• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlamlandıramadığım olay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla benim diğer okuduklarımın arasında en mantıklı olanı mantar olmasıydı 😄
Diğerleri pek mantıklı pek hayırlı şeyler değildi :KK17:

Mantar deyip geçmeyi tercih ediyorum :KK45:
Bir de birşey daha var duydugum..
Bu konuyu yasayanlar anlatırsa dinleyen kisilerden de yasayanlar olabilirmis?
Burada anlattik herkes duydu bakalim olacak mı🤔

Hayır telefondan giriyorum sayfayı yenile et mesajları oku biraz geç oluyor olabilir amacım kaos yaratmak değil aklıma takılan bi durumdu benzer örnekler var mıdır diye merakettim o zmaanlar sormadık korktuk biraz
Aaa konu sahibi cevap verdi
Bazen sessiz kalıyorlar o yuzden dedim

Birazdan mune

Eklentiler

• ......png
    ......png
    399,7 KB · Görüntüleme: 20
hayır zaten akşam vaktiydi ve biz gördüğmüzde kan yeniydi parlaktı evde üçümüzdük korktuk bekledik hemen silmedik yarım saat felan baktık kan kurumuştu
Boşverin Allahaşkına 3 sene geçmiş. Boşuna kurmayın şimdi.

Damlamıştır belki başkasından damlamıştır.
Belki kan değildir
Belki belki belki....
Mantıklı bir açıklaması net vardır.

:KK70::KK70:bizde başka bir derde gidelim

Burası testere 1 2 3 4 5 6 7 8

Olmadan 👻👻👻👻
korkmayın ya biz korkumuzdan ölmedik :) benim hayatımda yaşadığım ilk ve tek olay buydu ondan sonra böyle bi şry olmadı zaten aklıma gelince sormak istedim

Boşverin Allahaşkına 3 sene geçmiş. Boşuna kurmayın şimdi.

Damlamıştır belki başkasından damlamıştır.
Belki kan değildir
Belki belki belki....
Mantıklı bir açıklaması net vardır.
Bazen mantıklı belkilerle evet cevap bulunabiliyor her belkiyi oturtmaya çalıştık yok olmadı olmadığı için üç yıl sonra aniden aklıma geldi cevap aramıyorum belkilerin mantıksızlığını örnek olarak yaşayanlar var mı diye merakettim sadece

ama kuş hep kafesindeydi genelde zaten kan kuş kadardı neresinden çıkacak ki o kadar zaten doğru cevap beklemiyorum bizde çok kafa patlattık cevabı yok sadece benzer şeyler var mı insanların hayatında diye metakettim
Kan kuş kadar mıydı?
Nasıl yani bir avuç dolusu kan falan mı?
Damla mı?
Cinayet masası dedektifliğine soyunuyorum adeta.
Kanın çapı ne kadardı mesela?

Allah seni bildiği gibi yapsın koko:lülülü:

Beni korkutun ürktüm

Korku tüneli gibi:rolleyes:

Hayy sizin kaniniza :sinirli:
Valla şuan gülüyorum ama o zaman bir hafta atlatamadık çıt duysak birbirimizn odasına kaçıyoduk :) tabi çıt duymanın mantıklı açıklaması var ama aşıru uyarılınca insan işte ama başka hiçbir buna benzer açıklanamayan bi olay yaşamdım bi budur başkada yaşatmasın Allah

evde gormediginiz bir fare olabilir mi fareler de buna benzer kanama yasiyorlar koyde gormustum. baska bisey olasi degil bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back