Anlaşılır Bir Başlık Yazmak İsterdim

Doğum günü ne alaka çok sakinsiniz gerçekten.Ben asla kıskanç değilim hatta yılların verdiği bir rahatlık var üzerimde ama eşim bugün çalışıyorum dese ve gece arkadaşıyla ,arkadaşının eşinin doğum gününü 3 bir yerde kutlasa o adamı eve sokmam.Hatta zekasından suphe ederim......

Aynısını söyledim ne varmış bunda öyle dedi bana
O zaman bir sağlamasını yapın bakalım ne var bunda diyor mu? Ama işte bazı kadınlar ya da erkekler kendine yakıştırıp yapamıyor. Benim çocuklarımın babası aldatılmayı çok hak ediyordu ama düşüncesi bile beni tiksindiriyordu başkasından görsün deyip boşanmıştım

Çok haklısınız sizin gibi düşünüyorum

Neleri denedim bir bilseniz

Ne munasebet bana isteyim diyip dogum gunu kutlamasina gitse kocam heralde dunyayi basina yikardim
Ayrica dugune neden geri donuyor sanki kardesinin dugunu cok yakinda ayrilamiyor siz neden bukadar sakinsiniz yalan karsisinda?

Ne munasebet bana isteyim diyip dogum gunu kutlamasina gitse kocam heralde dunyayi basina yikardim
Ayrica dugune neden geri donuyor sanki kardesinin dugunu cok yakinda ayrilamiyor siz neden bukadar sakinsiniz yalan karsisinda?
İçinde biriktirdiğiniz acı ve öfke bir süre sonra sizi sakin yapıyor. Travma gibi ...

Evet hiç anlam veremediğim bir şekilde beni yok sayıyor. Çok değişik bir durum, değişik bir kafa yapısı

Şu an işim için sektör değişikliği yapma aşamasındayım. 1 evladım var . Gerekli maddi imkanları sağladıktan sonra boşanma davası açmayı planlıyorum.
Nasıl mutlu olacaksınız öyle yapın tabi ama güven sarsılınca tekrar geri gelmez. Bundan sonrada illaki yalanları olacaktır. İnşallah bi an önce işinizi toparlar yolunuza bakarsınız

Nasıl mutlu olacaksınız öyle yapın tabi ama güven sarsılınca tekrar geri gelmez. Bundan sonrada illaki yalanları olacaktır. İnşallah bi an önce işinizi toparlar yolunuza bakarsınız
Öncesinde de vardı. Bu noktaya bir olayla gelmedim açıkcası. Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun

Ben hiç birşey anlamadım

Bazı insanlar kadın erkek fark etmeksizin ilgi seviyor. Hani vardır ya yeni tanışırsiniz siz uzerinizdeki gerginligi atamadan çok uzun süredir tanisiyormussunuz gibi hemen kaynasiverirler. Kimi hakikaten samimi hoş sohbet ama kimilerinin bence ruhsal sorunları var. Cocukluklarinda belki yeterince ilgi görmediklerinden midir bilemiyorum dikkat çekmezse rahat edemiyorlar. Bu flört ya da aldatma değil gibi. Eşinizden biraz samimiyet görmüştür onu arkadaşı saymış sizi sayamamış herhalde. Dün tanıştığı biri nasıl kardeşi olabiliyor mesela.. Ben kadından böyle bir vibe aldım. Benim mesela bir komşum var historiyonik kişilik bozukluğu teşhisi almış. Tedavi görüyor. Ama o da bahsettiğiniz kadın gibi biridir. Birinden yüz bulur yanaşır. Başkasından bulamazsa gıcık davranır.. ilgi çekmek için tuhaf gelgitleri vardır. Bence çok üzerinde durmayın sadece eşinize gördüğünüz storyi sorabilirsiniz sakincE hesap sorar bir tonda değil. Sonra da kadının davranışlarını kip etmeyi bırakın. Kendi kendinize de meseleyi büyütme eğiliminiz var gibi anlıyorum.

kadinin niyeti nedir kocanda neden yalan söylüyor gittigi halde ise gitmis gibi yapip kadinin yaninda dogum günü kutlamalari cokta mahsum gelmedi bana bilmiyorum ama kabul etmek bu durumu hos karsilamakda hos degil

İnanın hiç sakin değilim . Yüzümden alevler çıkıyor. Kesinlikle kıskançlık değil bu evet. Kendisi böyle birisi maalesef nasıl işine geliyorsa öyle hareket eder
seven kiskanir bu cok dogal bu elimizde olan bir duygu degilki

Nasıl anlatayım çok değişik bir durum. Kadının kocası da var doğum gününde . Görmüştür herhalde diye düşünüyorum
bazi kocalarda maalesef herseyi görürler bilirler sigir gibi karilari ne yaparsa yapsin görmezden gelirler yeterki onunla nikahli kalsinda karisi ne halt yerse yesinler

kadin herkese mavi boncukmu yollamis bencede pessss

Böyle kadinlardan uzak olmak lazim ne kadar uzak o kadar iyi yuva yikan tipler bunlar
burada neler okuduk genc evli bir kadin olan esinin is yerinde yasli apla vs teyze diye hitap eden lakin kocasi olacak alcak o yasli teyzeyle cinsellik yasiyorlar sonradan ortaya cikiyor

Valla hic de amma kıymetli kocan varmiş denecek bir konu degil baya cinnet gecirmelik bir konu

Ben sadece şunu merak ettim. O fotoda kadının kocası da var mıydı? Ya da kocası o doğum günü kutlamasında var mıymış? Yani bu nasıl bir samimiyet ki kocasının arkadaşlarıyla doğum günü kutluyor. Öyle yobaz biri değilim ama ne bilim bana tuhaf geldi. Yani doğum günü kutlayacaksam tabiki eşimin arkdaşları da gelebilir ama onlarla yalnız foto çekip de paylaşmam asla. Çok tuhaf oluyor. Uzun süren br arkadaşlığımız olsa belki. Bilemedim. Kocanızın işteyim deyip partiye gitmesi de hoş değil. Söylemeye fırsat bulamadım demesi de tamamen yalan. O sizin öğreneceğinizi düşünememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…