Anlaşılır Bir Başlık Yazmak İsterdim

mesleğiniz var neden hala buna bağlı yaşıyosun ki canım boşa gitsin ömür boyu çekilecek çile mi

mesleğiniz var neden hala buna bağlı yaşıyosun ki canım boşa gitsin ömür boyu çekilecek çile mi
Sektör değişikliği aşamasındayım.Birikmiş paramı bu iş kullanacağım. Umarım güzel olacak. Sonrasında asla istemiyorum evli kalmak bakacağım icabına

Eşinizin size çalışacağım dediği halde başka bir yere gitmesi ciddi bir sorun. Hadi gitti sizi arayabilirdi haber vermek bir dakikasını alır. Kadına dair anlattıklarınızaysa inanın neye bozulduğunuz bile anlamadım. İncir çekirdeğini doldurmayacak küçücük önemsiz detaylar hepsi. Tüm düğün kadın sizinle mi ilgilenmeliydi? Kadının hareketlerinde bir anormallik yok, aksine sizin kadının her hareketini incelemeniz daha garip geldi bana.

Valla siz baya sakinsiniz ben sinirlerime hakim olamazdım. Öncelikle sizi bırakıp düğüne dönmesi çok gereksiz hareket ve sonra size çalışıyorum dediği halde o gereksizin doğum gününe gitmesi. Bir kere yalan var. Anlattıgınz kadarından o kadın tekin bir tipe benzemiyor ben karakterime zıt insanları pek sevmem açıkçası ve sizin yaptığınız gibi görüşmeyi keserim. Eşinize sordunuz mu yalanın hesabını?

Ekran fotoğrafı alıp eşinize gömdermekle başlayıp,yalan konuşacak kadar ,evliliğine bu kadar dikkatsiz,özensiz davranacak kadar bacı kardeş olmasının nedenini sormalısınız.
Kardeşlerim ne yaa

Sektör değişikliği aşamasındayım.Birikmiş paramı bu iş kullanacağım. Umarım güzel olacak. Sonrasında asla istemiyorum evli kalmak bakacağım icabına
siz iş kurarsanız peşinizi bırakmaz çok seviyor ilgileniyor rolü yapar kesin

Eşinizin size soylemeyip dogum gynune gitmesi ve resim paylaşilmasi bunu sizden neden gizledi neden sizin isteklerinizden daha onemli o kadinin dogum gunune gitmek?Hoş bir durum degil eşinize bir kendine getirmek lazim.Kadininda sanki kocaniza yaranmak ister gibi hali var artik niyeyse bilmem

Kadinda yaşi baṣini almiṣ ne bu başka kadinin eşine sirnaṣma filan gibi haller

+1

Eşim böyle yapacak bir şey yok diyorsunuz.. kendinizi bu kadar değersiz hissettiğiniz bir ilişkide boşanmayı göze alamıyorsanız pek de şikayet etmeyin bence. Ne yapsa farketmeyecek çünkü.

Kimin istekleri önemli değil ki onun için benden başka herkesin istekleri önemlidir

Çok afedersin ağzına s..... Ne işi varmış kadının doğumgününde? Kadının eşi nerde bu arada asıl onla arkadaş değişmiydi? Sen neden bu kadar sakinsin?

Öyle yaptım ama emin olun eşim hiç o durumu anlayacak kafada değil . Sorsanız "ben ne yapıyorum sana" deyip üste çıkmaya çalışır. Ne yazık ki karakteri bu
Nasıl ya..yalan söylemiş size daha ne olsun ..böyle bir durumda oturup yüzünün kizaracagi halde pişkin pişkin üste çıkmaya çalışıyorsa sizin evliliğiniz de saygı bitmiş ve ciddi sorunlar var siz önce bu durumu bir cozun

"Saygı" kavramının ne olduğunu bildiğini sanmıyorum

Hislerinizde haklısınız, eşiniz baya sizi aptal yerine koymuş. Ne gerek var böyle yalanlara. Açık açık konuşun diyeceğim ama bu şekilde yalan söylemeyebilen birinin açıklaması bişey ifade etmez.

Sakin olmanızın sebebini evli kalmak istemeyişinize ve artık çok yorgun oluşunuza bağlıyorum. Neden boşanmak için iş kurmayı bekliyorsunuz? Boşanın ve kendinize yeni bir hayat kurun. Varoş varoş insanlarla uğraşmazsınız hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…