canım benim beynimde tümör vardı.Allaha çok şükür şimdi herşey normal..2 tane cerraha gittim ikiside asla antidepresan kullanma dedi..psikoloğa hiç gitmedim ünkü konuşarak üstesinden gelineceğine inanmıyorum..bende son zamanlarda panik atakta başladı..bilmiyorum ne yapıcam..anason melisa yeşil çay gibi biçok bitki çayı içiyorum..faydası var mı bilmiyorum..senin bildiğin önerin varsa denerim..çünkü çok bunaldım artık..erkek arkadaşımın ki psikolojik değil canım o kadar rahat askerlik yapıyor ki hatta tatil diyebilirim benden daha rahat inan..canı ne isterse yapabiliyor..telefon internet gece dışarı çıkma herşey serbest..birde para alıyor üstüne..yani psikolojik bi sorun değil..canı öyle istedi sanırım
zaten ben onun sayesinde oldum yaptıklarına üzüntümden bu haldeyim
bu arada yemeği el titremesinden yiyemiyorum aslında iştahım gayet iyi kilomda güzel ama daha fazla zayıflamak istemiyorum ama sürekli veriyorum
yemek yerken elim titreyince moralim bozuluyor bırakıyorum.. ben çalışmıyorum şuan anksiyete yüzünden ama sen şanslısın en azından işin varmış en azından kafanı rahatlatırsın bişeylerle meşgul olunca insan daha az düşünüyor..kitap okuyorum hatta artık fanalık geldi kitaplardan..çünkü kpss ye hazırlanıyorum onun dışında kitapta okurum..arkadaşım da pek yok daha doğrusu kalmadı hepsi ya evlendi gitti yada çalışıyor..öyle işte canım ama yinede çok şükür halime isyan etmiyorum..sen ilaç kullanıyor musun doktora gittin mi ?