Anlaşılır Bir Başlık Yazmak İsterdim

Neyse eşim dün akşam gece çalışıyordu.( Ben öyle sanıyordum)

Yüksek bir tepki verip kendimi komik duruma düşürmek istemiyorum.

Neden komik duruma düşesiniz ki. Eşiniz iyi ki mesafesini koruyacakmış, mesafesini korumasa ne yapacakmış acaba.

Siz eşinizi işte sanırken, eşinizin bambaşka bir yerde olması, bundan size bahsetmemiş olması, sizin tesadüfen bu durumu eşinizin arkadaşının hikayesinden görmeniz; tüm bunlar çok yüksek bir tepkiyi hakediyor bence.

Sektör değişikliği aşamasındayım.Birikmiş paramı bu iş kullanacağım. Umarım güzel olacak. Sonrasında asla istemiyorum evli kalmak bakacağım icabına
Kesinlikle boşan. Bu aldatmadan bile daha kötü ya adam yok sayıyor adam yerine koymuyor saygı duymuyor. Şunun yerine gidip Bi eskortla yatsa daha iyi be.
. Bence böyle davranan eşler eşini sevmiyor ortada sevgi olmayınca kaybetme korkusu sorumluluk da hissetmiyorlar.
Siz çok değerlisiniz bu adamın fazladan Bi gününüzü bile harcamasına izin vermeyin ilk fırsatta boşanıp mutlu olun. Çok sinirlendim ya.

kendi işinizi kurma niyetiniz varsa boşanma öncesi bunu yapmak yanlış hamle olabilir. ayrılıyor ve istenmiyor olmanın kavurucu öfkesiyle bu işi de evliliğiniz süresince kurduğunuzdan yarısını talep edebilir. hukukçular mutlaka daha net şekilde yazacaktır ama ben böyle hatırlıyorum.

Evet çok haklısınız sevginin de , saygının da ne olduğunu bildiğini hiç sanmıyorum. Teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda

Evet çok haklısınız ...

Yok yanlış anlamadım. Haklısınız. Ben sadece üzüldüm. Gerçekten zor.
Üyenin yazdığı yorumu ciddiye al konu sahibi. Boşanırken mal mülk işleri işi pisleştiriyor. Boşandım o yüzden biliyorum

Bence kıyamet sebebi. Esnaf bir arkadaşın karısıyla ne ara kardeş olmuş! Ben 2 yılda ancak ısınıyorum bir kadın arkadaşıma. Benim burnuma pis kokular geliyor. Tam da bir cinnet geçirip işi çözme zamanı olmuş.
Bir de şöyle bak duruma. Sen bir kadın arkadaşının kocasının doğum gününü kutlasan adam da sana sarılsa ve kardeşimden doğum günü kutlaması yazıp hikayede paylaşsa eşinde orda görse ne yapar?

Bence eşiniz laftan anlamada da son kez konuşun. Suyunun ısındığını belirtin. İster yapmaya devam etsin, ister etmesin.
Terbiyesiz düzenbaz.

Aynısını söyledim ne varmış bunda öyle dedi bana

Doğru. Dikkate alacağım . Çok teşekkür ediyorum

O esnaf abi bu hikayenin neresinde?
En çok onu merak ettim. Karısının doğum gününü kutlayan beyefendilere eşlik mi ediyordu?
İnsan hayatında ölçü olmalı. Benim beynim bu kadar modern düşünemiyor. Eşiniz ve arkadaşı, kadını birkaç kez görmüşler ve samimi pozlar veriyorlar. Kardeşlerimmiş:)
Kardeşinin karısını hiçe say, kocasını sahiplen. Dolaylı görümce gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…