- 8 Nisan 2010
- 547
- 13
canım bende sarı kantaronu çok araştırdım sanırım dr john'S wort diye bi ilaç..hatta bu aralar bulmayada çalışıyorum..ama her eczanede bulunmuyor galiba..birde ben küçük bi yerde yaşıyorum o yüzden bulamadım şimdilik ama araştırıyorum..bulursam mutlaka alıcam çok methini duydum gerçekten..sosyal fobi için kullanılıyor diye duymuştum ben ama anksiyeteyede iyi geliyor sanırım..kullananlar genelde memnnmuş..bu arada çok haklısın benide hasta ve ilaç olan yerler bile psikolojik olarak hasta etmeye yetiyor..Allah kolaylık versin canım umarım tez zamanda iyileşiriz
mrb canım bende çok istiyorum bişeyler dikmek ama nasıl nerden başlasam bilmiyorum..sen neler dikiyosun nasıl yapıyosun. birde dikiş makinası almayı düşünüyorum hangisi daha iyidir yapabilir miyim bilmiyorum..kpss ye hazırlanıyorum kafamı dağıtmaya ihtiyacım var ve bana çok eğlenceli gelmiştir hep dikiş dikmek ama gel gör ki bilmiyorum işte
:26:
aysima solgar dr john'S wort doğru. bulamazsan ben yardımcı olurum sana sipariş verdim biraz önce depoya. ne güzel dikişe ilgin var halk eğitim dikiş kursları falan varsa oralarda fiyatlarıda çok uygun oluyor. araştır istersen bi