• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlamıyorum şimdi sorun nerde ?????

suna89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
191
4
68
Ankara
arkadaşlar ben gönrücü usulu evlendim ama tanışma aşamasıda geçirdik eşim o zamanlar cook iyiydi cok romantik bir evlenme teklifi bile yapmıştı bizim düğünümüz yaklaştıkca sürekli benimle tartısmaya basladı nikahtan bir gün önce ayrılmaya karar verdik ama düğün stresi ile böle oldugunu düşünüp vaz geçtik evlendik eşim yine sürekli benimle kavga eden biri oldu hatta düğün sonrası eve döndügümüzde agladı neyse aylarca bana etmedigini bırakmadı bense gececek bu günler mutlu olacagız diye hep onun istedigi bir insan gibi olmaya calıstım her seyini alttan aldım ne zaman bi alışveriş merkezine gitsek kavga cıkardı mutsuz edip eve getirdi ne zaman market alısverisine cıksak her almak istedigime itiraz etti ben sorun etmedim tasarruflu adam dedim ama o zamalarda kendimi hep aptal gibi hissettim sorun bende dedim neyse gel gelelim ben hamile kaldım düşük yaptım o sırada eşim eskisi gibi degildi birazdaha iyi oldu ama yine ben neyi almak istesem itiraz ederdi . ben yine hmile kaldım DOGUM yaptım eve geldik eşim tek basına alışveriş yapmaya basladı ve ben istedigimde almadıgı ne varsa almaya basladı aslında evde uyumlu istedigimi yapan biri suan hersey bir garip anlamyorum bu arada evleneli 2 yıl oldu yanımdayken baska kızlara baktıgını farkederdim eskiden beni hep eleştirirdi o kızlara benzetmeye calısırdı begenmşyordu neden evlendi bebegim var 4 aylık bebegim için canımı veririrm iyiki dogurmusum ama keske dogmadan ayrılsaydım

Son düzenleme:
Cok fedekar davranmissin ewet özverili olmak gerekir ama kendi mutlugundan ödün vererek değil neyseki olan olmus artık bugünden sonra saygı cervesi icinde istediginden ödün verme bence anlat guzelikle oluruna ikiniz çözüm bulun her evlilik te zorluk vardir sizinki erken baslamis

Cocugun varmis canim buyuzden cozmeye calissan cok daa ii olur bosanmak kolay deil. Cok uzuldum eşin harbi adam gibi biri deil. Bole kazmalar duzelmez de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

malesef cocugum var diyemiyorum iyiki dogurmusum bosanamam suan ama eskiden kendimi aptal gibi hissederdim hiç bişeyi anlamayan bi aptal gibi neye elimi uzatsam o alınırmı diye söylenirdi sen ne istiyosan onu alalım dediğimde bişeyleri bilmiyormusum gibi davranırdı şimdi şimdi anlıyorum kendimi geri cektigimde sadece cocugumla ilgilenmeye basladıgımda hiç bi zaman taktir etmedi beni şimdi ise baskalarından görüyorum takdiri en basitinden doktorlar cocuguna cok iyi bakıyorsun diyorlar ben dogumdan önce nasıl bakarım bu cocuga bu kafayla diye düşünürdüm o hale gelmiştim yani şimdi ise sogudum eşimden eskiden saygı duyardım cok zeki sanırdım artık karşımda benimle hep ugrasmış haksız yere beni paralamış bir insan görüyorum. halime üzülmüyorum geçmişte verdiğim tavize üzülüyorum onunla her sokaga cıktıgımda nereye basacagımı bilmezdim ileri git geri gel sürekli ikaz halindeydi öyleki yürümeyi bilmedigimi bile düşünüyordum. nefret de etmiyorum ondan kendime kızıyorum kendime inanmadıgım güvenmediğim için ama dün gece hersey ama hersey değişti benim için hayata bakış açım kendime olan güven,m ve eşime karşı anlayıslı olmaya calıyor olmam değişti hiç bişey eskisi gibi olmayacak artık üzülmek yok yok yok ağlamak da yok dün gece yeterince cocuguma bakarak ağladım yatak odamıızı büyük bi hevesle ayırmıştı cocugun onu gece uyandıracagını düşünüp. ( bu arada cocugun peşinden ayrılmaz coookkk seviyo ) artık o yatak odası birleşmeyecek. bu arada yüzü dogru düzgün gülmezdi hep yorgun hep sinirliydi kronik yorgun. şimdi anlıyorum o yorgunlugun sebelerini. benim hayatımı neden mahvettim be adam madem istedigin gibi biri degildim de neden. bıraksaydın bende benimle mutlu olacak biriyle evlenebilseydim. başkası için etseydim onca fedakarlıgı. bu arada ben düğün borçlarımız bitsin diye başkalarının evini temizlemeye gittim kocam rahat etsin diye başkalarının pisliğini temizledim gecen gün bana sen benim için ne yaptın diyor. b.. k temizledim be adam b..k . HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK...

malesef cocugum var diyemiyorum iyiki dogurmusum bosanamam suan ama eskiden kendimi aptal gibi hissederdim hiç bişeyi anlamayan bi aptal gibi neye elimi uzatsam o alınırmı diye söylenirdi sen ne istiyosan onu alalım dediğimde bişeyleri bilmiyormusum gibi davranırdı şimdi şimdi anlıyorum kendimi geri cektigimde sadece cocugumla ilgilenmeye basladıgımda hiç bi zaman taktir etmedi beni şimdi ise baskalarından görüyorum takdiri en basitinden doktorlar cocuguna cok iyi bakıyorsun diyorlar ben dogumdan önce nasıl bakarım bu cocuga bu kafayla diye düşünürdüm o hale gelmiştim yani şimdi ise sogudum eşimden eskiden saygı duyardım cok zeki sanırdım artık karşımda benimle hep ugrasmış haksız yere beni paralamış bir insan görüyorum. halime üzülmüyorum geçmişte verdiğim tavize üzülüyorum onunla her sokaga cıktıgımda nereye basacagımı bilmezdim ileri git geri gel sürekli ikaz halindeydi öyleki yürümeyi bilmedigimi bile düşünüyordum. nefret de etmiyorum ondan kendime kızıyorum kendime inanmadıgım güvenmediğim için ama dün gece hersey ama hersey değişti benim için hayata bakış açım kendime olan güven,m ve eşime karşı anlayıslı olmaya calıyor olmam değişti hiç bişey eskisi gibi olmayacak artık üzülmek yok yok yok ağlamak da yok dün gece yeterince cocuguma bakarak ağladım yatak odamıızı büyük bi hevesle ayırmıştı cocugun onu gece uyandıracagını düşünüp. ( bu arada cocugun peşinden ayrılmaz coookkk seviyo ) artık o yatak odası birleşmeyecek. bu arada yüzü dogru düzgün gülmezdi hep yorgun hep sinirliydi kronik yorgun. şimdi anlıyorum o yorgunlugun sebelerini. benim hayatımı neden mahvettim be adam madem istedigin gibi biri degildim de neden. bıraksaydın bende benimle mutlu olacak biriyle evlenebilseydim. başkası için etseydim onca fedakarlıgı. bu arada ben düğün borçlarımız bitsin diye başkalarının evini temizlemeye gittim kocam rahat etsin diye başkalarının pisliğini temizledim gecen gün bana sen benim için ne yaptın diyor. b.. k temizledim be adam b..k . HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK...
Suandaki hisleriniz ve dusunceleriniz kesinlikle cok yerinde mantikli. Lütfen bu kararliliginizdan vazgecmeyin. Güçlü olmaya, kendiniz olmaya ezilmemeye bu kadar yaklasmisken hatta bunun adimini atmisken ne olursa olsun kararinizdan vazgecmeyin.
Hem biliyosunuzdur annenin özgüven sahibi, mutlu olmasi o cocugun ruhi bakimindan saglikli yetisebilmesinin en büyük etkeni.

Back