahriye abla vibe'i aldim. Hani su mahallenin butun erkekleri ona asik, cilveli, isveli kadin.
Hatta bir tik daha hafifmesrebi galiba.

Sevmedim kendisini. Esinizi uzak tutun boylelerinden.

Onun eşi de evinde çoluğunun , çocuğunun başında. Kız insatgram kullanmıyor bu yüzden haberi yok. Ama ben göndereceğim ona resmi ve durumu anlatacağım
Ay kadını bı arayın tanımıyormusunuz
Bu nasıl bır arkadaslık bızden habersiz elin kadınına dogumgunu yapıyorlar bu kocalarımız diye bir sorun
Bi anlatsın biliyorsa hem oda bılmıyorsa ogrenmıs olur .

Ne kavgadan anlar, ne güzellikle konuşmaktan biz normal insanların bildiği hiçbir dilden anlamıyor. Git derim gitmez. Düzgün dur derim anlamaz .
Ben olsam aynı şekil davranır ya da davranışını bıktırana kadar tekrarlatırım. Misal, bu gün oğlumun doğum gününü kutlatır üstüne iyi bir hediye aldırır o şekil eve dönerim. Sonra ki fırsatta kendi doğum günümü kutlatır, hediyemi aldırır eve dönerim. Her ağzını açtığında da mutlu yıllar derim. Takii ben bu olayı unutana kadar. Unutmak da bilemiyorum ne kadar zaman alır artık.

Evet şimdilik öyle ne yazık ki. 1 oğlum var ve gerekli şartların oluşmasını bekliyorum

Gerekli şartların oluşmasını bekliyorsaniz, sessiz kalıp, izleyin derim.
Bu konu dolayisiyla, ilerleyen donemde elinize daha çok delil gececektir gibi bir his oluştu bende.

eşiniz ve arkadaşı ne alaka arkadaşlarının karısının doğum gününü kutlamaya gidiyor.
kadının kocasıyla gitseler hadi bir derece bir program yapmıştır eşi davet etmiştir.

Öyle yaptım ama emin olun eşim hiç o durumu anlayacak kafada değil . Sorsanız "ben ne yapıyorum sana" deyip üste çıkmaya çalışır. Ne yazık ki karakteri bu
Sizin eşten ben bıktım sen bıkmadın ya. İki fiilinden biri gıcık olur mu bir insanin

Gerekli şartların oluşmasını bekliyorsaniz, sessiz kalıp, izleyin derim.
Bu konu dolayisiyla, ilerleyen donemde elinize daha çok delil gececektir gibi bir his oluştu bende.
İnşallah akıl sağlığımı yitirmeden yapabilirim dediğinizi

eşiniz ve arkadaşı ne alaka arkadaşlarının karısının doğum gününü kutlamaya gidiyor.
kadının kocasıyla gitseler hadi bir derece bir program yapmıştır eşi davet etmiştir.
O alakayı kafamda mantıklı bir yere koyabilsem keşke ...

Sorun bakalım, sen beni işte bilsen ama ben arkadaşım olan bir erkeğin doğum gününü kutlamaya gitsem ve sen bunu benim arkadaşımın paylaşımından öğrensen be tepki verirsin diye. Bu ona yeter diye düşünüyorum. Cevabına göre şekil alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…