arkadaşlar ben gönrücü usulu evlendim ama tanışma aşamasıda geçirdik eşim o zamanlar cook iyiydi cok romantik bir evlenme teklifi bile yapmıştı bizim düğünümüz yaklaştıkca sürekli benimle tartısmaya basladı nikahtan bir gün önce ayrılmaya karar verdik ama düğün stresi ile böle oldugunu düşünüp vaz geçtik evlendik eşim yine sürekli benimle kavga eden biri oldu hatta düğün sonrası eve döndügümüzde agladı neyse aylarca bana etmedigini bırakmadı bense gececek bu günler mutlu olacagız diye hep onun istedigi bir insan gibi olmaya calıstım her seyini alttan aldım ne zaman bi alışveriş merkezine gitsek kavga cıkardı mutsuz edip eve getirdi ne zaman market alısverisine cıksak her almak istedigime itiraz etti ben sorun etmedim tasarruflu adam dedim ama o zamalarda kendimi hep aptal gibi hissettim sorun bende dedim neyse gel gelelim ben hamile kaldım düşük yaptım o sırada eşim eskisi gibi degildi birazdaha iyi oldu ama yine ben neyi almak istesem itiraz ederdi . ben yine hmile kaldım DOGUM yaptım eve geldik eşim tek basına alışveriş yapmaya basladı ve ben istedigimde almadıgı ne varsa almaya basladı aslında evde uyumlu istedigimi yapan biri suan hersey bir garip anlamyorum bu arada evleneli 2 yıl oldu yanımdayken baska kızlara baktıgını farkederdim eskiden beni hep eleştirirdi o kızlara benzetmeye calısırdı begenmşyordu neden evlendi bebegim var 4 aylık bebegim için canımı veririrm iyiki dogurmusum ama keske dogmadan ayrılsaydım
Son düzenleme: