Anlam veremiyorum

Darlamayın, biraz kafasını toplasın, yazarsa yazar yazmazsa yazmaz. Arkadaşı ölmüş, şu an belki de konuşmak ona iyi gelmeyecek. "İyiyim" diye mesaj atmak zor mu diyorsunuz? "İyiyim" diye mesaj atsa, bu sefer de "soğuk yapıyor, sadece iyiyim yazmış" diyeceksiniz.

Şunu anlaman lazım bir erkek eğer bir kız eklemek istiyorsa veya başka bir kızın fotoğrafını beğenmek istiyorsa bunu yapar sen engellesen de gizli saklı yine yapar. Sen annesi değilsin onun neden bu kadar engellemek istiyorsun ? Kendi beyni yok mu ? Bırak o kendine ne yakıştırıyorsa onu yapsın sen rahatsız olduğunu bir kere söylemene rağmen yine yapıyorsa sana saygı duymuyordur.

Ben mağara kadını sayılırım. Normal hayatta sevdiğim insanlar var arkalarından dua ettiklerim var ama gidip de onları eklemem çünkü banane onların özel hayatindan resimlerinden. Aynı şeyi eşimden de beklerim. Sana uymuyorsa ayirirsin yollarını.

Yıllar önce bir sevgilim vardı. Aramız birden limoni oldu, yazmaz oldu. Sorduğumda bu aralar duygusal olarak zordayım yakın akrabamı kaybettim dedi. Meğer kimse ölmemiş. Ahhhh gençlik saflığım :) Eğer aranızda bağ olsaydı bu kötü durumu sizinle paylaşırdı sizden güç almak isterdi.

Ya ben çocuğa hiç inanmadım kaza olmuşsa da Insta’ya girebiliyor ama size yazmıyor bence fırsat bu fırsat ayrılacak. Ki tartıştıktan sonra iki gün yazmamak da bana garip geldi çok uzun bir süre bence yani sevgiliyle konuşmamak için.
Ayrıca eklenmesini ben de hiç sevmem ben de rastgele sürekli insan eklemiyorum o da eklememeli diye düşünüyorum güvenmiyorsan ayrılırsın bir mesele değil bence tercih bu rahatsızlığını belirtirsin o da ona göre davranır her an kontrol etmek değil ama isteklerini belirtmek gerekiyor

Bence yalan söylüyoor kimse ölmedi ve hastane de kimse yok.
Ama sizde yani baya abartmissiniz alt tarafi bi begeni bide üstüne 2 gün sonra halen bir tavir.
Adam kaciyooore

Bence yalan söylüyoor kimse ölmedi ve hastane de kimse yok.
Ama sizde yani baya abartmissiniz alt tarafi bi begeni bide üstüne 2 gün sonra halen bir tavir.
Adam kaciyooore
adam polismiş
kız haberde görmüş kazayı, yani o konuda bir sıkıntı yok

ha ama polisler nefes alan her dişiyi ekleyebiliyor, o da var
ben polis bir adamın bir Allah bir dediğine inanırım bu ilişkiler konularında,

Haaaa ozmn tmm pardon okumamisim o kisminiii

Aldatmamış ki altı üstü fotoğraf beğenmiş arkadaş grubundan tanıdığı birini eklemiş. Ben de ekliyorum beğeniyorum fotoğraf ne oluyor sevgilimi mi aldatmış oluyorum ?
Mesele birinin resmini aldatma olarak görmek değildir kiskancliktir ve gayet normal seviyor ki kıskanıyor. Siz bu konuda farklı düşünüyor olabilirsiniz ama çoğu kadınlar böyle şeyleri kaldıramaz. Kız kiskanmis ve bunu belli etmiş adam da yer aramış büyük ihtimal arkadaşlari kaza geçirmiş tam geçmiş olsun o bu bi kere bile yazmasına engel değil dikkat ettiyseniz o kadar yazdım cvp vermedi ama hikayelerime falan bakıyor diyor demek ki çokta meşgul değil bir msj da olsa yazabilir.

Adamın umursamadığını yazdım zaten.Ayrıca çoğu kadının ne düşündüğü de beni ilgilendirmiyor. Konu sahibi gibi davransa sevgilim eski sevgilim olurdu.

birini ekledi die tribe gireceğim adamla iki adım öteye gidemem bu çok yorucu .

Gerçekten 28 yaşında misiniz?

Ortak arkadaş grubundanmış.Tanışmışlar konu sahibi yazmış.Gerçek hayatta tanıdığı birini eklemekte ne var ki?
Eğer devamında “benim arkadaşlarım öldü sen neyin derdindesin” diyip instagramda storyler izleyebilip ama iş kızın mesajlarına cevap vermeye gelince cevap vermemezlik yapmasaydı bu ekleşmeye masum bir gözle bakabilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…