• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyetem ve paniğim

Ben bir aralar araca bindiğimde nerede hastane var oraya uğrardım. Sonra anladım ki,bunun üzerine gitmezsem panik durumum panik atağa dönüşecek. Kendimle biraz konuştum, bunun gereksiz olduğunu anlattım kendime, şimdi şükürler olsun iyiyim.:nazar:

merhabalar
Siteye biraz önce üye oldum hepinize merhaba
Benim yaygın anksiyete ve panik bozukluğum var psikoterapi psikiyatrist kontrolünde ilaç kullanıyorum ama fayda etmiyor
Allah ım bana yardım et şimdi sol yanağım şişti sol gözüm seğiriyor ve kafamda neler neler yazıyorum korkumdan doktora gidemiyorum
Sabahtan beri elim ayağım buz
İyi pazarlar herkese

Aman sakin kafanda buyutme yoksa benim gibi 3 ayda 6 kez tomografiye girersin sonrada kanser olcam diye beklersin

merhabalar
Siteye biraz önce üye oldum hepinize merhaba
Benim yaygın anksiyete ve panik bozukluğum var psikoterapi psikiyatrist kontrolünde ilaç kullanıyorum ama fayda etmiyor
Allah ım bana yardım et şimdi sol yanağım şişti sol gözüm seğiriyor ve kafamda neler neler yazıyorum korkumdan doktora gidemiyorum
Sabahtan beri elim ayağım buz
İyi pazarlar herkese
Terapi görüyor musunuz ?

Bende derin nefes alamama durumu oluyor.Gecen hafta hatta apar topar doktora gittim.Kalpte goguste birsey yok.Tamamen psikolojik.nabiz olmus 122.Tansiyon 12-14.Parmaklarda uyusma..Klasik bir panik atak gecirdim.Birkac gun devam etti.Ama ilk atak disinda telkin ederek atlattim.Hatta o halde yogun trafikte araba kullandim ki kafam dagilsin diye.ise yaradi.Su anda birsey yok.Beynin oyunu tamamen.Dagitmak lazim kafayi.

segirmeler anksiyete de oluyor. cnku kaslarin gergin rahatladigin anda basliyor atmaya. oncelikle googledan sakin hastalik bakma. anksiyetenin fiziksel o kdr etkisi var ki. o etkileri netten arastirsan alakasiz bir cok hastalikla eslestigini goreceksin. bosuna evham. bu sadece psikolojik. bunu unutma. fiziksel bisi degil.
Allah razı olsun iyi geldi

Ben yaklasik 8 aydir bu lanet hastaliga sahibim hayatimin kontrolunu kaybediyorum her sabah mutsuz uyaniyorum hayati kaciriyorum ve cok yapmak istedigim herseyi erteliyorum hasta bir annem babam var onlari uzuyorum cunku her allahin gunu hastanedeyim cunku ya kalp krizi yada beyin kanamasi geciriorum ama sonuc hic bsy yok sinirsiz defa cekilen ekglermi gidile onlarca kardiyoloji doktorumu dersin simdi bir de beyin eklendi takintilara mrlar tomografiler havada ucusuyor hergun hemsirelerin kollarima actigi sayisiz damar yollari alinan yuzlerce kan tahlili mosmor kollar aglamaktan agriyan gozler halbuki 8 ay oncesine kadar birseyim yoktu gayet isine gucune evine bakan gezen eglenen biriydim simdi ise bir ottan farkim yok uyuyup uyanmaktan aglamaktan baska yaptgm birsey yok eskiden cesut olan ben simdi havadan nem kapar oldum keske bu hastalikla hic tanismasaydim cok zorrr gercekten cok zor kendimi taniyamiyorum artikk hayatim ellerimden kayip gidiyor keske kesin bir cozumu olsa ama yokk kafanda bitirmedikten sonra hic birseyin faydasi yokkk

Derin nefes almayin. Nefesinizi tutun hatta. Nefesimi tutup 7ye kadar sayiyorum sonra yavasca birakiyorum. 5 kere tekrar edip bi sure duruyorum sonra yine tekrar. Gecene kadar. Bu sayede carpintim sona eriyor.

Ben yaklasik 8 aydir bu lanet hastaliga sahibim hayatimin kontrolunu kaybediyorum her sabah mutsuz uyaniyorum hayati kaciriyorum ve cok yapmak istedigim herseyi erteliyorum hasta bir annem babam var onlari uzuyorum cunku her allahin gunu hastanedeyim cunku ya kalp krizi yada beyin kanamasi geciriorum ama sonuc hic bsy yok sinirsiz defa cekilen ekglermi gidile onlarca kardiyoloji doktorumu dersin simdi bir de beyin eklendi takintilara mrlar tomografiler havada ucusuyor hergun hemsirelerin kollarima actigi sayisiz damar yollari alinan yuzlerce kan tahlili mosmor kollar aglamaktan agriyan gozler halbuki 8 ay oncesine kadar birseyim yoktu gayet isine gucune evine bakan gezen eglenen biriydim simdi ise bir ottan farkim yok uyuyup uyanmaktan aglamaktan baska yaptgm birsey yok eskiden cesut olan ben simdi havadan nem kapar oldum keske bu hastalikla hic tanismasaydim cok zorrr gercekten cok zor kendimi taniyamiyorum artikk hayatim ellerimden kayip gidiyor keske kesin bir cozumu olsa ama yokk kafanda bitirmedikten sonra hic birseyin faydasi yokkk
Bir şekilde düzelecek arkadaşım..Çok zor biliyorum çünkü sizi o kadar iyi anlıyorum ki..Siz neler yaşıyorsunuz gün içinde mesela?

Bir şekilde düzelecek arkadaşım..Çok zor biliyorum çünkü sizi o kadar iyi anlıyorum ki..Siz neler yaşıyorsunuz gün içinde mesela?
Neler yasamiyorum ki arkadasim surekli kotu birsey olcak ölucem kalbim durcak kalp krizi geciricem diye dusunuyorum bir insan migde bulantisindan korkarmi ben korkuyorum

Neler yasamiyorum ki arkadasim surekli kotu birsey olcak ölucem kalbim durcak kalp krizi geciricem diye dusunuyorum bir insan migde bulantisindan korkarmi ben korkuyorum
Korkmayın sakin olun.Anksiyeteden muzdarip olan hepimiz yaşıyoruz bunları.Şu an sakin olduğum için bunları söyleyebiliyorum ama inanın atak gelince ben de saçma sapan şeylerden korkuyorum.Çok zor bir süreçteyiz ama atlatıcaz

Çok endişeli bir yapım var, olumsuz şeyler olacakmış gibi düşünürüm. Pazartesi sendromum cumartesiden başlar. Benim daha çok sosyal durumlar için olan bir anksiyete. Hata yapmaktan eleştiriden korkmak, söylenen sözleri, tavırları davranışları kafamda büyütmek. Antidepresan alıyorum ama bazen yetmediği de oluyor. Çalışırken tatil gelsin isterim ama tatildeyken geçmişte yaşadığım sıkıntılı durumları, gelecekte olabilecek olayları düşünmekten kitlenirim daha bir kabus olur tatil.

Benim ki daha beter..
Ben kendimle ilgili şeyler düşünmüyorum
Sürekli en sevdiğim iki insan ya ölürse ya kacirilirsa ya ne bileyim işte bi şey olursa diye düşünüyorum
Beynimin içinde sürekli bi ses şuna o olacak diye
Hastalık olduğunu fark ettigimden beri o düşünceler gelince hayır diyorum kendi kendime böyle bi şey yok
Çok mutsuz zamanlarım oldu tam olarak ne olduğunu bile bilmiyorum doktora gitmedim
Eskiye nazaran daha iyiyim
Ama o düşünceler beni yedi bitirdi en mutlu anlarimin bile ici ne etti
En sevdiğim o iki kişiye ne olursa olsun hep çok iyi davranıyorum ya son gunumuzse diye hala.. bi şey yapıp kirsam ya da kizsam hemen telafi etmek için çabalıyorum
Benim.gibi olan var mı ya da ben ne yaşıyorum bilmiyorum

Ben de öyleyi .Gün içinde saçma sapan düşüncelerle boğuşuyorum.Bazı hastalıklardan korkuyorum mesela.

Back