• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınpederim ve uyanık kaynım

Bence kimsenin borcunu düşünüpte iyice yipratmayin kendinizi. Her ne kadar sıkışsanzda kendi borcunuzu ödeyin ve kurtulun. Sonrasında çok fazla yüz göz olmazsınz olur biter. Şahsen ben bu konularda birilerinin laflarını duymaktansa kimseyi karıştırmama taraftarıyım. Eşiniz ve çocuklarınızla mutlu bir hayat dilerim.

Ben borcu da bankadan aldım, faiz de ödesem bankacı kendini övmüyo sağda solda ben şunlara ev aldım diye :6:

siz de gidip kayınvalidenize yakın oturun madem yemeklerinizi de onlarda yiyin, belki sizden de borcunuzu almaktan vazgeçerler.

bu sefer de kendi evim düzenim yok derdiniz

bankaya milyarlarca faiz ödeseydiniz daha mı iyi olacaktı

keşke benim kayınpederim de ev alacağımız zaman bize para verse ben altınlarımı şimdiden kendi evim için vermeye razıyım.

kpederinizin ev aldık demesi hoş değil , sonucta eğer ödüyorsanız ve alınan para borç ise bu evi siz alıyor sayılırsınız o değil , büyüklük babalık yapıp sadece borç vererek destek olmuştur bunun da lafını etmesi gereksiz.

üzgünüm ancak burada bir kıskançlık söz konusu ise malesefki siz de hiç masum değilsiniz.

İyi kazanıyorlar, niye ödemiyorlar diyorsunuz. Nereden biliyorsunuz iyi kazandıklarını?
Nereden biliyorsunuz ödemediklerini? Ödemiyorlar ise nereden biliyorsunuz ileriye yönelik bir anlaşma yapmadıklarını? Belki ileride ödeyecekler.

Aklınız eltinizin bileziklerinde kalmış, kadın vermemiş işte. Siz de vermeseydiniz kolunuzdan zorla mı çekip aldılar?

Ortada bir haksızlık söz konusu da olabilir.. Kaynınız o parayı hiç ödemeyecek te olabilir. Tamam evlat ayrımı hoş değil ancak adamın kendi parası, kime nasıl dağıtacağı kendi insiyatifine kalmış. Bence bu ilk önce eşinize dokunmalı, size değil.

Son düzenleme:
Back