Canım bende sana kendimi anlatayım,ilk başta internette annemin kanser rahatsızlığını araştırıken karşıma başka hastaları gördüm ve onlarada üzülmeye başladım,annemin yanında güçlü olmak için rol yaparken sabahlara kadar ağladım,sonra çocuklarım biryerimiz ağrıyor dediklerinde hemen kötüye yorup ellerim ayaklarım titremeye başladı onlara birşey olursa diye hemen doktora götürdümm zaman geçtikçe iki boğazımın ortası boğulmaya sıkışmaya başladı azcıkda göğsüme yakın hemen göğüs kanseri oldum dedim bende korkuyorumda doktora gitmeye kafama taktıkça ayaklarım uyuşmaya başladı,damarlarım çekildi sanki,gece ben fenalaşıyorum diye ağlamalar eşime benim ağrılarım var benimle ilgilenmiyorsun diye ağlamalar, evde 3 çocuk eşim bende bakım istiyen bu arada annem kemoterapı alıyor canım anneme bakmak gerekirken yatağa ben düşmüşüm annem bana yemek yapıyor üzüntü benmi öyle bir sarmışkii artık yataktan çıkamıyorum heryerim ağrıyor bacak kaslarımı kontrol ediyorum ikisi aynımı diye açıp eşime önüme gelene soruyorum herkez aynı desede inanmıyorum orda beze var görmüyorlar diyorum ,eşim internetten bak kaslar böyle desede ben aynı görmüyorum,bu arada dahiliye,beyin cerrahi,göğüs,genel cerrahi,nöroloji,gece acil,fizik doktoru,gezdim herkez birşey yok diyor,doktorlar yok dedikçe eşim abarttığımı söylüyor ama var ağrılarım kabul etmiyor kimse,dahada ilerledi,yolda yürürken birden durup bacaklarımı açıp arka kaslar aynımı diye kontrol ediyordum,ayna karşısında sürekli kıyafetlerini çıkar vücuduna bak diyor beynim,ağrılar nerden geliyor diye kafayı yemiştim,en son dahiliye doktoru beni gördü kan tahlileri temiz bunu psikatriye götürün dedi,ve Allah razı olsun o doktordan psikatri doktorum ilaçlarıma başladı ve baktı düzelme yok yükseltti bir kaç ay sonra kuş gibiydim benim durumuma göre yavaş yavaş kesti tam 1 buçuk yıl sürdü düzelmem ama rahatsızlığım somatoform bir bak istersen sürekli doktor doktor gezen doktorlerın ağrı bulamadığı ama ağrıların gerçek olduğu başka insanların inanmadığı bir hastalık üzüntüyle geliyor ve bizde beyinde bazı hormınlarmı ne bozuluyormuş biz komut veremiyormuşuz