Merhaba arkadaşlar,
Kısaca 2 oğlum var. İkincisi doğduktan sonra 2,5 yıl çalışamadım. Mart ayında yeni bir işe başlama kararı aldım. Şu an oturduğumuz ev kendimizin çok şükür. Yani kira ödememiz yok . Ben 30.000 maaş alıyorum. Çocuklarımı kreşe yazdırdım 7500+7500 =15.000 kreş ödemesi ve 3500 servis ödememiz var . yani eve kalan 11.500
Sorun; Dün maaşımı aldım. İçinden 2000 tl kendime harçlık aldım gerisini eşime verdim. Çünkü kreş ödemesi servis ödemesi kredilere yardım olayım diye ortak cüzdan saydım. Parayı saydı 'eksik bu' dedi. Bende harçlık aldığımı bilmesine rağmen bu soruyu sormasına sinirlendim. Yine de söyledim harçlık aldım kendime diye. Sonra inanmadı harcadım mı sandı ya da her ne olduysa farketmez sebebi nerde bakayım dedi. Bende al dedim gösterdim. Sonra tavrına sinirlendim göğsüne parayı çarptım sert bir şekilde.
Bu da bir afra tafra parayı geri benim yüzüme attı bağırdı çağırdı hakaretler.
İçime sinmedi erkeklik gururunu mu incittim yanlış mı anladı diye tamam uzatmayalım nasıl anladığını bilemiyorum ama ben sadece harçlık almama sergilediğin tavır nedeni ile sinirlendim kendim için özür dilerim ama senin yaptığında doğru değildi dedim. Ama kesinlikle yumuşamadı ve beni anlamadı. Bende ne yapacağım bilemedim. bende küseyim diyorum ama araya soğukluk girerse bir daha asla eskisi gibi olamayız diye de düşünüyorum.
Fikirleriniz nelerdir?