Merhaba kızlar,
Bendede anksiyete var korkularım, saçmalıklarım var saymakla bitmeyen beni bitirdi artık kendi kendime aşarım diodum ama yok 2senedir evde tek başıma kalamıorum sevgilime aşırı bi düşkünlüğüm var her 10dkda bir arıyorum ulaşamazsam deliriyorum elim ayağım titriyo nefes alamıyorum aklıma miyonlarca şey gelio daralıorum ağlama krizine giriorum ve artık ilşkimiz o kadar kötü oldu ki bitme noktasına geldi bayramda, 2 senedir bu illet var bende sevgilim benden çok çekti bu hastalık yüzünden Allah var çok yardımcı olmaya çalıştı kafam dağılsın die kurslara mı aramadı spora mı yazdırmadı arkadaşlar edinim die ugraştı ama banamısın demedi ama ne kadar çeksede artık bıktı kendin yapıosun diyo inanmıyo artık bana ben kendime hakim olamıyorum delirmek üzereyim senelerdir beraberiz evlenmeyi düşünüyoruz aslında ama artık çocuk bana sen daha evde yanlız kalamıosun evlenince napcaz diyo işi gece çoğu zaman gece yarılarına kadar sürüyo beni nerde bekliceksin yanımdamı götürcem seni diyo, dakka başı aramamdan çok rahatsız aslında bütün bunlardan bende çok rahatsızımm kendimden iğreniyorum kavga ettimizde bile kapıyı çekip gidemiyorum biliomusunuz sırf ona bişiy olur beni bida aramaz die salak saçma düşüncelerim var ezik gibiyim.