Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım galiba çok doğru bir tespit yaptın çünkü o da buna benzer şeyler söyledi size anlatana kadar hep kendi tarafımdan bakıyordum ama bazı yorumları görünce demek ki böyle şeyler düşünmesi normalmiş demeye başladım
evet canım sana dedim kızanlar var neden öğrenciyken evlendiniz falan diye ama o kadar seviyorduk ki birbirimizi onu görmediğim günü yaşayıp yaşamadığımı anlamıyordum. ondan ayrı kalacağım günleri düşünmek o kadar korkunç geldi ki ama şimdi bunları yaşayınca o sevgiyi kaybedecem korkusu deliye döndürüyor beni
İşte senin hatan bu.Devam et pohpohlamaya.Hem eli ekmek tutmayan biriyle evlen,onun sorumluluğunuda yüklen.Hemde kendi paranla aldığın oyuncağın UTANMADAN lafını etsin.Sen hala onu pohpohla.Ama çok iyi insan dimi.Kendi işini kendi yapması bile senin için bir iyilik.Kim yapacak sen mi?Oldu canım.Sen çalış didin.Neyine güvenerek evlendiyse,eli ekmek tutmasın.Öğrencilik nedir kji,bir de evde işyapmayacak.Hatta evliliğimizi kurtar diye mesaj at,sipariş üzerine kurtatrır.GERÇEKTEN ÇOK MERAK EDİYORUM OKUYAN ADAM NEYİNE GÜVENEREK EV BARK KURAR.aranıza yeni katıldım kızlar içimi dökmek yorumlarınızı almak istiyorum o kadar bunaldım ki anlatamam lütfen dışardan biri olarak bir yorum yapın. 24 yaşında 3 aylık evliyim. çalışıyorum eşim daha öğrenci yani evi ben geçindiriyorum.eşimin annesi dünya iyisi bir insan annem gibi hissediyorum. kayınbababm da iyi sayılır ama babamla iş konusunda sorun yaşadılar. kayınbabam babamdan daha hatalı. herneyse ben yine hiçbirşey olmamış gibi normal davrandım sonuçta ikisinin arasında bir problemdi.ama eşim sürekli babasını haklı görüyor babamı suçluyordu. bunun yüzünden çok kavgalar yaptık. evlendikten sonra ikimizde hiç açmadık bu konuyu. eşimle 4 sene çıktık. bazı olumsuz huylarını görüyordum ama umursamıyordum. ama artık tahammül edemiyorum. çok cimri biri kardeşime aldığım 10 liralık oyuncak için bile surat yaptı. sürekli ama sürekli kendini haklı görüyor. bir yolunu bulup kendini haklı çıkartıyor. ben ise hep alttan alıp asla küsmüyorum. ama artık canıma tak etti kardeşlerim geldi bir hafta kaldı vay efendim ben neden ona sormamışım. tek taraflı anlatmak istemiyorum diğer özellikleri ev işlerinde çok yardımcı olur. kendi işini kendi yapar ama ona o kadar kırgınım ki hiç bir iyi özelliğini göremiyorum. iki gündür küsüm benden fala surat yapıyor. tek istediğim gönlümü almasıama yok içimdeki sevginin erimeye başladığını hissediyorum.boşanmayı düşünüyorum ama cesaretim varmı bilmiyorum. nolur evliliğimizi kurtaracak birşey yap diye mesaj atmak istiyorum
maddi olarak katkısı yok eve ama rahatız düğün paramız da var maddi olarak hiç bir sorun yok benim için o takıyor. mesela onun kardeşleri gelecekti bana sordu şu kadar süre kalma durumları var ne dersin diye bende olur dedim aynı şeyi benden bekledi galiba ama ben onun kadar ince düşünceli değilim ki aklıma gelmedi bile
biz üniversiteyi beraber okuduk onun bursları ve babasının yolladığı para vardı o zaman babam daha sıkışıktı babamdan hiç para istetmedi ne kadar parası varsa hep ikiye böldü. en zor anlarımda yaptıklarını düşününce bu evlilik fedakarlık değilmiş gibi geldi ama şimdi görüyorum büyük bir yükün altına girmişim
yapma güzelim hiç 3 aylık evlilik bitirilir mi ?.. sen sabırlı ol evlilik böyle bişey ha sorarsan ben evli değilim ailemden edindiğim tecrübeden yola çıkarak anlatıyorum sana ..sabırlı olmalısın dayanmalısın eşin şu an sen ona baktığın için içten içe bunun ezikliğini yaşıyor ve bu şekilde dışa vuruyordur.bu yüzden sana 10 liranın hesabını yapıyor.sen sabırlı ol hele şu öğrenciliği bi bitsin sonra rahata erersiniz hayırlısıyla canım
aranıza yeni katıldım kızlar içimi dökmek yorumlarınızı almak istiyorum o kadar bunaldım ki anlatamam lütfen dışardan biri olarak bir yorum yapın. 24 yaşında 3 aylık evliyim. çalışıyorum eşim daha öğrenci yani evi ben geçindiriyorum.eşimin annesi dünya iyisi bir insan annem gibi hissediyorum. kayınbababm da iyi sayılır ama babamla iş konusunda sorun yaşadılar. kayınbabam babamdan daha hatalı. herneyse ben yine hiçbirşey olmamış gibi normal davrandım sonuçta ikisinin arasında bir problemdi.ama eşim sürekli babasını haklı görüyor babamı suçluyordu. bunun yüzünden çok kavgalar yaptık. evlendikten sonra ikimizde hiç açmadık bu konuyu. eşimle 4 sene çıktık. bazı olumsuz huylarını görüyordum ama umursamıyordum. ama artık tahammül edemiyorum. çok cimri biri kardeşime aldığım 10 liralık oyuncak için bile surat yaptı. sürekli ama sürekli kendini haklı görüyor. bir yolunu bulup kendini haklı çıkartıyor. ben ise hep alttan alıp asla küsmüyorum. ama artık canıma tak etti kardeşlerim geldi bir hafta kaldı vay efendim ben neden ona sormamışım. tek taraflı anlatmak istemiyorum diğer özellikleri ev işlerinde çok yardımcı olur. kendi işini kendi yapar ama ona o kadar kırgınım ki hiç bir iyi özelliğini göremiyorum. iki gündür küsüm benden fala surat yapıyor. tek istediğim gönlümü almasıama yok içimdeki sevginin erimeye başladığını hissediyorum.boşanmayı düşünüyorum ama cesaretim varmı bilmiyorum. nolur evliliğimizi kurtaracak birşey yap diye mesaj atmak istiyorum