O kursa hem Ceyz hem eşi beraber giidyo bi deNeden arkanızda durmuyor anlamadım. Cağırmişsınız onlar müsait olamamış, sonra gidip görüşmüşsünüz,sonrada zaten siz müsait olamamışsınız,eşiniz farkinda değil mi bunların? Diyememişmi "biz cağırdık gelemediniz,eşimin kurs saatleri değişti müsait olamadık"diye. Size saydırmasını gerektirecek bir durum yok. Ayrıca keyfi bir sebepten cağırmamazlık yapmamışsınız ki.
Ben senelerdir bu aile konusunda eşime ulaşamıyorum. Dünya bir yana ailesi bir yana
ınankı bunun ıcın esınle kotu olduguna degmezBu akşam zaten evde ufaktan bir kıyafet kopacak kesin. Ablan öyle konuşunca sen ne dedin diyeceğim,bakalım ne cevap verecek?
Bu akşam zaten evde ufaktan bir kıyafet kopacak kesin. Ablan öyle konuşunca sen ne dedin diyeceğim,bakalım ne cevap verecek?
Görümce bana küsmüş, eşim şimdi telefonda söyledi...
Ya ben gerçekten anlayamıyorum; lütfen çift taraflı bakarak yorumlar mısınız, eleştiriye de hazırım.
Görümcem başka bir şehirde oturuyor,senede 2 kere filan 2 çocuğuyla beraber İstanbula annesine gelir 2 ay bazen 3 ay kalır, neyse.Şimdi de yaklaşık 2 aydır buradaydı ve ben bu sefer evimde ağırlayamadım.Bir kere davet ettik, kayınvalidemle beraber yaşayan babanne rahatsızlandığı için plan iptal oldu,biz oraya gitmek zorunda kaldık hatta hem görümcem hem kayınvalide ikisi de dedi,"Ha sizin ev ha burası ne farkeder,önemli olan görüşmek"diye..Sonra da kaldı öyle..
Normal biri de değil ki arkadaşlarımı ailemi ağırladığım gibi rahat bir şekilde ağırlayayım, telefonda birbirlerine yediği içtiğini sayan,dedikoduyu seven insanlar ve misafirlik anlayışı yatılı kalmak.Önceki geldiğinde halasının kızını getirmişti,bir başka sefer ayıp olmasın diye görümcemi/eltimi/kayınvalidemi beraber davet ettim yanlarında eş,çocuk,teyze ve teyzesinin oğlu da geldi.Hatta ben bir sürü yemek hazırlamıştım,kaynım mangal var diyerek ısıttırmadı. Gayet yeterli et olmasına rağmen aynı miktar kadar daha et aldırdı eşime... Çok uzatmak istemiyorum böyle sürprizlere, sinir olmalara da hazır değilim bu aralar,onu anlatmak için bu detayları yazdım. Haftaiçi çalışıyorum,2 akşam dersaneye gidiyorduk onları da haftasonu akşam 6ya aldılar.Velhasıl kelam, çağıramadım.
Eşime bugün saymış da saymış,eşim de beni aradı bana saydı. Yok kadın haklı yok elalem şöyle bilmem ne...Şimdi size soruyorum,yoğun birisinin evine davet beklemenin mantığı nedir? Ben hiç böyle şeyler beklemem diye mi bana tuhaf geliyor? Salı günü gidecekmiş, cumartesi de düğün var diye biz oraya gideceğiz. Kesin laf sokacak herkesin içinde.
ınankı bunun ıcın esınle kotu olduguna degmez
o tavırla degılde bence kalbıne hancer saplarcasına sakınce ; zaten davet edıcektım herzaman ederım hıc ıhmal etmem bılıyorsun ama su kısıde karsılastıgımızda ha o ev ha bu ev onemlı olan gorusmek dedı bende ozaman acele etmeden daha sakın bı gunde daha guzel agırlarım dıye dusunmustum de
esım olarak ben sana hıc bı zaman ne kendı aıleme ne kendı aılene laf saydırmadım; senın buna ızın verıp ıyı nıyetımı suıstımal etmen benı uzdu sadece bunu soylemek ıstedım de ve bunu der demez odadan cık
bırsey soylemek ıstıyorsa acıklama yapacaksa arkandan gelsın kendını acıklamak gonlunu almak ıcın ugrassın
sen ne dedın nıye oyle konusturdun dersen zeytınyagı gıbı ıyıce uste cıkar sinirini zıplatır bosuna tartısmıs olursunuz o kadın ıcın de degmez
C CeYz eşinizin bu kadar azarından sonra asla evime davet etmem. Eşiniz ederse etsin. Çünkü bu saatten sonra davet etmeniz demek, görümcede şu düşünceyi uyandıracaktır. Kardeşime fırçayı attım. O da gitti karısına fırçayı attı mum gibi ettim. Bu da sizin üzerinizde hakimiyet kurulabileceğinin göstergesi olur. Hiç sevmem böyle işleri.
Kadınlar dünyaya kocaları yetmezmiş gibi onların sülalesinin kaprisini çekmeye gelmemiştir herhalde ?gaza gazla karşılık vermeli kesinlikle, geri adım atılmamalı.
Kısmen biliyorum bi ara bayağı soğukluk girmiştiBen senelerdir bu aile konusunda eşime ulaşamıyorum. Dünya bir yana ailesi bir yana
Beni bu konularda eğitir misin
Hayran kaldım.
Aynen. Ben kurs konusunu sadece konu sahibi gidiyor diye düşündüm.O kursa hem Ceyz hem eşi beraber giidyo bi de
Biliyo yani durumu
'Ha sizin ev ha bura' dediklerinde samimi olduklarını sanmıştım, yanılmışım desin bence
kıyafetleri koparmayın, lazım değilse ihtiyaç sahiplerine verin
karı koca birbirinize girmeyin, ne gereği var, sen dediğimi deyip üste çık bence.
asıl onların bize haber verip en azından çaya gelmeleri gerekirdi, valla darıldım de
Kadınlar dünyaya kocaları yetmezmiş gibi onların sülalesinin kaprisini çekmeye gelmemiştir herhalde ?
Çok sinir oluyorum böyle adamlara
Kısmen biliyorum bi ara bayağı soğukluk girmişti
Ama bi aile onda mı var ?
Sanki sen onların görüşmesini engelliyosun gibi davranıyo halbuki kendi de çağırmamış.
Ablası yarın birgün başka bahane uydurur, bu da gelir sana çatar. Hiç geri adım atma, haksız olan sen değilsin
Kendi fikirlerini değil başkasının fikirlerini savunan eşin suçlu
Hatta görümceden daha suçlu eşin, orda abla biz çağırdık ta aksilik oldu deyip konuyu kapatacaktı
Demek ki ablasına inanmış seni günah keçisi ilan etmişler
Eğer beni ablasına savunmamışsa sakin sakin nasıl bunları söyleceğim ki, ben vik vikliyorumınankı bunun ıcın esınle kotu olduguna degmez
o tavırla degılde bence kalbıne hancer saplarcasına sakınce ; zaten davet edıcektım herzaman ederım hıc ıhmal etmem bılıyorsun ama su kısıde karsılastıgımızda ha o ev ha bu ev onemlı olan gorusmek dedı bende ozaman acele etmeden daha sakın bı gunde daha guzel agırlarım dıye dusunmustum de
esım olarak ben sana hıc bı zaman ne kendı aıleme ne kendı aılene laf saydırmadım; senın buna ızın verıp ıyı nıyetımı suıstımal etmen benı uzdu sadece bunu soylemek ıstedım de ve bunu der demez odadan cık
bırsey soylemek ıstıyorsa acıklama yapacaksa arkandan gelsın kendını acıklamak gonlunu almak ıcın ugrassın
sen ne dedın nıye oyle konusturdun dersen zeytınyagı gıbı ıyıce uste cıkar sinirini zıplatır bosuna tartısmıs olursunuz o kadın ıcın de degmez
He bu kadarı bana göre bile abartıha ha bir-dost ceyzle birlikte ben de bileniyorum heee.
eş ailesine ölüüüüüm!!
(ay bu abartı oldu sanki)
Eğer beni ablasına savunmamışsa sakin sakin nasıl bunları söyleceğim ki, ben vik vikliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?