• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bendemi sorun var

• Konu Sahibi Konu Sahibi EIN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Açıkçası eşiniz sizi restorant a götürecek, istediğiniz yemeğe bir şey demediğini farz ettiğimiz de, hiçbir şey yapmayan taraf siz oluyorsunuz ?
Demek ki o kadar harcama yapabilecek durumu yokmuş, başka ye demiş. Niye Terbiyesizlik olsun ?
Siz bu laftan anlamayıp onu terbiyesizlikle itham edince , pek hoş bir konumda olmuyorsunuz.
Bana biraz kısasa kısas anlayışınız varmış gibi geldi , bir de "şimdi de benim canım istemiyor" davranışları, o haftada bir olan cinselliği bile bitirir haberiniz olsun.
Bir de insan özenip de başka yemek yapmaz mı ? :44:
İlginç geldi bana.

Son düzenleme:
niye hep özel günlerde hep erkekten beklenti içine girilir.adam işten geliyor evde ıspanaktan başka bir şey yok.hadi evde bir şey yoktu ama dışarı çıkmışsınız 1 parça tavuk alsanız 3 çeşit yemek olurdu:34:

Yuvayı dişi kuş yaparmış...Bunu bilir bunu söylerim...Evde bişey yoksa da kadın isterse undan sudan da neler yapıyor:21:
Konu içeriği bana: ""sen öyleysen ben de böyleyim"" imajı verdi...

Arkadaşım, eşinin sana yaptığını aslında sen de ona yapmışsın. eve misafir geleceği zaman döktürüyoruz pastayı, böreği, salatayı, turşuyu... Bebeğimiz ya da çocuğumuz bugün bana iş yaptırmadı kusura bakmayın hadi kuru ekmek yiyelim demiyoruz sözümona misafirlerimize... Ya da maddiyat yok demiyoruz, sunumlar döktürülüyor. peki tüm bunların kırkta birini hayatı paylaştığımız adam için he senede 1 kez ya da 2 kez yapmak çok mu zor? hak etmişsin arkadaşım. hem de kocan senden çeşit çeşit şeyler beklemezdi. bi çorba, bi kızartma yap 2 de mum yak ohh kutla özel gününü... İtalyan restorana gidiyorsun hazır pizza da pişirebilirdin. daha ucuza gelirdi sonuçta.

Bende seni haksiz bulanlardanim. Bana evde bisey hazirla dese yapardim diyosun,oyle deseydi de evlilik yildonumumuz sonucta,basit de olsa bi yemege goturseydi derdin.
Biraz memnun olmayi bilmek lazim, sende ihmal etmissin bugunu. Ozel gun diye takilma o yuzden.

cinselliğe yorum yapamam ama yıldönümünü ikiniz de ihmal etmişsiniz.

cinselliğe yorum yapamam ama yıldönümünü ikiniz de ihmal etmişsiniz.

cinselliği bende farketmemişim okurken

kızlar evlilere soruyorum cinsellik istediğinizde eşinize nasıl belli ediyosunuz :26:
evli değilim ama utangacım asla yapamam diye düşünüyorum

ikinizde Özel gunu pek , takmamissiniz!!
sen güzel havayi kacirmak istememissin hazirlik yapmamussin..

oda evdeki yemegi yememek icin , disarda yemek istemis.
ama madem disarda yemek istiyor .. yok onuda slna demesi
insani kirar....
madem bucene uymuyor , ozaman farkli yere goturseydi seni..

Slm arkadaslar bugun esimle 3.evlilik yildonumumuz:( esim isten geldi bugun evde ispanak vardi bu bitmeden vaska bisey yemez diye yemek yapmadim..ve bugun hava sicakti ciktim kizimla gezdim!!iyi geldi buurasi cok ama cok soguk gunesliyken tadini cikardim..neyse esim geldi cok ac oldugunu soyledi..ispanak yemem yemege gidelim dedi ..farketmez dedim.gittik..italyan restorantina direk sürdü bana sormdan bu okdarda onemli bisey degil italyan yemeklerini bende severim! Sonra oturduk menuden yemek sectim bana ;olmaz kusura bakma baska birsey ye dedi... Zoruma gitti..ekonomik durumumuz 3 aydir iyi degil ama yeterince paramiz var ve bugun ozel bir gun..sonra noldu neden suratin dusuk dedi..terbiyesizlik yapiyosun dedim birakta bir seyin onemi kalsin dedim..sonra sustu..ozel bir gunde vana ispanak yediren sensin dedi cevap vermedim degmezdi kendi soyledigini vastirdi..pizza yedim kalktik..kendimi tuaf hissediyorum..dogru duzgun birsey yaptigimiz yok zaten bugunde para sorun olmasa nolutdu sanki...cok uzgunum suan ben mi abartim..dun de affiniza siginarak anlatcam bunu : esim bi haftadir izinliydi sex bir kere oldu..bol bol uyudu gec saatlere kadar oturdu yanima hic gelmedi..dun ven yorgunluktan olmüs sekilde uyudum aksam veni uyandiriyor uykudan lutfen birak uyuyayim dedim..kendi istedi ya gelir ..co bencilce geldi bana..suan istedim simdi olsun gibi bir gaftadir izinlisin tik yok gelmis son gun istiyor..ven mi abartiyorum..ondan birsey isteyesim soyleyesim kunusmak tartismak kavga etmek hic birsey istedigim yok icimden gelmiyor buna venzer dusunmeden soyledikleri icin..sogudum mu ne?? Benmi abartiyorum

Ben sizi haklı bulamadım okuduklarımdan. Evde birşey yok yazmışsınız ama pekala sıradan bir makarnayı bile soslarla yanına salatayla şık bir masayla bile sunabilirdiniz. Pratik evde bulunan malzemelerden o kadar çok aperatif yiyecekler var ki ondan da yapsaydınız yeterliydi bu benim fikrim. Aileniz yakın mı bilmiyorum ama bu gecelik kızınızı onlara bırakabilirdiniz parka götürmek yerine. Ben evli değilim kendimi sizin yerinize koyarak yanıtlıyorum. En azından eşinizi arayıp bu gece başbaşa kalalım ben evde olanlardan birşeyler hazırlarım fazla masrafa gerek yok demeniz bile inanın onu mutlu ederdi. Dünden kalmış bir ıspanak yemeği beni de incitirdi. Yine de dışarı çıkarmış sizi ben mi çok olumlu bakıyorum şuan bilemiyorum ama burda öyle konular okuyorum ki eminim bu gecedede mi ıspanak diyip bağırıp çağırıp evden çıkıp gidecek eşler olduğuna inanıyorum. Belki başka seç demesine kırıldınız ama maddi durumunuz iyi değilmiş birde bu yönden bakın. Diğer konunuza gelince bir haftadır evde izinde yanıma gelmedi diyorsunuz siz gittiniz mi peki ? Son güne kadar bekleyip o gelmiş olamaz mı ? Neden herşeyi ondan beklediniz ben anlayamadım. Yıldönümünü biraz anlayış gösterip evde sofra kurarak biraz da cilveyle çok daha güzel kutlayabilirdiniz bu da benim fikrim =)

cinselliği bende farketmemişim okurken

kızlar evlilere soruyorum cinsellik istediğinizde eşinize nasıl belli ediyosunuz :26:
evli değilim ama utangacım asla yapamam diye düşünüyorum

Ben de evli değilim ama yanıtlamak istedim sorunu =) Utangaç olabilirsin ama o senin eşin onu istemek bunu ona belli etmek kadar doğal ne olabilir ki. Hem bence bu eşinin de hoşuna gider arzulanmak güzel şey istendiğini bilmek mutlu eder. Ben bu konuda utangaçlık yapmam diye düşünüyorum. Evlilikte cinsellik önemli ve bayanlara da iş düşüyor bana göre. Sadece o istediğinde birlikte olmak sanki bir görevi yerine getiriyormuş gibi olur şahsen ben öyle düşünüyorum =) Bilmem doğru bilmem yanlış =)

Ben de evli değilim ama yanıtlamak istedim sorunu =) Utangaç olabilirsin ama o senin eşin onu istemek bunu ona belli etmek kadar doğal ne olabilir ki. Hem bence bu eşinin de hoşuna gider arzulanmak güzel şey istendiğini bilmek mutlu eder. Ben bu konuda utangaçlık yapmam diye düşünüyorum. Evlilikte cinsellik önemli ve bayanlara da iş düşüyor bana göre. Sadece o istediğinde birlikte olmak sanki bir görevi yerine getiriyormuş gibi olur şahsen ben öyle düşünüyorum =) Bilmem doğru bilmem yanlış =)

sağol canım ilgin için ama diyorumki hani benim gibi biri nasılbelli edebilir

ıtalyan restauranta gitmeyı sevıyorsunuzda.Eve bir soslu makarna yapıp,yanına bır şarap alıp mum ışığında kutlayamazmıydınız?

Ne kadar vaktınızı alırdı bır masa hazırlayıp,bır makarna yapmak.

Ben eşinizin yerınde olsam ıspanağı özel günde görünce kendım dışarı çıkar yer gelirdim.

Eşiniz gene sizi yemeğe götürmüş,o gün ozel diye özel yere götürmek ıstemiş ama sizin makul bır yıyecek seçeceğinizi düşünmüş olmamış,eşinizde bır sekılde bütcenızın ıyı olmadığını hatırlatmış.

Adama aferinki hala bırseyler için çabalıyor.Son gün geldi diyorsunuz siz 1 hafta hiç ona gittinizmi?

Yani özel geceyi ıspanakla geçiren birinin kocasından özel davranmasını beklemek biraz ilginç.Kocan sana tavır yapmış ama yine de senden daha çok önemsediği kesin yıldönümünüzü.

5 patates 3 yufka en fazla 5 lira eder en azından ben olsam bi börek yapardım ya da ne bileyim atıştırmalıklarla güzel şeyler hazırlanabilirdi siz ıspanakla karşılarsanız adamı adam ne yapsın ki ben olsam çok gücenirdim kocanız yine iyi sizi dışarı çıkarmış

Evet okadsrda onemli degildi cinsrllige gelince hep giderdim yapadigim kalnadi ama bigun beni bu yuzdr kucuk gordu oyuzdende gitmiyorum..beni yemefe cikarmaya bilirdi uc srnedir cekmrdogim kalmadi belki bundan sonra iyi olur demektente biktim!!esim tuaf biri bana dayak bile atti..zamaninda kalbim kirikki zateb artik kirmasin bem ondan bisey beklemedim!!oda beklediyse umrumda degil

Ama sizde özel güne yakışacak bir şey yapmamışsınız ki.. Eşiniz akıl edip dışarı götürmüş en azından ayrıca başka bir şey ye dediyse ne var bunda. Bazen babamda anneme pahalı bulduğu bir şey için bunu alma başka bir şey al falan der bu o kadar önemli değil.

Back