Anksiyete

Arkadaşlar merhaba ben de anksiyete hastasıyım son dönemde okuduğum bir kitap bana çok ama çok yardımcı oldu eğer kitap ismi paylaşılıyorsa paylaşmak istiyorum sizlerle. Piyasada bulunan o kitaplardan çok daha farklı bir kitap hatta yazarın kendi hayatı olduğu için daha da yardımcı oluyor. Kitap ismi verebiliyor muyuz?

Ahhh canım öyle bir durumki insanı ölüp ölüp diriltir ilaçlar biraz azaltıyor ama kesin tedavi yok gibi zamanla geçermiş bende çok kötüyüm çarpıntı nefes darlığı ritim bozukluğı ani tansiyon çıkması inmesi takıntı vs daha birsürü şey
Canım bende de senle aynı dertler. Tıpkısı.ve bende bebek istiyorum. Allahım yardım etsin bize. Çalışıyormusun biyerde. Ben bide çalışıyorum işyerinde geliyor çarpıntı

Arkadaşlar merhaba ben de anksiyete hastasıyım son dönemde okuduğum bir kitap bana çok ama çok yardımcı oldu eğer kitap ismi paylaşılıyorsa paylaşmak istiyorum sizlerle. Piyasada bulunan o kitaplardan çok daha farklı bir kitap hatta yazarın kendi hayatı olduğu için daha da yardımcı oluyor. Kitap ismi verebiliyor muyuz?
Ver canım neymiş adı kitabın

Back
X