- 8 Mart 2020
- 5.537
- 27.403
- 548
Geçmiş olsun yıllar önce bu şekilde basedemiynce psikiyatri başvurdum sağlık anksiyetesi dedi dr bir sene kadar ilaç kullandım sonra kademeli Bir şekilde bıraktım Dr kontrolü altındaBen 6 ay önce düştüm bu bataklığa sağlık anksiyetesi olarak ilk 2 ay çok felaket durumdaydım 10 kg verdim sürekli hastalık ve ölüm korkusu sonra psikolog ve piskriyati desteği aldım 2 ay düzeldim sonra ilacın etkisi geçmeye başladı ilaç işe yaramıyor diye ilacı bıraktım şuan daha kötüyüm bayram gezmesinde ankaiyetem tuttu yine tam muhabbet esnasında kafama 1 saniyelik 2 defa ağrı girdi beynim de tümör mü var felan düşüncesiyle bayramım ve günüm zehir oldu iu an yatağa girdim ne yapacağımı bilmiyorum
Bu sene farklı zamanlarda yokladi anksiyetem ama kendimi hep telkin ettim hayır yok öyle bir şey kaç kere dr gittin neden böyle bir şey olsunki bu sana beyninin bir oyunu rahatla sakin kal diye konuşuyorum kendimle
Bide kitap okuyun o dönemde burdaki dua gruplarina katılmıştım oda çok iyi gelmişti ruhuma tavsiye ederim