- 22 Kasım 2014
- 3.148
- 3.140
- 31
Yalnız değilsin ben de varım.. geçmiyor bu illet yaa. En ufak streste başa dönüyor. Tam ilaçları birakcam derken, doz yukseltcez sanırım.Terkedip gitmedişizofreni miyim geçti şimdi de kalp krizi geçircem ölücem ölüyorum galiba korkusu başladı inşallah geçer ve birgün ben de iyileşirim
Tabiki geçicek zor bi süreç şuan zaman lazım bu bi sınav ,,şükür bol dua insanı ölümden eceli korur derlerya beynimizin bi hatası çok tevekkül et dua et ha bide ilaç kesinlikle şart tedavi için aksatmadan devam etmelisin kendi iyiliğin için canım önce kendin iyi olucaksınki gerisi zaten boşş istediğin zaman yazabilirsin bana rabbim yardımcın olsunnBen de iyileşecek miyim diye düşünüyorum nasıl geçecek bu meret çok üzülüyorum her an öleceğim kötü birşey olacak korkusu gelince kalp çarpıntısı ağlıyorum Allahım yardım etsin normal yaşayan insanlara özeniyorum
Sen iyileştim demiştin yine mi başladı ben tam düzelmedim 1 ay iyiyim 1 ay kötüyümYalnız değilsin ben de varım.. geçmiyor bu illet yaa. En ufak streste başa dönüyor. Tam ilaçları birakcam derken, doz yukseltcez sanırım.
Ya neredeyse tam iyilesmistim. Şimdi de fena sayılmam. Ama nerdeyse eski halindeyken bir anda stresle karşılaşınca bocaladim bir. Tam da ilaç bırakma evresine geçecektim. Birakmasam mi diyorum.Sen iyileştim demiştin yine mi başladı ben tam düzelmedim 1 ay iyiyim 1 ay kötüyüm
Sen bilirsin ne diyim ben bırakmayı düşünmüyorumYa neredeyse tam iyilesmistim. Şimdi de fena sayılmam. Ama nerdeyse eski halindeyken bir anda stresle karşılaşınca bocaladim bir. Tam da ilaç bırakma evresine geçecektim. Birakmasam mi diyorum.
Ben burdayyim canım. Ne kadar zamandır boylesinKızlar nerdesiniz yazın birbirimize destek olalım sabahtan beri yataktan çıkamadım yatıp duruyorum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor yemek yiyemiyorum kuru ekmek yiyorum
1 ay iyiyim 1 ay kötüyüm dün çok iyiydim bugün yataktan çıkamıyorumBen burdayyim canım. Ne kadar zamandır boylesin
Birkaç gündür ben de aynı. Gündüz kötü akşam iyi. Çalışıyorum bu arada. Hani öyle bir his ki göğsüne öküz oturuyor resmen, ve o an başından aşağı kaynar su dökülme hissi gibi. Hissettiklerim fiziken aynen böyleBendeki sorun şöyle ben gündüzleri çok kötüyüm gece iyi oluyorum akşam oldu mu başlıyorum iyi olmaya bu hastalık geçmek bilmiyor terapi de alıyorum ilaç da ne olacak böyle bilmem içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor
Bunlar geçecek. Yaşadım biliyorum. Anksiyete değil depresyondu benimkisi. Çok ağır atlattım. Aylarca evden çıkmadım, ağladım, yattım, bir daha eski güzel günler gelmeyecekmiş gibiydi. Sonra ilaçla terapiyle düzeldim. Şimdi yine arada bir bozuluyorum, özellikle adet günlerim yaklaşınca yine yataktan çıkamıyorum, ya da 2 gün önce üzücü bir haber aldım, iki gündür yine kötü oldum ama biliyorum ki geçecek. O yüzden çok sallamıyorum. Biliyorum ki bunlar hep beynin oyunu.
bu konuda iyi bir Doktor yardımı al.Biraz tedavi biraz ilaçla, biraz da zamanla düzeleceksin.
İlaç ismi vermem çok yanlış olur, çünkü ben bile bu tedavim süresince pek çok ilaç değiştirdim. Doktor belirleyecektir ilacı, ve kullandıkça işe yarayıp yaramadığını göreceksiniz. Biraz deneme yanılma oluyor yani, o yüzden hiç pes etmeye gerek yok. Ben şu anki düzenime gelene kadar neler atlattım.Merhaba, desteginiz kendimi bir nebze iyi hissettirdi. Hangi ilacı kullanıyorsunuz? Benim de reglime 2 gün var, canım hicbirsey yapmak istemiyor.. bi de beni üzen bir hastalık ihtimali de tuzu biberi oldu tabii..
Bir de bende bu küçük gitgelleri atlatmak için kendi kendime telkin işe yarıyor. Mesela hiç gücüm olmadığında, o gün mutfak tezgahını toplayabilmişsem, tebrik ediyorum kendimi filan :) aferin, bak bir duş alabildin vs gibi.Merhaba, desteginiz kendimi bir nebze iyi hissettirdi. Hangi ilacı kullanıyorsunuz? Benim de reglime 2 gün var, canım hicbirsey yapmak istemiyor.. bi de beni üzen bir hastalık ihtimali de tuzu biberi oldu tabii..
Bana da oluyor ağlama geliyor sonraBirkaç gündür ben de aynı. Gündüz kötü akşam iyi. Çalışıyorum bu arada. Hani öyle bir his ki göğsüne öküz oturuyor resmen, ve o an başından aşağı kaynar su dökülme hissi gibi. Hissettiklerim fiziken aynen böyle