• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlamlandıramadığım olay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazen anlamlandiramadigimiz olaylar oluyor ilginc olmus gercekten.
Benimde birkac sene önce sabah aglayarak uykumdan uyandım bie ruya görüyordum ama hatırlayamamıstım o an..İstemsizce ellerime baktim ve kına yakılmıştı parmaklarima.Yapıs yapıstı yesildi ve gidip yikadim kırmızı oldu. Kokladiginda kına kokuyordu. 1 hafta sonra kendiliginden gecti.
Evde kına bile yoktu cok ilgincti
O neeyydi gızz 😳

O kına bende de oldu.
Bir sabah uyandım ve ayaklarım turuncuydu, kına bildiğin.
Sebebini hala bilmem. Belki bir çeşit mantar türüydü belki bir rahatsızlıktı.
Ama kınaydı, kokusu bile kınaydı.
*evet ayağımı koklamak zorunda kaldım*
:KK53:
Ahaha kına ya esime koklatmistim o da bana biryere sürmüssündür demis inanmamisti alfjfjf.
Yeni uyanmisim nereye sürebilirim ki :confused:

Benimde birkac sene önce sabah aglayarak uykumdan uyandım bie ruya görüyordum ama hatırlayamamıstım o an..İstemsizce ellerime baktim ve kına yakılmıştı parmaklarima.Yapıs yapıstı yesildi ve gidip yikadim kırmızı oldu. Kokladiginda kına kokuyordu. 1 hafta sonra kendiliginden gecti.
Ay bunun çok değişik töbestağfurullah yorumları var.

3 yıl önceki olay şimdi niye aklına geldi ki

3 yıl öncesinde kalsaydı

Bu.kan kimin siz çözemediniz biz mi çözeceğiz :KK53:

çünkü baya kafa patlattık kan normal kan değildi görseydiniz siz de derdiniz adet kanı diye birbirimize sorduk ben adettim tek onlar değildi bunun dışında zaten üç kızız adet olup olmadığımızı biliyorduk bi arkadaş her adet dönemi yatalak olur çıkamaz onu biliyorum diğeride ona keza öyle
çok ilginç
Bilemedim
Nerede oldu bu olay ?

Evet bende bakmistim.Asiri gerilmistim sonra hatipoğlu yorumlamis ruyamızda gezeriz bazen gezdigimiz yerlerden kalıntıları uyandıgımızda getiririz diye..
Ben aşırı rüya görürüm ya ama hiç bişe getirmedim azıcık altın para felan alıp gelsem bari🤣

bu bir mantar türü olbiliyormuş keşke benim başımdan geçeninde bi bilimsel açıklaması olsa ya da buna b3nzer örnekler vs

bu bir mantar türü olbiliyormuş keşke benim başımdan geçeninde bi bilimsel açıklaması olsa ya da buna b3nzer örnekler vs
İllaki bir açıklaması vardır. Olayı tek kişi görmüş. Size güzel bir şaka planlanmıştır.

Bi yandan konuyu okumak istiyorum bi yandan da korkuyorum tüm yorumları okumaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back