Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun bende aynı dertten muzdaripim terapi inşallah iyi gelir bendede bu sıra ankseyite dorukta inanırmısınız demin eşim 5 dk sokağa çıktı bende 6. dakka kaygı ve panik başladı yaşayanada onla olanada çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun
aslında benimde artık ilaç ve terapiye başlamam gerek ama devletteki psikiyatrlarada gitmedim hep özele gittim oda parasal açıdan insanı baya zorluyor
siz devletteki psikiyatra gittinizmi ?
bu dedikleriniziin bazıları bende de var.12 de ya da 1 de yatsam bile 5 buçuk 6 da kalkıyorum.Ufak ya da kçük birşeyde aşırı endişelenip telaşa kapılma her zaman değil.Huzursuzluk,gerginlik,tedirginlik var.canım kısaca anlatıyım sana ben.
1. uykusuzluk veya çok uyku hali( ya da rahat olmayan dinlendirmeyen bir uyku)
2. ufak ya da büyük bişeyde aşırı endişelenip telaşa kapılma (başına bişi gelmesede, gelebilme ihtimali bile aşırı endişenlenmene kormana sebep olur mesela)
3.huzursuzluk,gerginlik,tedirginlik,
4.sıkıntı,daralma
5.konsantre olamama
6.çabuk yorulma gibi... bunlar ve biraz dahası
anladım sanırım sizde başlangıç seviyesinde olabilir kendinizi bi müddet takip edip rahatsızlık boyutuna gelrse dr danışırsınızbu dedikleriniziin bazıları bende de var.12 de ya da 1 de yatsam bile 5 buçuk 6 da kalkıyorum.Ufak ya da kçük birşeyde aşırı endişelenip telaşa kapılma her zaman değil.Huzursuzluk,gerginlik,tedirginlik var.
Konsantre olamama
Ben de tam tersi yorgunluk hissetmiyorum.
Uyuyamıyorum geriliyorum ......!!!!!!!!
Düğün i Nişan Eğelnce vçs gibi gecelerin sonunda çok fazla geriliyorum ... beynım geceyı tekrar ediyor ve ben uyuyamıyorum hayatımın son gecesiymiş gibi geliyr..Uyuyamıyorum dahada sinir yapıyorum sizce neden ... bu takıntımmmm
canım kısaca anlatıyım sana ben.
1. uykusuzluk veya çok uyku hali( ya da rahat olmayan dinlendirmeyen bir uyku)
2. ufak ya da büyük bişeyde aşırı endişelenip telaşa kapılma (başına bişi gelmesede, gelebilme ihtimali bile aşırı endişenlenmene kormana sebep olur mesela)
3.huzursuzluk,gerginlik,tedirginlik,
4.sıkıntı,daralma
5.konsantre olamama
6.çabuk yorulma gibi... bunlar ve biraz dahası
kimde yokii bu durumlarrr hemen hepsi varrrr
bazende gece uyukularım bölünüyorr huzursuzluk yada gündüzyaşadıgım stres üzüntü gece bana pahalıya patlıyorr içim daralıyor saat başı uyanıyrum
ilaçlada geçmiyor endşe halii hep o panik varrr nasıl gecer onuda bilemiyorum artık
ewet çoğu kişi de bunlar mevcut canım ama anksiyete hastası bu belirtileri daima şiddetli yaşar ve hayatınıda büyük ölçüde etkiler
inanmaz mıyım, bir an önce eşinin sesini duymak emin olmak endişenden sıyrılmak istersin. Kısa sürede geçsin dilerim incimnaz.
daha evvel iki ikibuçuk sene kadar özel terapi aldım. klinik psikolog du doktorum. oldukça verimli ilerliyorduk. il değişimi sebebiyle yarım bırakmak zorunda kaldım. tamamlayamadım. sonrasında istanbul'da gittiğim (kadın sağlığı merkezi) devlet desteği ile terapi 4 seans sürdü. aslı hanımın (sanırım 153 e bağlı tüm psikolog ların) staj yeri gibi. deneyim kazanma yeri. 4 seans sonra farklı terapisyene yönlendirdi beni. haydarpaşa numune hastanesine gidebilirsin dedi. gittim, hiç memnun kalmadım. araştırdım erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde doktor uygun görürse deneyimli psikologlar ile terapi alınabileceğini öğrendim. terapisyenlere yönlendiren nurdan hanım, telefon numaramı alıp randevu gününü haber vericeklerini söyledi. hafta da bir 50 dakikalık terapi. öyle.. bekliyorum bakalım. memnun kalırım umarım.. kaliteli, temiz bir hastane erenköy hastanesi.
sen ne kadar zaman terapi aldın.. anksiyete için mi gitmiştin.. az çok çözümleyebildin mi..
bu arada ne güzel kullanıcı ismin var :) incimnaz.. niye bilmem i harfini barındıran isimleri de, i harfini de seviyorum sanki.
imcimnaz nasılsın akşam olunca ben daha bi daralıyorum nedense imdat diyesim geliyor:2:
Allah bu psikolojik hastalıkları kimseye vermesin acaba kurtulan var mı bu rahatsızlıklardan bende de depresyon var.Başka şeyler de var bence ama doktor çözemedi beni.
şu iki gündür akşamları bana bir sıkıntı geliyor nedenini bilmiyorum yurt değiştirdikten sonra başladı bu şeyler şu an saat 8 sayılır ben 6 da kalkıyorum ve şu anda uykum geliyor bütün gün internetten ödevle ilgili bişeyler araştırdım ondan mı acaba?Annemle konuştuk okumuş beni çok nazar çıktı dedi.Hergün okuyor annem beni çünkü hergün tembih ediyorum üstümde böyle ne zaman bi ağırlık ne zaman bi sıknıtı,bunalma varsa annem o gün çok nazar çıktı senden diyor.Kim bakıyor da böyle kimin nazarı değiyor bu kadar bilmem ki beni böyle hasta ediyor?Nasıl korunabilirim kem gözlerden?Çünkü sebepsiz yere sıknıt basıyor.Kötü oluyorum.Sıkılıyorum.Bunalıyorum ve annem çok nazar çıktı diyor.Hasta ediyor bu nazarlar beni.
şu iki gündür akşamları bana bir sıkıntı geliyor nedenini bilmiyorum yurt değiştirdikten sonra başladı bu şeyler şu an saat 8 sayılır ben 6 da kalkıyorum ve şu anda uykum geliyor bütün gün internetten ödevle ilgili bişeyler araştırdım ondan mı acaba?Annemle konuştuk okumuş beni çok nazar çıktı dedi.Hergün okuyor annem beni çünkü hergün tembih ediyorum üstümde böyle ne zaman bi ağırlık ne zaman bi sıknıtı,bunalma varsa annem o gün çok nazar çıktı senden diyor.Kim bakıyor da böyle kimin nazarı değiyor bu kadar bilmem ki beni böyle hasta ediyor?Nasıl korunabilirim kem gözlerden?Çünkü sebepsiz yere sıknıt basıyor.Kötü oluyorum.Sıkılıyorum.Bunalıyorum ve annem çok nazar çıktı diyor.Hasta ediyor bu nazarlar beni.
canım belki gürültü patırtı seni farkında olmadan rahatsız ediyordur. veya alkol falan alıyorsan böle özel gecelerde o da yapabilir