- Konu Sahibi lilienbohoe
-
İlaçlı tedaviyi neden kestiniz?
ben varım canım
sitede daha önce de bahaetmişimdir
anksiyete ve okb vardı uzun zaman psikiyatrik ilaçlar kullandım ama şimdi iyiym
ben hep başkalarının öleceginden korkardım senaryo üretmek nasıldır iyi bilirim seni çok iyi anlıyorum
malesef bu tek başına yenebileceğin birşey değil
bu nedenle psikiyatrist e gitmelisin canım
kendin de çaba gösterirsen eminin sen de yeneceksin ben ilaçları bile bıraktım
O dönem doktor kararı ile bitirmiştik. 2 yıl oldu keseli ilaç tedavisini zaten ama 2 hafta önce her şey geri depreşti.
Çok geçmiş olsun size ne güzel adınıza okdr sevindim ki bir daha yaşatmasın Rabbim. Ben de atlatmıştım 2 senedir hiçbir şeyim yoktu sonra bigün namaz kılarken panik atak geçirdim ve her şey başa döndü. Kpss süreci de strese sokup beni savunmasız bırakıyor sanırım. En kısa zamanda doktora gitmeyi düşünüyorum ama ilaçları da asla sevmiyorum. Beni daha da beter ediyorlar sanki dimağım donuyor mal gibi oluyorum tabiri caizse bomboş oluyorum... O yüzden ne yapacağımı şaşırmış halde bekliyorum.
dr ilaç tedavisini kestiyse bir bildiği vardır
bundan sonrası sana kalacak bi
canım dr ilaçları kesmişse vardır bir bildiği
ben her zaman söylerim ilaç son çare olmalı
sınav stresi de seni çok etkilemiş
eminin kendine biraz zaman verdiğinde geçecektir
namaz kılmayı da bırakma bence
dr unla tekrar görüş ama ilaçlar konusunda bakalım ne diyecek inşallah arlatırsın sen de canım
geçmiş olsun
O dönem doktor kararı ile bitirmiştik. 2 yıl oldu keseli ilaç tedavisini zaten ama 2 hafta önce her şey geri depreşti.
inna liillah ve ilayhi raciun..( Allahtan geldık..ve ona döneceğiz.)
ZAten hepimizin öleceği aşikar.
Ki zaten namaz da kılan bi insansın hani ölsen inşaallah namaz hesabında olmaz diye ümid ediyoruz..
Ölmek aslında bakış açısına göre değişir..
Bana göre Ölüm bu dümnyadak,i imtihanı tamamladıktan sonra..RAhman ve rahim olana
Merhamet edenlerin en merhametlisine kavuşmaktır..
Ki denir ki.Allah CC o kadar merhamet edecekki mahşerde..Şeytan Lanet bile Acaba bende merhamete mazhar olurmuyum diye ümid edecek..
Ölüm korkusuyla yaşanmaz..Ölüm akılda olursa tabiki insan daha tedbirli ömrünü yaşar..
Ama mutlak olacak bir şey yüzünden korkamayın :)
Beni annemden daha fazla seven bir rabbim var ölürsemde ona gideceğim
Namazlarınızı kılın inşaallah dua edin bol bol ve hayatınızı yaşayın..
Geçmiş olsun
Sabah erken uyanmaya, akşam saatlerinde kafeinli içecek almamaya dikkat edebilirsiniz. Uyumaya yakın süt, ayran ya da rahatlatıcı bitki çayları içebilirsiniz. Bunlar bir anda tüm sorunu çözmez elbette ama zamanla faydası oluyor. Sizi çok iyi anlıyorum bu arada sabır ve iyimserlikle kendiniz için adımlar atın. Mesela buraya yazarak bile kendiniz için çabaladığınızı göstermiş oluyorsunuz:))
Ben de hem anksiyete hem sosyal fobi vardı, ilaç tedavisi ile atlattım.
Tekrar doktora gittin mi?
Neden depreşti
KPSS korkusu mu sardı başka bir şey mi
Yani bul ne oldu da tetikledi onu da yarın doktorla paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?