Erkeğin para konusunda kadına güveniyor olması bizim suçumuz , tam olarak aynısı değil ama farklı bir versiyonu benim başımdan yeni geçti , biz çözmeye çalıştık konuyu , üstü kapalı şekilde değil herşeyi konuşarak.
Erkeklerin biz kadınlara biraz fazla güveniyor olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Birde en çok kendime ve hemcinslerime kızdığım bir konu; erkek yapmıyor diye ne olursa olsun biz bir şekilde yapıp maddi manevi üstesinden geliyoruz.
Valla geçen kendi eşime açıkça bende anamın karnında öğrenmedim, sende öğreneceksin dedim.
Ben biraz kontrolcü olduğum için -işim gereği- evde de böyle herşey düzenli tertipli olsun moduna istemsiz geçmişim. Gerçekten sonradan fark ettim. Bırak bu kontrolcülüğü adamı da beni de yoruyor, daha zor oluyor herşey dedim kendime.
Ben ilk önce neyin borcu ve bu kadar para ile ne yaptığını öğrendim yani lafla vs. de değil bankadır kredi kartıdır dekonttur ne var ne yoksa her şeyi ile. Eşinize ev bütçesi için para veriyorsunuz. Nereye neden harcandığını bilmek sizin de en doğal hakkınızdır diye düşünüyorum. Bence eşinizde sizinle paylaşmalı.
Bizim sorunumuz eşim benle paylaşamadığı için saklama gidip daha kötü olmuştu.
Ben para konusunda eşimin ciddi olarak pişman olduğunu gördüm.
Bizim konumuz benden aşırı çekinip onu yargılamamdan korkması gibi bir şeydi.
Ben de erkek rolü üstlenmiş gibi hissettim bazen hala hissediyorum. Sizinde yazdıklarınızdan oldukça yorgun olduğunuzu anlayabiliyorum.
Ama erkeğin kadını kaybedilebileceğini bilmesi ve bu korkuyu derinden yaşaması gerektiğini düşünüyorum bence tepkinizi açıkça eşinizin anlayacağı dilde belli etmelisiniz.
Tepki koymaktan çekinmeyin.
Bizde soğuduk , bazen soğuyup yeniden ısınmak için hal harekete dikkat etmek daha hayırlı olabilir
Kırıcı olmadan şeffaf yorum yapmak istedim. Sorunlarınızın çözülmesi dileği ile...