• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlamlandıramadığım olay

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ecünnüler regl olmuştur, ped bulamayıp sizin eve girmiş ped aramışlardır, eved.

Nesi, neyi doğaüstü olacak işte kan bulaşmıştır dikkatsizlik olmuştur, kurup korkutup durmayın kendinizi. Üstelik üzerinden 3 sene de geçmiş, bunun hala aklınızı işgal ediyor olması bile gereksiz.
tuvaletimi yaptıktan sonra iki metre ötedeki lavabonnun önüne anadan üryan gitmediğimi gayet iyi biliyorum bulaşıp damlaması için böyle bir şeyin olması gerek zaten cevap aramıyotum niz zaten çok cevap aradık b3nzer bir olay var mı diye merakettim

Ben de bir şey yaşadım, kına olayından daha da büyük ama Mune’nin gazabına uğramamak için susuyorum :KK70: Aynen bari bir tam altın versinler de korktuğuma değsin :KK53:
Yaa merak ettik ama🤣 tamam tamam şimdi anlatmaya teşvikten bende gitmeyim 🤐🤭🤭

Ýtuvaletimi yaptıktan sonra iki metre ötedeki lavabonnun önüne anadan üryan gitmediğimi gayet iyi biliyorum bulaşıp damlaması için böyle bir şeyin olması gerek zaten cevap aramıyotum niz zaten çok cevap aradık b3nzer bir olay var mı diye merakettim
Bence de bir açıklaması yok tek aklıma yatan fare olabileceği yine de düşünüp korkutmayın kendinizi 3 yıl geçmis

Bende yaşadığım ilginç bir olayı anlatayım
Bikini bölgemden kocaman iltihap çıkmıştı yürüyemiyorum o derece. Artık nasil bunaldiysam ağlayarak dua etmiştim geçsin artık diyerek. Uyumuşum ve rüyamda beyaz önlüklü birisi iğneyle patlattı iltihabı o an uyandım pis bi koku ve sıcak akan bir sıvı hissettim gerçekten de patlamışti iltihap.
Cok ilginçti ama
Bunu açıklayabilirim. Fiziki durumlar çok sık rüyaya sebep olur. Kolunuz ters yattıysanız rüyada kolunuzun koptuğunu falan görürsünüz mesela. Beynin ön kısmı, önfrontal lob, uykuda olduğu için veri işlenemez, beyin aldığı sinyalleri direk açık olan bilinçaltına yansıtır. Sizin iltahap patladığı an o bölgede ki sinirler sinyali çaktı. Zaten rüya oluşması 1 saniye. Bunu düşünerekte uyumuşsunuz , bilinçaltı size sizi kurtaran doktor imajıyla gelmiş. Mesela rüyada dişleriniz dökülüyorsa sık sık kesin uyurken sıkıyorsunuzdur. Tekrar eden bu tarz rüyalar hep rahatsızlık belirtisi oluyor.

Bunu açıklayabilirim. Fiziki durumlar çok sık rüyaya sebep olur. Kolunuz ters yattıysanız rüyada kolunuzun koptuğunu falan görürsünüz mesela. Beynin ön kısmı, önfrontal lob, uykuda olduğu için veri işlenemez, beyin aldığı sinyalleri direk açık olan bilinçaltına yansıtır. Sizin iltahap patladığı an o bölgede ki sinirler sinyali çaktı. Zaten rüya oluşması 1 saniye. Bunu düşünerekte uyumuşsunuz , bilinçaltı size sizi kurtaran doktor imajıyla gelmiş. Mesela rüyada dişleriniz dökülüyorsa sık sık kesin uyurken sıkıyorsunuzdur. Tekrar eden bu tarz rüyalar hep rahatsızlık belirtisi oluyor.
Mantıklı 👍

Ben de anlatmak istiyorum,kuzenim bana hediye kocaman benden büyük peluş bir ayıcık hediye etmişti,dolabımın üzerine koymuştuk sürekli orda dururdu yani,bir sabah uyandığımda yüzüstü yatıyordum ve o ayıcık benim tam belimin üstündeydi uyanınca belimde bi ağrı hissettim ve bibaktım ayıcık belime oturur vaziyette,ayrıca uyurken kapıyı kilitlemiştim uyur gezer olsam ayıyı nasıl sırtıma o şekilde koyup uyuyabilirdim çok düşündüm bunu ama bi çözüm bulamadım ara ara aklıma gelir nasıl oldu diye

Ben de anlatmak istiyorum,kuzenim bana hediye kocaman benden büyük peluş bir ayıcık hediye etmişti,dolabımın üzerine koymuştuk sürekli orda dururdu yani,bir sabah uyandığımda yüzüstü yatıyordum ve o ayıcık benim tam belimin üstündeydi uyanınca belimde bi ağrı hissettim ve bibaktım ayıcık belime oturur vaziyette,ayrıca uyurken kapıyı kilitlemiştim uyur gezer olsam ayıyı nasıl sırtıma o şekilde koyup uyuyabilirdim çok düşündüm bunu ama bi çözüm bulamadım ara ara aklıma gelir nasıl oldu diye
Eveeeet ben artık gidiyorum. İyi geceleeeeerrrr 😨

Böyle konular yasak değil miydi ya, belki böyle şeylerden çok etkilenen insanlar vardır okumamışlardır umarım.

Bu arada uzun yıllardır halk arasında 'karabasan' denilen uyku felci rahatsızlığına sahibim. Neredeyse her uyuduğumda yaşıyorum bu durumu ve yan etkileri de nadir de olsa halüsinasyon görmek oluyor. Herhangi bir inanca sahip olmadığım için duruma bilimin açıkladığı şekilde yaklaşıyorum o yüzden de korkmuyorum. Burada uykusu kaçanlar olmuş neyse ki benim yerimde değilsiniz 😂

Birkaç kişi daha yazsa paranormal activity 6 çekeriz :KK17:

d
vay namussuz ! allahtan uyanmissiniz irziniza göz koymuş ayi oglu ayi

tuvaletimi yaptıktan sonra iki metre ötedeki lavabonnun önüne anadan üryan gitmediğimi gayet iyi biliyorum bulaşıp damlaması için böyle bir şeyin olması gerek zaten cevap aramıyotum niz zaten çok cevap aradık b3nzer bir olay var mı diye merakettim

Lavabonun orada damlamış kan görüyorsunuz:
1) Reglsiniz
2)Regl kanınızı temizlerken ellerinizi kullandınız
3)Elinize bulaşan kanı fark edemediniz
4)Lavaboya kadar giderken yere damlattınız
5)Elinizi yıkarken kanı fark edemediniz suyu bol açtınız-aynaya bakıyordunuz vb.

Lavabonun orada damlamış kan görüyorsunuz:
1)Tuvaletle lavabo arasında iki metre vardı
2)Doğaüstü olay mı yaşadım?

Peki.

Boşver yat uyu 3 sene geçmiş gitmiş aradan. Daha değişik şeyler yaşamış biri olarak tavsiyem fazla kurcalama :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back