Anksiyete :(

Terkedip gitmedi şizofreni miyim geçti şimdi de kalp krizi geçircem ölücem ölüyorum galiba korkusu başladı inşallah geçer ve birgün ben de iyileşirim
Yalnız değilsin ben de varım.. geçmiyor bu illet yaa. En ufak streste başa dönüyor. Tam ilaçları birakcam derken, doz yukseltcez sanırım.

Bende de var yıllardır internette İzzet Güllü diye bir psikolog buldum onu izliyorum birçok kişi bu sıkıntılarından kurtulmuş onun sayesinde bakın isterseniz sizde bir

Tabiki geçicek zor bi süreç şuan zaman lazım bu bi sınav ,,şükür bol dua insanı ölümden eceli korur derlerya beynimizin bi hatası çok tevekkül et dua et ha bide ilaç kesinlikle şart tedavi için aksatmadan devam etmelisin kendi iyiliğin için canım önce kendin iyi olucaksınki gerisi zaten boşş istediğin zaman yazabilirsin bana rabbim yardımcın olsunn

Kendinizi dinlemeyin sürekli farklı şeylere odaklanın kitap okuyun vs vs yalnız kalmamaya çalışın

Sen iyileştim demiştin yine mi başladı ben tam düzelmedim 1 ay iyiyim 1 ay kötüyüm
Ya neredeyse tam iyilesmistim. Şimdi de fena sayılmam. Ama nerdeyse eski halindeyken bir anda stresle karşılaşınca bocaladim bir. Tam da ilaç bırakma evresine geçecektim. Birakmasam mi diyorum.

Kızlar nerdesiniz yazın birbirimize destek olalım sabahtan beri yataktan çıkamadım yatıp duruyorum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor yemek yiyemiyorum kuru ekmek yiyorum

Bendeki sorun şöyle ben gündüzleri çok kötüyüm gece iyi oluyorum akşam oldu mu başlıyorum iyi olmaya bu hastalık geçmek bilmiyor terapi de alıyorum ilaç da ne olacak böyle bilmem içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor

Birkaç gündür ben de aynı. Gündüz kötü akşam iyi. Çalışıyorum bu arada. Hani öyle bir his ki göğsüne öküz oturuyor resmen, ve o an başından aşağı kaynar su dökülme hissi gibi. Hissettiklerim fiziken aynen böyle

o gereksiz kaygı hissini ben de yaşıyorum. biliyorum ki gerçeklik payı yok, ama o ihtimal beni yerle bir ediyor.. ilaç da kullanıyorum, 1 ay oldu. doktor yeterli gelmezse doz yükseltiriz dedi. tek kelime ile baş belası..

sizlerde çevreye vs kendinize yabancılaşma durumu oldu mu? panik atagın sık belirtilerindenmiş ama doktorum eeg istedi epilepsi olabilir dedi küçük bir ihtimal, bugün eeg çektirdim yarın sonucu ogrenicem o da çıktı bir de, yarına kadar ölür ölür dilirim bir de misafirim var. evde beni bekleyen yüzümde güller açacagını düşünen kocam var. rol yapmak cok zor.. ne zaman iyilesecegiz.. dua edelim birbirimize.. tavsiye alırım..

Bunlar geçecek. Yaşadım biliyorum. Anksiyete değil depresyondu benimkisi. Çok ağır atlattım. Aylarca evden çıkmadım, ağladım, yattım, bir daha eski güzel günler gelmeyecekmiş gibiydi. Sonra ilaçla terapiyle düzeldim. Şimdi yine arada bir bozuluyorum, özellikle adet günlerim yaklaşınca yine yataktan çıkamıyorum, ya da 2 gün önce üzücü bir haber aldım, iki gündür yine kötü oldum ama biliyorum ki geçecek. O yüzden çok sallamıyorum. Biliyorum ki bunlar hep beynin oyunu.

bu konuda iyi bir Doktor yardımı al.Biraz tedavi biraz ilaçla, biraz da zamanla düzeleceksin.

Merhaba, desteginiz kendimi bir nebze iyi hissettirdi. Hangi ilacı kullanıyorsunuz? Benim de reglime 2 gün var, canım hicbirsey yapmak istemiyor.. bi de beni üzen bir hastalık ihtimali de tuzu biberi oldu tabii..

Merhaba, desteginiz kendimi bir nebze iyi hissettirdi. Hangi ilacı kullanıyorsunuz? Benim de reglime 2 gün var, canım hicbirsey yapmak istemiyor.. bi de beni üzen bir hastalık ihtimali de tuzu biberi oldu tabii..
İlaç ismi vermem çok yanlış olur, çünkü ben bile bu tedavim süresince pek çok ilaç değiştirdim. Doktor belirleyecektir ilacı, ve kullandıkça işe yarayıp yaramadığını göreceksiniz. Biraz deneme yanılma oluyor yani, o yüzden hiç pes etmeye gerek yok. Ben şu anki düzenime gelene kadar neler atlattım.

adet dönemine yakın rahatsızlanmanız o kadar normal Ki. Böyle beyinle ilgili rahatsızlıklarda hormonal değişiklik hemen etki yapıyor. Doktorum adet döneminde kocasından boşanmaya kalkışan, adet bitince eşinden çok mutlu olan bir hastasının olduğunu söylemişti :)

yani o kadının kocasını boşamaya kalkışması ne kadar gerçekse, sizin endişeleriniz de o kadar gerçek.

muhakkak doktora gidin, ama iyi bir doktora. Durumunuz müsaitse özel muayeneye, size ayırdıkları zaman daha uzun oluyor çünkü.İlaç gibi 3-4 tanede doktor değiştirdim bana uyanını bulana kadar.

piyasadaki en ünlü ve en pahalılarından birine gitmiştim ilk olarak.hiç fayda görmedim, birkaç farklı doktordan sonra buldum. Yani hiç umutsuz bir durum yok,muhakkak çözülüyor ama biraz mücadele etmek gerekiyor.

Bir de bende bu küçük gitgelleri atlatmak için kendi kendime telkin işe yarıyor. Mesela hiç gücüm olmadığında, o gün mutfak tezgahını toplayabilmişsem, tebrik ediyorum kendimi filan :) aferin, bak bir duş alabildin vs gibi.

bir de bu durumu hiç bilmeyen, anlamayan gerizekalıların dediklerini hiç umursamıyorum. İşte iyisin iyisin, bir şeyin yok, çok kafaya takma filan..

sen nerden biliyorsun benim ne yaşadığımı? Başlarda böyle insanlar da moralimi bozuyordu, şimdi hiç sallamıyorum onları.

Kaygi dozunda olursa psikolojik sagligimiz icin faydalıdır .Sizinki zirveye dogru cikmis.Terapi ve ilac tedavisi oneririm.Muhtemelen bilinc altinizdaki bir takim duygu ve düşünceler asiri basınçtan oturu patlama yapıyor ve dağılıyor. Kayginiz da size habwr veriyor. Aslinda sesini dinlersek faydali.Oncelikle ilaclarla saglikli dusunmeye çalışın. Haftalık terapilerw gidin.Ilaclar hakkindaki kotu yorumlari da dinlemeyin.Kotu yorumlarin altinda mutlaka buyuk parantezler vardir çünkü. Mutlaka hem.doktoea hem terapiste gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…