Anlaşılır Bir Başlık Yazmak İsterdim

Tanıyorum ama çok yakın değilim yine de aradım az önce anlattım durumu fotoğrafı da gönderdim. Birbirimizden habersiz aynı dertlerden muzdaripmişiz. Meğer bize karşı kullandıkları cümleler bile aynıymış pessss

Kızarım der. Ben de o zaman benim nasıl tepki vermemi bekliyorsun derim. O da haklısın bundan sonra dikkatli olacağım deyip 3 gün sonra yine bildiğini okumaya devam eder

Ben ilk defa eşimle ilgili konu açıyorum karıştırdınız sanırım
Siz sonradan atanan kız değil misiniz? Hani eşiniz hep benim sayemde diyordu halbuki esinize rağmen atanmistiniz . Çocuğunuz falan var yardım etmiyordu vs. Onun da niki 21liydi karıştı demek ki.

Tam saç baş yolmalık mevzu. Siz çok güzel sakin kalmışsınız. Ben eşimden başlayarak cinnetimi kadında tamamlardım sanırım. Ne yüzsüz ne iğrenç bir kadın bu. Başkasının karısı ile sarmaş dolaş poz verene ne demeli. Resmen boşanma sebebi.

Eşinizin yalanı hiç hoş olmamış. Üstelik öyle kıskanç ve kısıtlayıcı birine benzemiyorsunuz.

Ama bence kadın rahat gamsız ve neşeli kişilikli biri sadece. Başka bir yaklaşımı olduğunu sanmıyorum.

Kadın tabiri caizse cilvelenmeyi ilgi çekmeyi seviyor sizinkilerde ağzı açık ayran budalası gibi karşılıklı adı konmamış flörtler
ne eşleriniz ne kadın iyi niyetli değil
öyle suya sabuna dokunmadan evli barklı insanların flört yaşaması üstelik sizi düğünde bırakıp kadının yanına gitmesi iğrenç

Durum tam olarak bu

Sizin yapacağınız kadınla görüşmesini istemediğinizi net olarak belirtin şu an sakinlikle söylüyorum daha büyük rezillik çıkmasın diye ama sana güvenimi zedeledin de Kadının bana yaptıklarını sırtını çevirip siz varken öpücük atmasını anlattığım halde beni ezip geçtin beni bırakıp düğünde bırakp kutlama yapıp fotoğraflar çektirdin bu çok ağır de

Maalesef ve ne yazık ki durum böyle... Mide bulandırıcı ve ötesi

Evet ben de diyorum ya konu burada kadın değil. Eşimin saçma sapan davranışları arkamdan iş çevirmeye çalışması

İşte ne diyeyim söylesen sen yobaz, abartaran, sorunlu bir kişilik oluyorsun

İşte ne diyeyim söylesen sen yobaz, abartaran, sorunlu bir kişilik oluyorsun
O böyle davranarak çok aydın ve düzgün bir kişilik olduğunu mu düşünüyor? Bu kadar geniş olacak ise evlenmeseydi o zaman sizinle. Sizin günahınız ne? Eşinizin elin kadınları ile sarmaş dolaş poz vermesi evlilik kurumunun ciddiyetini anlamaması sizin suçunuz mu? Ben sizin durumunuza üzüldüm. Allah yardımcınız olsun adam sabır sınavı gibi

Ah ahh içimi bir görseniz

Ah ahh içimi bir görseniz
Ben sadece tahmin yürütebilirim. Empati yapmaya çalıştım ve gerçekten incinmiş hissettireceğini düşündüm. Hem üzülür hem kırılır hem de kızardım ben olsaydım. Ama bunun oranı nedir bunlar sizde var mı his olarak siz daha iyisini bilirsiniz. Yapabileceğim tek şey gündüzleri dua ederken sizi de hatırlamak olabilir. Gerçekten Allah yardımcınız olsun. Çocuk da var. Çocuk olduğu zaman insan kendi duygularına göre de davranamıyor

Ne yazık ki öyleyim kendimi önemsiz birisi gibi hissettiriyor bana. Çevrem tarafından saygı duyulan (eğitimciyim) eski velilerimden bile çocuklarının okulları konusunda bilgi vermemi isteyen , akıl danışılan birisiyimdir. (Yanlış anlaşılmasın kendimi ifade edebilmek için böyle yazdım ) Ama eşim kapı duvar beni asla duymuyor

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Neee neee neee doğdugu güne pişman ederim ve sinirim asla ölene kadar geçmez kızz bu ne şok oldum beni eve bırakıp geri düğüne gitti vs ne ya ben çok dar görüşlüyüm eski kafayım ya da siz çok anlayışlısınız bilemedimm

Hayır doğru olan sizin düşünceniz ve olması gerekende bu zaten. Gel gelelim adam beni dinlemiyor ve dikkate almıyor . Bugüne kadar bildiğim tüm yöntemleri denedim ne öyle ne böyle asla anlamıyor. Üç gün sonra yine aynı. Ben de yıldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…