Tanıyorum ama çok yakın değilim yine de aradım az önce anlattım durumu fotoğrafı da gönderdim. Birbirimizden habersiz aynı dertlerden muzdaripmişiz. Meğer bize karşı kullandıkları cümleler bile aynıymışAy kadını bı arayın tanımıyormusunuz
Bu nasıl bır arkadaslık bızden habersiz elin kadınına dogumgunu yapıyorlar bu kocalarımız diye bir sorun
Bi anlatsın biliyorsa hem oda bılmıyorsa ogrenmıs olur .
Kızarım der. Ben de o zaman benim nasıl tepki vermemi bekliyorsun derim. O da haklısın bundan sonra dikkatli olacağım deyip 3 gün sonra yine bildiğini okumaya devam ederSorun bakalım, sen beni işte bilsen ama ben arkadaşım olan bir erkeğin doğum gününü kutlamaya gitsem ve sen bunu benim arkadaşımın paylaşımından öğrensen be tepki verirsin diye. Bu ona yeter diye düşünüyorum. Cevabına göre şekil alırsınız.
Siz sonradan atanan kız değil misiniz? Hani eşiniz hep benim sayemde diyordu halbuki esinize rağmen atanmistiniz . Çocuğunuz falan var yardım etmiyordu vs. Onun da niki 21liydi karıştı demek ki.Ben ilk defa eşimle ilgili konu açıyorum karıştırdınız sanırım
Herkese merhabalar . Çok uzatmadan size dün gece yaşadığım bir olayı anlatmak ve fikir sahibi olmak istiyorum. Yaşadığımız şehire eşimin tayini nedeni ile geldik. Eşim buraya geldiğimizde, yine iş arkadaşının vasıtası ile bir esnaf ile tanışıyor, ve samimiyeti ilerletiyor. Eşimin babasının rahatsızlığında sağolsun hastane ,doktor vs konularında kendisine çok yardımda bulundu. Sonrasında ben de tanıştım . İş yerini vs biliyorum. Birkaç kez bir iş nedeni ile gitmişliğim var. Birkaç ay sonra aralarında bahsettiğim esnafın eşininde aralarında bulunduğu bir grup ile kahve içmeye gittik. Eşi ile orada tanıştım. Kendisi bana sürekli kızını kötüledi (çocuğunu kötüleyen insanlardan hiç hazzetmem) ben konuya çok müdahil olmadım.Sonrasında bir - iki kez tesadüf eseri başka yerlerde karşılaştık, kadın beni her gördüğünde elini uzatıp kendisini tanıttıneyse dedim unutmuştur belki . Bu arada eşimle öncesinden instagramdan takipleşiyorlarmış bu hanımefendi. Sonrasında beni de ekledi ben de kabul ettim ama benim ne hikayelerime bakıyor ne de fotograflarımı beğeniyor (beğenmek zorunda değil tabii ki ) ama eşimin her paylaştığı fotografi beğeniyor vs.Ben çok takılmadım açıkcası çünkü kıskançlık yapabileceğim bir durum değil belirteyim. Bir ay önce eşimin yakından tanıdığı ama benim uzaktan tanıdığım bir tanıdığının kızının düğününe katıldık ben pek gitmek istemedim çünkü kalabalık ortamları sevmiyorum. Eşim ısrar edince gitmek durumunda kaldım. Düğün salonunda bahsettiğim kadın ve eşide vardı. Bizi masalarına davet ettiler (bu sefer beni tanıdı) hep birlikte oturduk. Sonrasında eşim ve diğer erkekler masadan kalkıp açık alana geçtiler biz kadınlar olarak kaldık. Bahsettiğim hanımefendi de benim yanımda oturuyordu eşim gidince yanımdan kalkıp iki sandalye öteme geçip arkasını dönüp diğer kadınlar ile konuştu . Benimle irtibatı kesti.Bu arada konuları gelinin gelinliği 70 lerden kalmaymış , damadın pantolonu bol gelmiş, gelinin annesi iki kıyafet değiştirmiş vs . Ben sıkılıp eşime beni eve götürmesini söyledim. Kalkarken de uzaktan iyi akşamlar dedim . Kadın bana öpücük attı (hiç anlam veremedim o hareketine) Eşim beni eve bıraktı .Kendisi geri döndü düğüne . Sonrasında o gece olanları ve bir daha o kadınla yan yana gelmek istemediğimi enerjimin hiç tutmadığını beni de bu konuda zorlamaması gerektiğini eşime söyledim . O da ; böyle bir talebim olmadığı halde tamam ben de bundan sonra mesafemi koruyacağım dedi. Neyse eşim dün akşam gece çalışıyordu.( Ben öyle sanıyordum) Eşimin iş arkadaşı ile kadının doğum gününü kutlamaya gitmişler ikisi Bir de üçü sarmaş dolaş fotoğraf çektirmişler . Kadın hikayesinde paylaşmış İlk sürpriz kardeşlerimden geldi yazmış . Ben de eşimin arkadaşının hikayesinde gördüm. Şimdi konumuz bir noktada kadın değil (Aman ne kıymetli kocanız varmış , kocanızı yemiş mi minvalinde yorum yapacaklar hiç zahmet etmesin) Burada konu eşimin bana mesafemi koruyacağım deyip ve bana çalışıyorum diye söyleyip kadının doğum gününü kutlamaya gitmesi. Bu durumda açıkcası kendimi aptal yerine konulmuş gibi hissediyorum, ve ne olduğunu anlayamıyorum. Yüksek bir tepki verip kendimi komik duruma düşürmek istemiyorum. Siz aynı durumda olsaydınız nasıl bir tepki verirdiniz paylaşırsanız sevinirim. Uzatmayacağım diye başlamışım ama uzun olmuş biraz kusura bakmayın lütfen
Ee ne işiniz var böyle bir adamla?İnanın hiç sakin değilim . Yüzümden alevler çıkıyor. Kesinlikle kıskançlık değil bu evet. Kendisi böyle birisi maalesef nasıl işine geliyorsa öyle hareket eder
Kadın tabiri caizse cilvelenmeyi ilgi çekmeyi seviyor sizinkilerde ağzı açık ayran budalası gibi karşılıklı adı konmamış flörtlerTanıyorum ama çok yakın değilim yine de aradım az önce anlattım durumu fotoğrafı da gönderdim. Birbirimizden habersiz aynı dertlerden muzdaripmişiz. Meğer bize karşı kullandıkları cümleler bile aynıymışpessss
Maalesef ve ne yazık ki durum böyle... Mide bulandırıcı ve ötesiKadın tabiri caizse cilvelenmeyi ilgi çekmeyi seviyor sizinkilerde ağzı açık ayran budalası gibi karşılıklı adı konmamış flörtler
ne eşleriniz ne kadın iyi niyetli değil
öyle suya sabuna dokunmadan evli barklı insanların flört yaşaması üstelik sizi düğünde bırakıp kadının yanına gitmesi iğrenç
Durum tam olarak bu
Bana dua edin olabilecek en sağlıklı şekilde bitirebileyim bu evliliğiEe ne işiniz var böyle bir adamla?
Evet ben de diyorum ya konu burada kadın değil. Eşimin saçma sapan davranışları arkamdan iş çevirmeye çalışmasıEşinizin yalanı hiç hoş olmamış. Üstelik öyle kıskanç ve kısıtlayıcı birine benzemiyorsunuz.
Ama bence kadın rahat gamsız ve neşeli kişilikli biri sadece. Başka bir yaklaşımı olduğunu sanmıyorum.
İşte ne diyeyim söylesen sen yobaz, abartaran, sorunlu bir kişilik oluyorsunTam saç baş yolmalık mevzu. Siz çok güzel sakin kalmışsınız. Ben eşimden başlayarak cinnetimi kadında tamamlardım sanırım. Ne yüzsüz ne iğrenç bir kadın bu. Başkasının karısı ile sarmaş dolaş poz verene ne demeli. Resmen boşanma sebebi.
O böyle davranarak çok aydın ve düzgün bir kişilik olduğunu mu düşünüyor? Bu kadar geniş olacak ise evlenmeseydi o zaman sizinle. Sizin günahınız ne? Eşinizin elin kadınları ile sarmaş dolaş poz vermesi evlilik kurumunun ciddiyetini anlamaması sizin suçunuz mu? Ben sizin durumunuza üzüldüm. Allah yardımcınız olsun adam sabır sınavı gibiİşte ne diyeyim söylesen sen yobaz, abartaran, sorunlu bir kişilik oluyorsun
Ah ahh içimi bir görsenizO böyle davranarak çok aydın ve düzgün bir kişilik olduğunu mu düşünüyor? Bu kadar geniş olacak ise evlenmeseydi o zaman sizinle. Sizin günahınız ne? Eşinizin elin kadınları ile sarmaş dolaş poz vermesi evlilik kurumunun ciddiyetini anlamaması sizin suçunuz mu? Ben sizin durumunuza üzüldüm. Allah yardımcınız olsun adam sabır sınavı gibi
Ben sadece tahmin yürütebilirim. Empati yapmaya çalıştım ve gerçekten incinmiş hissettireceğini düşündüm. Hem üzülür hem kırılır hem de kızardım ben olsaydım. Ama bunun oranı nedir bunlar sizde var mı his olarak siz daha iyisini bilirsiniz. Yapabileceğim tek şey gündüzleri dua ederken sizi de hatırlamak olabilir. Gerçekten Allah yardımcınız olsun. Çocuk da var. Çocuk olduğu zaman insan kendi duygularına göre de davranamıyorAh ahh içimi bir görseniz
Ben de geçtim tabii ki kendi kendime... Üstünü başını değiştirip çekti gittiBu yalanci kocanin icinden gecerim tabiki. Siz ne yaptiniz? Sessiz sessiz oturdum demeyin nolur.
Ne yazık ki öyleyim kendimi önemsiz birisi gibi hissettiriyor bana. Çevrem tarafından saygı duyulan (eğitimciyim) eski velilerimden bile çocuklarının okulları konusunda bilgi vermemi isteyen , akıl danışılan birisiyimdir. (Yanlış anlaşılmasın kendimi ifade edebilmek için böyle yazdım ) Ama eşim kapı duvar beni asla duymuyorBen sadece tahmin yürütebilirim. Empati yapmaya çalıştım ve gerçekten incinmiş hissettireceğini düşündüm. Hem üzülür hem kırılır hem de kızardım ben olsaydım. Ama bunun oranı nedir bunlar sizde var mı his olarak siz daha iyisini bilirsiniz. Yapabileceğim tek şey gündüzleri dua ederken sizi de hatırlamak olabilir. Gerçekten Allah yardımcınız olsun. Çocuk da var. Çocuk olduğu zaman insan kendi duygularına göre de davranamıyor
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunNe yazık ki öyleyim kendimi önemsiz birisi gibi hissettiriyor bana. Çevrem tarafından saygı duyulan (eğitimciyim) eski velilerimden bile çocuklarının okulları konusunda bilgi vermemi isteyen , akıl danışılan birisiyimdir. (Yanlış anlaşılmasın kendimi ifade edebilmek için böyle yazdım ) Ama eşim kapı duvar beni asla duymuyor
Neee neee neee doğdugu güne pişman ederim ve sinirim asla ölene kadar geçmez kızz bu ne şok oldum beni eve bırakıp geri düğüne gitti vs ne ya ben çok dar görüşlüyüm eski kafayım ya da siz çok anlayışlısınız bilemedimmHerkese merhabalar . Çok uzatmadan size dün gece yaşadığım bir olayı anlatmak ve fikir sahibi olmak istiyorum. Yaşadığımız şehire eşimin tayini nedeni ile geldik. Eşim buraya geldiğimizde, yine iş arkadaşının vasıtası ile bir esnaf ile tanışıyor, ve samimiyeti ilerletiyor. Eşimin babasının rahatsızlığında sağolsun hastane ,doktor vs konularında kendisine çok yardımda bulundu. Sonrasında ben de tanıştım . İş yerini vs biliyorum. Birkaç kez bir iş nedeni ile gitmişliğim var. Birkaç ay sonra aralarında bahsettiğim esnafın eşininde aralarında bulunduğu bir grup ile kahve içmeye gittik. Eşi ile orada tanıştım. Kendisi bana sürekli kızını kötüledi (çocuğunu kötüleyen insanlardan hiç hazzetmem) ben konuya çok müdahil olmadım.Sonrasında bir - iki kez tesadüf eseri başka yerlerde karşılaştık, kadın beni her gördüğünde elini uzatıp kendisini tanıttıneyse dedim unutmuştur belki . Bu arada eşimle öncesinden instagramdan takipleşiyorlarmış bu hanımefendi. Sonrasında beni de ekledi ben de kabul ettim ama benim ne hikayelerime bakıyor ne de fotograflarımı beğeniyor (beğenmek zorunda değil tabii ki ) ama eşimin her paylaştığı fotografi beğeniyor vs.Ben çok takılmadım açıkcası çünkü kıskançlık yapabileceğim bir durum değil belirteyim. Bir ay önce eşimin yakından tanıdığı ama benim uzaktan tanıdığım bir tanıdığının kızının düğününe katıldık ben pek gitmek istemedim çünkü kalabalık ortamları sevmiyorum. Eşim ısrar edince gitmek durumunda kaldım. Düğün salonunda bahsettiğim kadın ve eşide vardı. Bizi masalarına davet ettiler (bu sefer beni tanıdı) hep birlikte oturduk. Sonrasında eşim ve diğer erkekler masadan kalkıp açık alana geçtiler biz kadınlar olarak kaldık. Bahsettiğim hanımefendi de benim yanımda oturuyordu eşim gidince yanımdan kalkıp iki sandalye öteme geçip arkasını dönüp diğer kadınlar ile konuştu . Benimle irtibatı kesti.Bu arada konuları gelinin gelinliği 70 lerden kalmaymış , damadın pantolonu bol gelmiş, gelinin annesi iki kıyafet değiştirmiş vs . Ben sıkılıp eşime beni eve götürmesini söyledim. Kalkarken de uzaktan iyi akşamlar dedim . Kadın bana öpücük attı (hiç anlam veremedim o hareketine) Eşim beni eve bıraktı .Kendisi geri döndü düğüne . Sonrasında o gece olanları ve bir daha o kadınla yan yana gelmek istemediğimi enerjimin hiç tutmadığını beni de bu konuda zorlamaması gerektiğini eşime söyledim . O da ; böyle bir talebim olmadığı halde tamam ben de bundan sonra mesafemi koruyacağım dedi. Neyse eşim dün akşam gece çalışıyordu.( Ben öyle sanıyordum) Eşimin iş arkadaşı ile kadının doğum gününü kutlamaya gitmişler ikisi Bir de üçü sarmaş dolaş fotoğraf çektirmişler . Kadın hikayesinde paylaşmış İlk sürpriz kardeşlerimden geldi yazmış . Ben de eşimin arkadaşının hikayesinde gördüm. Şimdi konumuz bir noktada kadın değil (Aman ne kıymetli kocanız varmış , kocanızı yemiş mi minvalinde yorum yapacaklar hiç zahmet etmesin) Burada konu eşimin bana mesafemi koruyacağım deyip ve bana çalışıyorum diye söyleyip kadının doğum gününü kutlamaya gitmesi. Bu durumda açıkcası kendimi aptal yerine konulmuş gibi hissediyorum, ve ne olduğunu anlayamıyorum. Yüksek bir tepki verip kendimi komik duruma düşürmek istemiyorum. Siz aynı durumda olsaydınız nasıl bir tepki verirdiniz paylaşırsanız sevinirim. Uzatmayacağım diye başlamışım ama uzun olmuş biraz kusura bakmayın lütfen
Hayır doğru olan sizin düşünceniz ve olması gerekende bu zaten. Gel gelelim adam beni dinlemiyor ve dikkate almıyor . Bugüne kadar bildiğim tüm yöntemleri denedim ne öyle ne böyle asla anlamıyor. Üç gün sonra yine aynı. Ben de yıldım artıkNeee neee neee doğdugu güne pişman ederim ve sinirim asla ölene kadar geçmez kızz bu ne şok oldum beni eve bırakıp geri düğüne gitti vs ne ya ben çok dar görüşlüyüm eski kafayım ya da siz çok anlayışlısınız bilemedimm