• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın mutsuz evliliği ve evlilik dışı ilişki talebi

Yorumun kime yazıldığına dikkat bile etmedim beğenirken. Ama bu kadar kompleks bünyenize zarar bilesiniz, kolay gelsin :KK75:

Kompleks :D sizin bu atasozlerini kamyon arkasi , arabesk dava acma istegini kompleks olarak tanimlamanizi nasil unutacagim bilmiyorum gercekten. Bu bir kompleks değil. Hakaret suçtur. Bana kastiniz oldugunuzu hic düşünmedim bile ki sizi tanımıyorum. Benim olayim hakaret eden destekleyen herkese bunun yanlis olduğunu kanıtlamak

:kahve:
Yorumum begenenlere istinaden olduguna gore ben derdimi anlatmisim gerisi sizin bileceginiz is ayrica bir paragrafi bu kadar uzatip isi adalet ugrasilmayacak konu degildire baglayip alttan verilen msjlar falan sakin bir bitki cayi alip ayaklari uzatin ltfen sicak hamilelik gerek yok strese
Sonuc alirsaniz etiketleyin beni merak ederim

:KK70: inanin cok relaksim. Su hamilelik takvimleri olmasa ne olacakmis bilmem. Ornek verdim sadece size umut verdim. Birgun birisi size surtuk derse sizde ugrasin isterim. Eger yasak degilse tabiki sonucu buradan paylasirim:rapci: Ben mahkemeleri severim bu beni strese sokmuyor heyecanlandiriyor

Kompleks :KK70: sizin bu atasozlerini kamyon arkasi , arabesk dava acma istegini kompleks olarak tanimlamanizi nasil unutacagim bilmiyorum gercekten. Bu bir kompleks değil. Hakaret suçtur. Bana kastiniz oldugunuzu hic düşünmedim bile ki sizi tanımıyorum. Benim olayim hakaret eden destekleyen herkese bunun yanlis olduğunu kanıtlamak
Ben sizin şahsınıza direkt bir hakarette bulunmadım. Kimsenin de onuruna, şerefine hakaret etmem. Benimki genel bir bakış açısını kendime yakın görmekti. Erkek ve kadın arkadaş olamıyorsa iki taraftan birinde ilgi sorunu vardır. Sorun yoksa gayet arkadaş olunur.
Sizinki sinekten yağ çıkarmak olduğu için ben bunu sadece kompleks olarak nitelendiriyorum. Sadece yorumu yazan arkadaşın değil dıdısının dıdısının da burnunu sürtmeye çalışıyorsunuz. En büyük alkış size geliyor, adalet savunucusu:KK9:

Ben sizin şahsınıza direkt bir hakarette bulunmadım. Kimsenin de onuruna, şerefine hakaret etmem. Benimki genel bir bakış açısını kendime yakın görmekti. Erkek ve kadın arkadaş olamıyorsa iki taraftan birinde ilgi sorunu vardır. Sorun yoksa gayet arkadaş olunur.
Sizinki sinekten yağ çıkarmak olduğu için ben bunu sadece kompleks olarak nitelendiriyorum. Sadece yorumu yazan arkadaşın değil dıdısının dıdısının da burnunu sürtmeye çalışıyorsunuz. En büyük alkış size geliyor, adalet savunucusu:KK9:

ya arkadaş her erkekle sevgililik için yakınlaşıyonuz her erkek arkadaşınıza mavi boncuk veriyonuz kendiniz hormonlarınıza hakim olamıyosunuz burda bik bik arkadaş olamaz diyorsunuz olamaz sizin gibiler kanınız herkese kaynıyor çünkü

"Genel bir bakış acisini kendine yakin gormekti" Beğendiğiniz mesaj bu. Tekrar düşünün bence.

Arabistani görmedim. Allahim insallah beni alintilayip demişlerdir de gozumden kacmistir. Birde ırkçılık girdi tam olur :)
Yok yok bana yazmisti:)) araplarin en azindan niyeti belli. Herifler diyolar acik acik 4 e kadar yolu var diye:)) bizimkiler boyle sinsi sinsi :)

Bari şurada tartışıp banlanmayayım da iki kodes zor gelir bünyeme :KK53:

:KK48: tartisalim diye yapmadım. Insanlar okuyunca sizi masum bir mesaji destekleyen masum kiz, benide herseyi abartan hamile sanmasinlar diye yazdim. Siz hala duruyorsanız ya suc gorulmedi yada Mune henuz baslamadi demektir :) hadi iyi forumlar ben alanima gideyim :KK70:

Yok yok bana yazmisti:)) araplarin en azindan niyeti belli. Herifler diyolar acik acik 4 e kadar yolu var diye:)) bizimkiler boyle sinsi sinsi :)

:) her kadinin gonlunde bir aslan yatiyor ama her erkegin gonlu mubarek serengeti düzlükleri gibi bi suru aslan istiyorlar :)

Hep savunduğum bi tezim vardır karşı cinstennn arkadaşş falanm ol-mazzzzzzz .illa ki taraflardan birileri bir diğerini yanlış anlayıp farklı duygular besliyor çünkü ..

Iste bunu dedik diye bize oynak dediler. Sizede bi farkli hakaret gelebilir hazir olun :) bi eliniz ana ekran dugmesinde bi eliniz ses tusunda olsun :)

:KK48: tartisalim diye yapmadım. Insanlar okuyunca sizi masum bir mesaji destekleyen masum kiz, benide herseyi abartan hamile sanmasinlar diye yazdim. Siz hala duruyorsanız ya suc gorulmedi yada Mune henuz baslamadi demektir :) hadi iyi forumlar ben alanima gideyim :KK70:
Güle güle :KK61:

:KK70: inanin cok relaksim. Su hamilelik takvimleri olmasa ne olacakmis bilmem. Ornek verdim sadece size umut verdim. Birgun birisi size surtuk derse sizde ugrasin isterim. Eger yasak degilse tabiki sonucu buradan paylasirim:rapci: Ben mahkemeleri severim bu beni strese sokmuyor heyecanlandiriyor
Oyle bir kelime acikta kullanmadi yada ben kacirdim ozelden mi yazdi ?
O sizi alintilayarak genele imali bir yazimda bulundu bende buna istinaden acik hakaret yok imadan bise cikmaz icten ice sizde biliyorsunuz demeye getirdim kaldiki begenene hic yani (sahsin yaptigi cok cirkin onu savunur mhiyette yazmiyorum)ben ugrasicam dediniz olayi birazda uzatarak Bende ugrasin dedim

Bana gelince Birgun hakarete ugrarsam birsey cikmayacak bir durunsa doner ana avrat sover sahsi olarak rahatlar ugrasmam yada
ciddiyetine bagli gider verir mahkemeye hic kendisini tehdit etmem gerek dahi gormem celp gider sap gibi kalir o dusunsun

Banada skinti geldi her mecrada mahkemeye vericemlerden instada ayni burada ayni gazete yorumunda bile ayni gitsin versin herkes birbirini tehdit etmeyin seni mahkemeye vericem diyince zaten konu ciddiyetini kaybediyor diger yorumcular olarak bize skinti geliyor konunun dagilmasi vs

Ha bu tarz insanlarada cok diyecek bise yok ben yine savciliktan bise cikacagini dusunmuyorum en azindan buradaki sistemden kalici uzaklassalar oda 3,5 gun ban

Konu gerçekten çok sapmış şunu tekrar belirtmek istiyorum : "Kadınla erkek arkadaş olamaz." basitliğine indirgemiyorum bu konuyu.Kadınla erkek arkadaş olabilir elbette ama bizim kültürümüzde , yetiştiriliş tarzımızla zor.Sizin arkadaş olarak gördüğünüz erkeklerin sizinle ilgili düşündüklerinin birazını bilseniz , siz de böyle düşünürdünüz.Bunu okuyunca şey diye atağa geçiyorlar :"E senin çevrendeki insanlar öyleyse herkes mi öyle?" ya da "İşte siz hormonlarınıza sahip çıkamamışsınız , ondan siz niyeti bozunca adam da niyeti bozuyor." vb şeyler yazıyorlar. Olmuyor arkadaşım ne kadar iyi niyetli olursan ol adam "Tüm kadınlarla birlikte olabilirim." mantığıyla büyümüş.Uçana kaçana , afedersin ana bir bacı iki gerisine salla .... diye çirkin sözlerimizin olduğu toplumda ne kadın erkek arkadaşlığı...Vardır ama çok çok az.Benim var bir tane erkek arkadaşım , o da Amerika'da büyüdü , yazdan yaza geliyor ülkeye.Buralarda zor.Sen insanları cinsiyetsiz olarak görsen de karşındaki seni öyle görmüyor , bilesin. (O çirkin sözden dolayı umarım banlanmam.Kusuruma bakmayın.)

Ne kadar samimi olursa olsun, evli adamın eşinden ayrı sinemaya gitmesini doğru bulmuyorum. Kadının da öyle. Erkek erkeğe ya da kadın kadına olur ama böyle erkekli kadınlı karışık gidilmesi bana doğru gelmiyor , bana ters şeyler . Kimisine göre normaldir bir şey diyemem. Çok yakın arkadaş da olsa , konuşmaları belli seviyede tutmak lazım. Benim de yakın erkek arkadaşlarım oldu, ikimiz de bekâr , sevgilisiz olmamıza rağmen belli seviyeyi geçmeye hiç izin vermedim. Bazı şeyleri konuşmaya ,sormaya bile cesaret edemezler yani. Herkes , her samimiyeti kaldiramiyor. Özellikle erkekler o samimiyeti başka yöne çekebiliyor ondan dolayı arkadaş ta olsa mesafe her zaman iyidir.

İnsanlara da güven olmuyor, 30 40 sene bile tanımaya yetmiyor ne yazık ki. Ya kendilerini çok iyi kamufle ediyorlar , ya da değişiyorlar bilmiyorum ama günümüzde kimseye guvenilmiyor.

Bence de savciliga şikayet edin, olabildiğince engelleyin. Ama sizin vicdanınız rahatsa gerisi de önemli değil, onlar kendi çaplarında uğraşır dururlar.

Yanlıs anlama bu benim düsüncem bence bir kadınla erkek arkadas olmamalı

Arkadaşlar, yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Yorumlarınızdan ve sonra sakin kafa ile düşününce kendimde bulduğum tek hata konuştuğumuz konu sinema muhabbetinden dert dinlemeye geçtiğinde dinlemeye devam etmem olduğunu düşündüm. Yani ben evlilikten anlamam deyip kestirip atmam gerekirdi sanırım, ama işte ben saf saf derdini dinleyeyim dedikçe adam da ilgim var sandı herhalde bilemiyorum. Gerçi herhalde şimdiye kadar kendini dinleyen kimse olmamış ki, derdini dinletebildiği tüm kadınlara aynı taleple gitmiş (karısının dediğine göre).

Karısı da sanırım hamile hamile bu durumda olduğu için tehditle vs şahit bulmaya çalıştı. Sonuçta karnında artık güvenemeyeceği bir adamın çocuğunu taşımanın da kolay olacağını sanmıyorum.

Ben o dönemde mahkemede uğraşacak durumda olmadığım için de ikisi de yüz bulup bana sardılar. Avukatım böyle düşünüyor.

Diğer kadınlardan birine ulaşmış avukatım. O direkt savcılık deyince onun üstüne gitmemişler. Benim de dosyam tamamlandı zaten, artık bana da bulaşmazlar diye düşünüyorum.

Neyse bu da böyle bana ders oldu. Hala kadın ile erkeğin arkadaş olabileceğini düşünüyorum ama konunun nerede değiştiğine bundan sonra daha çok dikkat edeceğim.

Zaman ayırıp okuyan, yorum yapan herkese teşekkür ederim..
Ben sizde iyi niyet ve saflıktan başka bir şey göremedim. Kadın-erkek bence de arkadaş olabilir (kadınların açısından) kadınlar duygusaldır ve dost gördüğü kişilere kadın-erkek fark etmeksizin saf ve temiz duygularla yaklaşıyorlar. Keşke erkekler de bizim gibi saf temiz duygularla yaklaşsalar. Ama onlarda kadınlara karşı dostluk adı altında saf-temiz duygu olacağını sanmıyorum. Olan vardır belki ama ben görmedim. Onlar kadınların duygularını suistimal etmekten başka bir şey yapmıyorlar. Kendi eşimden de örnek vereyim. Eşimle dost arkadaş olarak tanışsaydık ve ilişkimizi arkadaşlık sınırında bıraksaydım eminim ki o da gönül meselesine çevirecekti ve karşılık bulamadığı takdirde hayatımdan çıkacaktı. Eşim bana evliliğine sadık bir adamdır. Ve o da hiçbir erkeğin bir bayana dost gözüyle bakamayacağını düşünüyor.
Umarım bundan sonra karşınıza karakterli, bayan dostluğunu benimseyebilen, dostluğuna sadık erkekler çıkar. Ama bundan sonra daha seçici olmalısınız arkadaş konusunda. Hakkınızda hayırlısı.
Ek olarak onları sürüm sürüm süründürün davanızdan vazgeçmeyin diyorum.

Back