Anlamıyorum

Yaptığınız şey yardımseverlik mi oluyor şimdi?

Hala beklenti içindesiniz ve bir şeylerin olabileceğine dair bir umut var içinizde ama vaziyet buradan pek hoş görünmüyor bilesiniz.

Yaptığınız şey yardımseverlik mi oluyor şimdi?

Hala beklenti içindesiniz ve bir şeylerin olabileceğine dair bir umut var içinizde ama vaziyet buradan pek hoş görünmüyor bilesiniz.
Sizden biri istese siz hayır mi dersiniz elime yapışmayacaktı yardım etti ona karşı ümidim yok aksine bana yaptığı ayıptı ben yaklaşmadığım halde o duruma geldi anlık olan bir durum sonra hiçbirşeyim olmayan biri.Oyun çağını geçeli çok oldu.

Fazla istek geliyormuş da kıskanıyorlarmış da. kabahat sizde bu lafları etmesine izin verdiğiniz için. benim anneannem facebook hesabını dondurdu. yaş 73 ciciş deseydin.
Ben sorunca hava atmak için yapmış olabilir hiç umrumda değil böyle saçma insanlara vakit harcamayacak kadar akıllandım.Ama amacı ne diye sordum.Kız arkadaşı varsa o da dondurabilir.Pekala

Sizden biri istese siz hayır mi dersiniz elime yapışmayacaktı yardım etti ona karşı ümidim yok aksine bana yaptığı ayıptı ben yaklaşmadığım halde o duruma geldi anlık olan bir durum sonra hiçbirşeyim olmayan biri.Oyun çağını geçeli çok oldu.
Siz olgunluk yapmışsınız ama karşınızdaki emin olun oyun çağını atlatamamış henüz, sizden yardım bahanesi ile bak beni kıskananlar var diye zırvalamasından belli, basit, ergen tipli biri bu adam. Gerçekten yardıma ihtiyacı olacak bir konu değil hayati bir mesele değil, gelip de sizden yardım istemesi en son yapacağı şey bile olmamalıydı, rezil etmiş kendini

Ohoooo sizi parmağında oynatıyor.

Şunu dediğinde "sen de boş konuşuyorsun" der telefonu havada ona atıp giderdim. Ha en başından telefonunu alıp saçma muhabbetlere girmezdim zaten de.
İnanın o dedikleri zerre umurumda olmadı,hayatında biri varsa o niye yapmıyor diye düşündüm.Ki ben onu görmüyorum denk geldi iletişimimizde yok.

İnanın o dedikleri zerre umurumda olmadı,hayatında biri varsa o niye yapmıyor diye düşündüm.Ki ben onu görmüyorum denk geldi iletişimimizde yok.
Olayın özeti bence şu; sizde aklı kalmış zarf atmış, nabzınızı ölçmüş, kıskananlar var dediğinde vereceğiniz tepkiyi merak etmiş 😃

Siz olgunluk yapmışsınız ama karşınızdaki emin olun oyun çağını atlatamamış henüz, sizden yardım bahanesi ile bak beni kıskananlar var diye zırvalamasından belli, basit, ergen tipli biri bu adam. Gerçekten yardıma ihtiyacı olacak bir konu değil hayati bir mesele değil, gelip de sizden yardım istemesi en son yapacağı şey bile olmamalıydı, rezil etmiş kendini
Haklısınız bizden olmaz diyen biri neden dediğimde açıklamayan bir insan eski değeri asla hak etmiyor ben bana yaptığını zaten tasvip etmiyorum anlıktı böyle ortada bırakan tipler var kızlara yol olsun diye fıkır almak istedim.Aklı başında biriyim.Ama adam yok.Aklına gelmiyor mu onu isterken bir de kıskanıyorlar yani biz oyuncakmıyız?

Zerre umursamadım hiçbir tepkim yok neden dedim kıskanıyorlar dedi beni ilgilendiren biri değil az adam olsaydı 1 sene geçti o zaman gerekeni yapardı.
Olayın özeti bence şu; sizde aklı kalmış zarf atmış, nabzınızı ölçmüş, kıskananlar var dediğinde vereceğiniz tepkiyi merak etmiş 😃

Haklısınız bizden olmaz diyen biri neden dediğimde açıklamayan bir insan eski değeri asla hak etmiyor ben bana yaptığını zaten tasvip etmiyorum anlıktı böyle ortada bırakan tipler var kızlara yol olsun diye fıkır almak istedim.Aklı başında biriyim.Ama adam yok.Aklına gelmiyor mu onu isterken bir de kıskanıyorlar yani biz oyuncakmıyız?
Aslında ilişkiye devam etmeyerek size iyilik yapmış, zaten size denk biri değilmiş, sizinle yine bahane bulup iletişim kurmaya çalışırsa bulduğu bahanelerin onu komik duruma düşürdüğünü ima ederek tavrınızı koyun biraz dalga geçin yaptığı saçmalığı anlasın

Şaka mısınız siz? Beni üzen ve yoran birine niye yardım edeyim? İstediği yardım da yardım olsa! Facebook'ta hesabımı nasıl dondurabilirim, bık bık? Bu saçma sapan adamın elinde oyuncak olmaya mı niyetlisiniz siz?

ben anlamam o ıslerden kusura bakma baskasına sor deyıp konuyu kapatmadıgınıza ınanamıyorum cıddı cıddı oturup nasıl kapatılır yardım mı ettınız
arada bırde laf sokmus sıze ıyısın hossun da fazla konusuyorsun demıs
ukala dumbelegı

muhattap olmayın sunla sonra kendını bırsey sanıyor

Asla bana yaşattığını tekrar yaşatamaz.O sırada başka insanlarda vardı itibar açısından yardım ettim o dediğiniz hareketleri yapacak ortam yoktu maalesef
Şaka mısınız siz? Beni üzen ve yoran birine niye yardım edeyim? İstediği yardım da yardım olsa! Facebook'ta hesabımı nasıl dondurabilirim, bık bık? Bu saçma sapan adamın elinde oyuncak olmaya mı niyetlisiniz siz?

O sırada evrağımı yapıyorlardı telefonunu verince yaptım yoksa instagramınıda yapmamı istedi bananeki ben bilmiyorum dedim verdim
ben anlamam o ıslerden kusura bakma baskasına sor deyıp konuyu kapatmadıgınıza ınanamıyorum cıddı cıddı oturup nasıl kapatılır yardım mı ettınız
arada bırde laf sokmus sıze ıyısın hossun da fazla konusuyorsun demıs
ukala dumbelegı

muhattap olmayın sunla sonra kendını bırsey sanıyor

Hakaret etmiş yüzünüze daha ne düşünüyorsunuz iyi insan olmakla aptal olmak arasında çok ince bir fark var haberiniz olsun.

X