• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 senelik evliliğim ve mutsuzluğum...

İkinizin de çalıştığınız bir yer var mı şuanda ?
Çalışmıyorsanız ikinizde asgari ücretle bile olsa bir işe girip borçlarınızı taksitlendirin, ama 5 sene ama 10 sene sonra ödersiniz inşALLAH.. ALLAH yardımcınız olsun...

Aaaah ah birkere de aileler haksız çıkmasa dimi
yok illaki yaşayıp göreceğiz.

neyse gelelim konuya
bence o iş yapmayan dükkanı bir an önce kapatın
işlettikçe vergiydi kiraydı gittikçe batarsınız

az çok demeyin eşin ile beraber işe girin borçlarınızı ödeyin
gençsiniz er geç biter borçlar
aman hamile kalmamaya dikkat et

harcamalarınızı iyice kısın
pazardan alın market ihtiyaçlarınızı bile
mümkünse kv ile birlikte oturun veya oturabileceğiniz en uzuz semte taşının
kira büyük gider çünkü
çamaşır bulaşık makinenizi gece 10dan sonra çalıştırın telefon internet giderlerinizi kısın
bir an önce bitirin borçlarınızı inşallah

bu zor günleri birbirinizi kırmadan suçlamadan geçirirseniz birbirinize daha çok bağlanırsınız
Allah yardımcın olsun
geçecek bu günler ileride anı olacak.

borcunuz 100 bin olana kadar hiç frenlemediniz mi kendinizi canım ya? bir ev parası bu insanlar tüm hayatları boyunca biriktiriyor yani. bence dükkan vs işlerinden vazgeçin, eşiniz de siz de maaşlı bir işe girin ve ailelerinizin yanına taşının. eşiniz gerekirse haftasonlaru, geceleri taksiye çıksın. siz hiç bi iş bulamıyosanız çocuk bakın ne bileyim. anca toparlarsınız gibi geliyor. Allah yardımcınız olsun.

Aaaah ah birkere de aileler haksız çıkmasa dimi
yok illaki yaşayıp göreceğiz.

neyse gelelim konuya
bence o iş yapmayan dükkanı bir an önce kapatın
işlettikçe vergiydi kiraydı gittikçe batarsınız

az çok demeyin eşin ile beraber işe girin borçlarınızı ödeyin
gençsiniz er geç biter borçlar
aman hamile kalmamaya dikkat et

harcamalarınızı iyice kısın
pazardan alın market ihtiyaçlarınızı bile
mümkünse kv ile birlikte oturun veya oturabileceğiniz en uzuz semte taşının
kira büyük gider çünkü
çamaşır bulaşık makinenizi gece 10dan sonra çalıştırın telefon internet giderlerinizi kısın
bir an önce bitirin borçlarınızı inşallah

bu zor günleri birbirinizi kırmadan suçlamadan geçirirseniz birbirinize daha çok bağlanırsınız
Allah yardımcın olsun
geçecek bu günler ileride anı olacak.

verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim ...

borcunuz 100 bin olana kadar hiç frenlemediniz mi kendinizi canım ya? bir ev parası bu insanlar tüm hayatları boyunca biriktiriyor yani. bence dükkan vs işlerinden vazgeçin, eşiniz de siz de maaşlı bir işe girin ve ailelerinizin yanına taşının. eşiniz gerekirse haftasonlaru, geceleri taksiye çıksın. siz hiç bi iş bulamıyosanız çocuk bakın ne bileyim. anca toparlarsınız gibi geliyor. Allah yardımcınız olsun.

evlendiğim günden beri ne kendime bi kıyafet aldım nede kendim için bir şey aldım nede eşim bana dogmgünüm olsun evlilik yıldönümümüz olsun bir şey aldı dükkan bizi bu hale getirdi anlamadan dinlemeden herkes yargılıyor kimse istemez böyle olmasını ama oldu işte..bende sizlerden destek beklerken böyle kötü şeyler duyunca üzülüyorum açıkçası yinede sağolun...

En mantıklısı işlerinizin iyi gitmediğini söylediğiniz dükkanı kapatmakla başlayın .elinizdeki malları maliyetine elinizden çıkarın. . Eşinizde maaşlı bir iş bulup çalışsın. . Sizde iş aramaya son gaz devam edin. . Çağrı merkezi elemanları çoğu yerde aranıyor düşündüğünüz işlerin biraz dışına çıkın.Şuan sizin için önemli olan dalınızda bir yerlere gelmek değil para kazanmak sonuçta . . Parça parça borçlar varsa tek bir bankadan kredi çekip tek yere uzun vadede ödeme yapmaya çalışın. .

Dilerim bir an önce kurtulursunuz sıkıntılarınızdan :ssz:

En mantıklısı işlerinizin iyi gitmediğini söylediğiniz dükkanı kapatmakla başlayın .elinizdeki malları maliyetine elinizden çıkarın. . Eşinizde maaşlı bir iş bulup çalışsın. . Sizde iş aramaya son gaz devam edin. . Çağrı merkezi elemanları çoğu yerde aranıyor düşündüğünüz işlerin biraz dışına çıkın.Şuan sizin için önemli olan dalınızda bir yerlere gelmek değil para kazanmak sonuçta . . Parça parça borçlar varsa tek bir bankadan kredi çekip tek yere uzun vadede ödeme yapmaya çalışın. .

Dilerim bir an önce kurtulursunuz sıkıntılarınızdan :ssz:

ne eşim ben ne ben nede kayınpederim kredi çekemiyoruz çünkü dha önce dükkan için çekilmiş kredilerimiz var.inanın ben iş ayırt etmiyorum birkaç kişi beni yargılamış fakat yasal olan asgari ücret 850tl ben neden 700tl ye çalışayım ki hakkımı yedirmem kimseye.kasiyerlik satış danışmanlığı çağrı merkezi market görevliliği hepsine başvurdum geri dönen yok :((

Back