• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyetem ve paniğim

Miraybeyza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
7
1
36
45
merhabalar
Siteye biraz önce üye oldum hepinize merhaba
Benim yaygın anksiyete ve panik bozukluğum var psikoterapi psikiyatrist kontrolünde ilaç kullanıyorum ama fayda etmiyor
Allah ım bana yardım et şimdi sol yanağım şişti sol gözüm seğiriyor ve kafamda neler neler yazıyorum korkumdan doktora gidemiyorum
Sabahtan beri elim ayağım buz
İyi pazarlar herkese

merhabalar
Benim yaygın anksiyete ve panik bozukluğum var psikoterapi psikiyatrist kontrolünde ilaç kullanıyorum ama fayda etmiyor
Allah ım bana yardım et şimdi sol yanağım şişti sol gözüm seğiriyor ve kafamda neler neler yazıyorum korkumdan doktora gidemiyorum
İyi pazarlar herkese

Sakin olun.
Derin derin nefes alın. Burundan alıp ağızdan verin. Sırtınız dik olsun.
Yaşadığınız korku gerçek değil beyniniz size oyun oynuyor.

Psikoloji ile ilgili bölümde bu bahsettiğiniz durumu hatta daha kötüsünü yaşayan birçok insan var. Anksiyete ve panik konusunda bende muzdaribim. İsterseniz bahsettiğim bölümde yalnız olmadığınızı görebilirsiniz. Bu sadece beynin bir oyunu ve bedenin buna verdiği tepki.

Derin nefesler alın, temiz havayı içinize çekin. Size aynı şeyi 364774. kez nedenleriyle mantıklı olarak anlatacak, rahatlatacak sabırlı bir eş dost lazım aslında :KK51:

merhabalar
İyi pazarlar herkese

Canım böyle veya benzeri durumlarda abdest alıyorum, elimde, yüzümde ve beynimdeki negatif enerji akıp gidiyor. Ardından namazımı kılıyorum ve Allah'tan huzur diliyorum, ruhum sakinleşiyor.

Sonra çiftelli havası veya rock müzik açıp dans ediyorum ya da çiftetelli oynuyorum :)), ardından açık havada biraz yürüyorum beynim endorfin salgılıyor, bir de ılık duş, her derde deva.

Elbette istisnasız her, ama her insan bir takım sorunlar yaşıyor, çıkmazlara giriyor. Ama sonuçta kendisi ile barışık ve güçlü olan kazanıyor

Halledemediğim sıkıntılı bir ruh halim veya çözemediğim BİR problemim olduğunda psikayatr veya psikoloğa danışıyorum, ilaç değil ama farklı bir profesyonel bakış açısı sunuyorlar, yanlarından rahatlamış olarak ayrılıyorum. Onlar iyi ki varlar.

İLLAKİ GÜÇLÜ OLMALIYIZ... YOKSAA ; AHH BU HAYAT ÇEKİLMEZ :))

merhabalar
İyi pazarlar herkese
segirmeler anksiyete de oluyor. cnku kaslarin gergin rahatladigin anda basliyor atmaya. oncelikle googledan sakin hastalik bakma. anksiyetenin fiziksel o kdr etkisi var ki. o etkileri netten arastirsan alakasiz bir cok hastalikla eslestigini goreceksin. bosuna evham. bu sadece psikolojik. bunu unutma. fiziksel bisi degil.

Bendede aynısı var. Hemen ya güzel bir müzik açın, alın elinize bir çikolata bekleyin. Birazdan bir duşa da girin. Ben kaç kere intihar edecektim. Hemen duşa girdim. Çikolatamı yedim. Müzik dinledim yada sevdiğim dizinin tekrarını izledim. Yada evde yemek yapın. İnanın yemek yapması yemesi birebir

Canım böyle veya benzeri durumlarda abdest alıyorum, elimde, yüzümde ve beynimdeki negatif enerji akıp gidiyor. Ardından namazımı kılıyorum ve Allah'tan huzur diliyorum, ruhum sakinleşiyor.

Sonra çiftelli havası veya rock müzik açıp dans ediyorum ya da çiftetelli oynuyorum :)), ardından açık havada biraz yürüyorum beynim endorfin salgılıyor, bir de ılık duş, her derde deva.

Elbette istisnasız her, ama her insan bir takım sorunlar yaşıyor, çıkmazlara giriyor. Ama sonuçta kendisi ile barışık ve güçlü olan kazanıyor

Halledemediğim sıkıntılı bir ruh halim veya çözemediğim BİR problemim olduğunda psikayatr veya psikoloğa danışıyorum, ilaç değil ama farklı bir profesyonel bakış açısı sunuyorlar, yanlarından rahatlamış olarak ayrılıyorum. Onlar iyi ki varlar.

İLLAKİ GÜÇLÜ OLMALIYIZ... YOKSAA ; AHH BU HAYAT ÇEKİLMEZ :))
İlahi denemediğiniz şey kalmamış. Namazdan, çiftetelliye..:KK70: sizin gibi eğlenceli bir insanda anksiyete nasıl olur, onu anlamadım.

Senin iyi bir psikoloğa ihtiyacın var gibi duruyor. Lütfen doktorunu değiştir.
Senin sohbet etmeye, eğlenmeye, gülmeye ihtiyacın var gibi.

İlahi denemediğiniz şey kalmamış. Namazdan, çiftetelliye..:KK70: sizin gibi eğlenceli bir insanda anksiyete nasıl olur, onu anlamadım.

Neden?Çiftetelli ounayan namaz kılamaz,namaz kılan oynayamaz diye bir kural yok ki :halay:Kimseye zarar vermeden beni rahatlatan her şeyi yaparım.:anneadayı:

Siteye alışmaya çalışıyorum bu arada. Yorumu alıntı yapayım dedim ama çoklu alıntı deyince vazgeçtim. Yakında öğreneceğim ben de :))

Siteye alışmaya çalışıyorum bu arada. Yorumu alıntı yapayım dedim ama çoklu alıntı deyince vazgeçtim. Yakında öğreneceğim ben de :))

Cevapla kismina tiklayip yazmaya devam edin oluyor.

Bu arada yorum yapan kisi iyi niyetli yapti galiba ben oyle dusundum renkli kisiliginiz benim hosuma gitti kendi adima soyliyeyim

Bendede var o krizlerden bugun minibuste otururken cok kotu oldum ilaclar banada fayda etmedi biraktim 2 sene olmustur birakali birden bire geliyor zaten kotu bir durum ama alistim kafami baska seye odakliyorum. Dusunmemeye calisiyorum. Kendi kendime atlatmaya calisiyorum. Ise yariyor. En azindan simdilik

Cevapla kismina tiklayip yazmaya devam edin oluyor.

Bu arada yorum yapan kisi iyi niyetli yapti galiba ben oyle dusundum renkli kisiliginiz benim hosuma gitti kendi adima soyliyeyim

Teşekkür ederim sevgili tükenmiş. Dilerim olumsuz duyguların tükenmişliği olur.

Yok ben de kötü sezmedim. Gülerek yazdım zaten. Sevgiler.

Bende öylee ama ilaç aşamasında değilim çok şükür terapilerle öncesine göre çok daha iyiyim.
Bunun gecici bişey olduğunu, şimdiye kadar başınıza çokça geldiğini ama sonuçta geçtiğini düşünün. Farklı bi durum yaşıyosunuz sadece açık havaya çıkıp yürüyün sevdiğiniz birini arayın :)

Back