Anlaşılır Bir Başlık Yazmak İsterdim

Öyle yaptım ama emin olun eşim hiç o durumu anlayacak kafada değil . Sorsanız "ben ne yapıyorum sana" deyip üste çıkmaya çalışır. Ne yazık ki karakteri bu
Bahsettiğiniz arkadaşlık ortamını bozardım eşim de tercihini yapardı. İlişki falan kalmaz ortada diğer kadın bana tehlikeli geldi, eşiniz de çok düzgün sayılmaz.

Düğüne niye geri döndü?
Benim iyi anlaşmadigim bi kadınla eşimin işi olamaz nokta. Kıskanç biri falan değilim ama ben görüşmüyorum kadınla ona noluyor. Siz niye bu kadar sakinsiniz, sonuçta yalan söylemiş, işe gidiyorum diyerek kadının doğum gününü kutlamaya gitmiş
İnanın hiç sakin değilim . Yüzümden alevler çıkıyor. Kesinlikle kıskançlık değil bu evet. Kendisi böyle birisi maalesef nasıl işine geliyorsa öyle hareket eder

Hic normal degil. Birincisi neden sizi birakip dugune dondu? Ikincisi bu yalana nasil boyle sakin kalabiliyorsunuz? Ben olsam cok ciddi kavga cikartmistim. Bir daha biri icin bana yalan soylersen bosarim seni derdim yapardim da. O kadin cok mu onemliymis ki bunun icin yalan soyleyebilmis. O kadinda cok sinsi birine benziyor.

Bahsettiğiniz arkadaşlık ortamını bozardım eşim de tercihini yapardı. İlişki falan kalmaz ortada diğer kadın bana tehlikeli geldi, eşiniz de çok düzgün sayılmaz.
Evet düzgün değil ne yazık ki . Öyle bir seçenekte tamam der benim ailem sizsiniz bir daha görüşmeyeceğim der anlık olayı kapatma derdine girer ama asla yapacağından geri kalmaz

Herkese merhabalar . Çok uzatmadan size dün gece yaşadığım bir olayı anlatmak ve fikir sahibi olmak istiyorum. Yaşadığımız şehire eşimin tayini nedeni ile geldik. Eşim buraya geldiğimizde, yine iş arkadaşının vasıtası ile bir esnaf ile tanışıyor, ve samimiyeti ilerletiyor. Eşimin babasının rahatsızlığında sağolsun hastane ,doktor vs konularında kendisine çok yardımda bulundu. Sonrasında ben de tanıştım . İş yerini vs biliyorum. Birkaç kez bir iş nedeni ile gitmişliğim var. Birkaç ay sonra aralarında bahsettiğim esnafın eşininde aralarında bulunduğu bir grup ile kahve içmeye gittik. Eşi ile orada tanıştım. Kendisi bana sürekli kızını kötüledi (çocuğunu kötüleyen insanlardan hiç hazzetmem) ben konuya çok müdahil olmadım.Sonrasında bir - iki kez tesadüf eseri başka yerlerde karşılaştık, kadın beni her gördüğünde elini uzatıp kendisini tanıttı 🙄 neyse dedim unutmuştur belki . Bu arada eşimle öncesinden instagramdan takipleşiyorlarmış bu hanımefendi. Sonrasında beni de ekledi ben de kabul ettim ama benim ne hikayelerime bakıyor ne de fotograflarımı beğeniyor (beğenmek zorunda değil tabii ki ) ama eşimin her paylaştığı fotografi beğeniyor vs.Ben çok takılmadım açıkcası çünkü kıskançlık yapabileceğim bir durum değil belirteyim. Bir ay önce eşimin yakından tanıdığı ama benim uzaktan tanıdığım bir tanıdığının kızının düğününe katıldık ben pek gitmek istemedim çünkü kalabalık ortamları sevmiyorum. Eşim ısrar edince gitmek durumunda kaldım. Düğün salonunda bahsettiğim kadın ve eşide vardı. Bizi masalarına davet ettiler (bu sefer beni tanıdı) hep birlikte oturduk. Sonrasında eşim ve diğer erkekler masadan kalkıp açık alana geçtiler biz kadınlar olarak kaldık. Bahsettiğim hanımefendi de benim yanımda oturuyordu eşim gidince yanımdan kalkıp iki sandalye öteme geçip arkasını dönüp diğer kadınlar ile konuştu . Benimle irtibatı kesti.Bu arada konuları gelinin gelinliği 70 lerden kalmaymış , damadın pantolonu bol gelmiş, gelinin annesi iki kıyafet değiştirmiş vs . Ben sıkılıp eşime beni eve götürmesini söyledim. Kalkarken de uzaktan iyi akşamlar dedim . Kadın bana öpücük attı 🙄 (hiç anlam veremedim o hareketine) Eşim beni eve bıraktı .Kendisi geri döndü düğüne . Sonrasında o gece olanları ve bir daha o kadınla yan yana gelmek istemediğimi enerjimin hiç tutmadığını beni de bu konuda zorlamaması gerektiğini eşime söyledim . O da ; böyle bir talebim olmadığı halde tamam ben de bundan sonra mesafemi koruyacağım dedi. Neyse eşim dün akşam gece çalışıyordu.( Ben öyle sanıyordum) Eşimin iş arkadaşı ile kadının doğum gününü kutlamaya gitmişler ikisi🙄 Bir de üçü sarmaş dolaş fotoğraf çektirmişler . Kadın hikayesinde paylaşmış İlk sürpriz kardeşlerimden geldi yazmış . Ben de eşimin arkadaşının hikayesinde gördüm. Şimdi konumuz bir noktada kadın değil (Aman ne kıymetli kocanız varmış , kocanızı yemiş mi minvalinde yorum yapacaklar hiç zahmet etmesin) Burada konu eşimin bana mesafemi koruyacağım deyip ve bana çalışıyorum diye söyleyip kadının doğum gününü kutlamaya gitmesi. Bu durumda açıkcası kendimi aptal yerine konulmuş gibi hissediyorum, ve ne olduğunu anlayamıyorum. Yüksek bir tepki verip kendimi komik duruma düşürmek istemiyorum. Siz aynı durumda olsaydınız nasıl bir tepki verirdiniz paylaşırsanız sevinirim. Uzatmayacağım diye başlamışım ama uzun olmuş biraz kusura bakmayın lütfen

Gayet fevri bir tepki verirdim, eşim benim hazetmediğim bir insanla mesafeli duracağım deyip sonrada gidip doğum gününü kutlayamaz. Ailece tanışılıyor ise ailece gidilir yoksa ne münasebet gidip elin kadının doğum gününü kutlayacak. İlaveten eşim iş arkadaşlarının eşlerini de sosyal medyadan takip etmez, iş yaptığı insanların eşleriyle ben olmadan bir araya gelmez bu tip konularda kesin çizgileri vardır, bence sizin eşiniz fazla gevşek davranıyor, biraz ayar lazım gibi. Yapı olarak genelde sakinimdir ama sizdeki sakinlik fazla olmuş sanki, sert çıkışın belki yoktur altında bir şey ama gereksiz samimiyetler her zaman sorun getirir

Niye benim aklıma çok pis şeyler geldi yahu bu üçlü hakkında bilmiyorum... Ne alaka bir çiftin arasına üçüncü kişi erkek??? Ortada çok moktan şeyler dönüyor olabilir. Hiç normal değil.

Kadindan ve kocasindna bagimsiz olarak benim kocam bana çalışıyorum derken baska yerde olup yalan soylemisse zaten cok yüksek bi tepki veririm. Hak ediyordur da. Zaten uzun uzun yazdiklariniz icinde tek sorun bu ve o da sizin esinizle sorununuz. Onun disinda kadinin şöyle yapti böyle yapti diye anlattiginiz seylerde hicbir anormal hareketini gormedim. Siz abartmissiniz bence. Dugunde yan taraftakilerle konusmak icin iki sandalye öteye gitmesi size sırtını dönmesi size hakaret icin yapilmis seyler degil. Siz kadina kafayi takmissiniz sadece
Keşke kadına kafayı takmış olsaydım . Kadına kafayı takacak kadar görüşmüşlüğüm , muhabbetim yok. Anlattıklarım içinde bulunduğum durumu daha net ifade edebilmek içindi. Yazarken belirtmiştim aslında konu bu değil eşimin tavırları diye. Fotoğrafı görseydiniz ne demek istediğimi daha net anlayabilirdiniz

Gayet fevri bir tepki verirdim, eşim benim hazetmediğim bir insanla mesafeli duracağım deyip sonrada gidip doğum gününü kutlayamaz. Ailece tanışılıyor ise ailece gidilir yoksa ne münasebet gidip elin kadının doğum gününü kutlayacak. İlaveten eşim iş arkadaşlarının eşlerini de sosyal medyadan takip etmez, iş yaptığı insanların eşleriyle ben olmadan bir araya gelmez bu tip konularda kesin çizgileri vardır, bence sizin eşiniz fazla gevşek davranıyor, biraz ayar lazım gibi. Yapı olarak genelde sakinimdir ama sizdeki sakinlik fazla olmuş sanki, sert çıkışın belki yoktur altında bir şey ama gereksiz samimiyetler her zaman sorun getirir
Ah keşke ayarlardan , yüksek çıkışlardan , küçük ya da büyük çaplı sinir krizlerinden anlayacak kadar empati yapabilme özelliğine sahip olsa ...

Yazdıklarınız da son derece haklısınız . Ben de sizin gibi düşünüyorum. Asla ama asla hiçbir dilden anlamıyor adam 😔

Baştan beri kadın kendini belli etmiş de eşiniz o samimiyeti vermese güç bulamazdı , her şeyi geçtim en başta zaten sizi gelip eve bırakıp tekrar düğüne gitmesi ne alaka ya ? Düğünde bulunmuşsunuz ekstra oraya gitme isteği herhalde o kadından dolayı bunun başka açıklaması yok

hele o doğum günü olayı aşırı mide bulandırıcı seni arayıp haber vermek ya da ben doğum gününe geçiyorum deyip sen de gel diye çağırması gerekmez mi ? Ayrıca kadının doğum gününe koşa koşa da gidilmez ya eşin yoksa , üstelik karın işte biliyor haber dahi vermeden hem de

Sakin kalırsanız daha fazlasıyla devam edip bir de sizi suçlu çıkarır ,gereken kıyameti koparın anlasın tepkinizi

Ya siz çok sakinsiniz ya ben çok fevriyim . Ben böyle bir durumda sanırım ağzına tükürürüm. Isteyim deyip doğum gününe gitmek ne alaka hem de hiç bi akrabam olmayan sıradan bi komşunun eşine.. oldu canım başka.. vallahi sizi tebrik ederim
İnanın tebrik edilecek bir durum yok. Tanımış olsaydınız kendisini (eşimi) ne demek istediğimi daha net anlardınız. İnsanı delirtip , delirtip "sen bir delisin" muamelesi yapar

Aşırı sakinsin ve bu hiç normal değil.
Eşiniz sizi bile bile küçük duruma düşürmüş.
Onun orda eşine saygı duyan bi erkek olarak gitmemeliydi.
Bana hiçbir zaman saygı duyan birisi olmadı ne yazık ki ... Hatta o kavramın ne olduğunu bildiğinden bile emin değilim

Baştan beri kadın kendini belli etmiş de eşiniz o samimiyeti vermese güç bulamazdı , her şeyi geçtim en başta zaten sizi gelip eve bırakıp tekrar düğüne gitmesi ne alaka ya ? Düğünde bulunmuşsunuz ekstra oraya gitme isteği herhalde o kadından dolayı bunun başka açıklaması yok

hele o doğum günü olayı aşırı mide bulandırıcı seni arayıp haber vermek ya da ben doğum gününe geçiyorum deyip sen de gel diye çağırması gerekmez mi ? Ayrıca kadının doğum gününe koşa koşa da gidilmez ya eşin yoksa , üstelik karın işte biliyor haber dahi vermeden hem de

Sakin kalırsanız daha fazlasıyla devam edip bir de sizi suçlu çıkarır ,gereken kıyameti koparın anlasın tepkinizi
İnanın sakin kalmak değil mesele. Sanırsınız şu dünyaya sadece nefes alıp vermeye gelmiş. Allah iyi kötü bir işte vermiş yaşayıp gidiyor. Asla ben bu hareketi yaparsam karşımda ki insan ne hisseder diye düşünmez

X