Anlam veremiyorum

gecekarasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2025
4
0
1
28
Erkek arkadaşımla 4gün önce tartıştık. Bir kız eklemişti bende neden ekliyorsun diye haklı bir soru sordum o da hemen çıkardı önemli biri değildi arkadaş grubundan tanışmıştık konuşmuyoruz rahatsız olma çıkardım dedi. Bende sorun eklemen zaten diye küçük bir sitem ettim biraz tartıştıktık iki gün birbirimize yazmadık. İki gün sonra sabah ben buna bir gönderi attım hayatında biri varken başkasıyla tanışılmaz diye o günde iki arkadaşı kaza geçirmiş biri ölmüş diğeri yoğun bakımda ben nelerle uğraşıyorum senin haberin var mı karı kızla uğraşcak vaktim mi var gibi şeyler söyledi ben de özür dilerim haberim yoktu yanındayım falan diye o da işte kafasının iyi olmadığını falan söyledi ben her zaman yanında olduğumu söyledim bana haber vermesini istedim nasıl olduğunu sordum yazmamaya başladı aradım açmadı en son iyi olunca yazması gerektiğini onu çok merak ettiğimi söyledim şimdi Instagram’a giriyor hikayelerimi izliyor ama yazmıyor bir kızın fotoğrafını beğenmiş ama olaydan önce mi beğenmiş onu da mı bilmiyorum kızı tanıyıp tanımadığını da bilmiyorum neden böyle bir şey yapıyorlar olabilir sizce

Kızı ekleyince ne oluyor ki? Ya da fotoğraf beğenince ? Aşırı boğmuşsunuz adamı. Güvenmek böyle bir şey değil.
Evet haklısın ama özürde diledim yanında olduğumu belirttim en azından iyi olduğunu söyle merak ediyorum dedim iyiyim yazmak zor mu

Arkadaşlarının birini kaybetmiş, biri yaralı. Biraz alan mi açsanız sevgilinize. Yanındayım demişsiniz zaten, o kızı mi ekledi şunun sayfasina mı girdi diye düşünmek yerine bir nefes alsanız ya. Diğer yandan, sevgilinizin sizi aldatacagini düşünüyorsanız zaten güven problemli bir ilişkiniz vardır bu da sağlıklı bir ilişki değil.

Sanırım güven sorunun var ama dışardan bakınca sevgilini çok darlayan boğan birine benziyorsun anlattığın kadarıyla. 2 arkadaşı kaza yapmış biri ölmüş diğeri yoğun bakımda. Çok üzgündür şimdi. Biraz kendi haline bırak bence, sen de kendinle vakit geçirmeye çalış kafanı dağıt. Hayatının merkezine sevgilini almazsan çok daha mutlu olursun.

Kendine üste çıkma fırsatı bulmuş ne güzel üste çıkmış.
Kadının erkek-erkeğim kadın arkadaşı tabi ki olur ama öyle bir ortamda tanıştığı kadınla hemen ekleşmek ne gerekmiş.

ayyyy biri bana bunları yapsa ben aldatirim valla

ekleme annem yapıyor bunu hastanedeyim misal arıyor meşgule alıyorum tekrar tekrar sessize alıyorum eşimi arıyor onu geri aratıyor sonra müsait olunca arayıp kızıyorum mağdura yatıyor ağlamaya başlıyor. hiç farkınız yok. annem olmasa çıkarırım hayatımdan

Ben çocuğun trafik kazası olayına bile inanmadım nedense
Valla iki tarafta normal değil bence. Kız aşşşşırı boğan ve havadan nem kapan kıskanç biri gibi erkekte de bir şeyler var ama tam kestiremedim ne olduğunu, ama kaza gerçek olabilir ya.
Ha erkekte bir şey yok biz sadece tek taraflı düşündüğümüz için böyleyse çocuk çok bile dayanıyor.

Kızı ekleyince ne oluyor ki? Ya da fotoğraf beğenince ? Aşırı boğmuşsunuz adamı. Güvenmek böyle bir şey değil.
İyi de bir insan durup dururken tanımadığı,muhabbeti olmadığı karşı cinsten birini neden ekler?

Ben eklemiyorum mesela.
Ve çocuğun instaya girmesi,hikayeleri izlemesi ama kıza dönmemesi falan hiç normal değil.
Ayrılmak için yol yapıyor ben sana diyim konu sahibi. Ya ondan önce davran ya da hiç ipleme. At gibi giden it gibi döner.

Ortak arkadaş grubundanmış.Tanışmışlar konu sahibi yazmış.Gerçek hayatta tanıdığı birini eklemekte ne var ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…