- 4 Eylül 2017
- 96
- 28
- 33
20 gün oldu ilk terapiyi alalı. Terapi de çok ağlamıştım resmen beynim açıldı ağladıktan sonra ama öyle birşey oldu ki başımdaki sersemlik unuttum şimdi de kalp çarpıntım var 2 ay kadar önce gitmiştim ama eko yoktu doktorda efora girdim dayanamadım sonucu göstermek için sıra bulamıyorum. Her an o kalp atışını hissetmek ne olduğunu anlayamamak yedi bitirdi beni. Burada yazarak anlatıyorum doktora gidince süre kısıtlı anlatamıyorum zaten onlar dinliyor mu onu da bilmiyorum başımda aşırı ağrılar var her gün ağrıyor. Omurilik eğriliği var doğuştan zaten doğum yaptım 2.5 sene önce sezeryanla asla omurgam beni ayakta tutamıyor sürekli ağrısı var. Ölmüşüm sanki mezara koymayı unutmuşlarBaş dönmesi için fayda sağladı.mi terapi
Hangi ilde hangi doktor paylaşmanız sıkıntı olmazsa sevinirim. Belki bana olmasa da birine faydası olur. İzmir’de doktor arıyorum bendeMerhaba iyi olmaya çalışıyorum başımın içindeki sersemlik devam ediyor. Özel bi nöroloji doktoruna gidiyorum özel klinik hastalığım sonunda teşhis edildi. Vestibüler migren. İnanılmaz baş ağrılarım vardı geçmeyen sersemlik boşluk hissi vardı. Hala var. Ama nöroloji doktoru kuru iğne ve botoks yaptı 2 aydır gidiyorum tedavim 6 ay sürecek. Baş ağrılarım geçti diyebilirim. Ayda 20 gün ağrıyan başım 2 gün ağrıyor maximum oda adet dönemimde. Adet öncesi baş dönmelerim çok şiddetli oluyo 1 hafta yataktan asla kalkamıyorum. Bakalım işte doktora güveniyorum senin gibi çok hasta iyileştirdim dedi zaten pahalı bayaa (yani bize göre) inşallah iyi gelir bakalım henüz geçmedi ama bazen çok hafifliyor inanmak istiyorum güvenmek istiyorum geçecek. Psikiyatri ilacı da başladı.
He bide kalp ritim bozukluğum be tansiyon düşüklüğüm vardı bu yüzden kalp doktoruna da gittim bir ilaç kullanıyorum o sayede kalbim tansiyonum düzeldi
Izmirde ne doktoru arıyorsunuz bende izmirde yasiyorumHangi ilde hangi doktor paylaşmanız sıkıntı olmazsa sevinirim. Belki bana olmasa da birine faydası olur. İzmir’de doktor arıyorum bende
Bende aynı durumdayim malasef sersemlik,baş ağrısı aşırı şekilde her gün hiç gitmiyor, çarptinti var tansiyon sorunu var onlar için ilaç kullanıyorum ayakta durup doğru y iş yapamaz oldum son iki aydır daha kötü oldum önceden bu kadar değildi ne her bölüme gittim hiç bir şey çıkmıyor ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum sezaryen bende de var20 gün oldu ilk terapiyi alalı. Terapi de çok ağlamıştım resmen beynim açıldı ağladıktan sonra ama öyle birşey oldu ki başımdaki sersemlik unuttum şimdi de kalp çarpıntım var 2 ay kadar önce gitmiştim ama eko yoktu doktorda efora girdim dayanamadım sonucu göstermek için sıra bulamıyorum. Her an o kalp atışını hissetmek ne olduğunu anlayamamak yedi bitirdi beni. Burada yazarak anlatıyorum doktora gidince süre kısıtlı anlatamıyorum zaten onlar dinliyor mu onu da bilmiyorum başımda aşırı ağrılar var her gün ağrıyor. Omurilik eğriliği var doğuştan zaten doğum yaptım 2.5 sene önce sezeryanla asla omurgam beni ayakta tutamıyor sürekli ağrısı var. Ölmüşüm sanki mezara koymayı unutmuşlar
Bende antidepresan kullanıyorum çarpıntı ve tansiyon sorunum var onlar içinde ilaç kullanıyorum ama yinede iyi değilim baş ağrısı ve sersemlik çok zorluyor kronik migren oldu galiba siz nerde hangi Dr hangi hastaneye gidiyorsnzMerhaba iyi olmaya çalışıyorum başımın içindeki sersemlik devam ediyor. Özel bi nöroloji doktoruna gidiyorum özel klinik hastalığım sonunda teşhis edildi. Vestibüler migren. İnanılmaz baş ağrılarım vardı geçmeyen sersemlik boşluk hissi vardı. Hala var. Ama nöroloji doktoru kuru iğne ve botoks yaptı 2 aydır gidiyorum tedavim 6 ay sürecek. Baş ağrılarım geçti diyebilirim. Ayda 20 gün ağrıyan başım 2 gün ağrıyor maximum oda adet dönemimde. Adet öncesi baş dönmelerim çok şiddetli oluyo 1 hafta yataktan asla kalkamıyorum. Bakalım işte doktora güveniyorum senin gibi çok hasta iyileştirdim dedi zaten pahalı bayaa (yani bize göre) inşallah iyi gelir bakalım henüz geçmedi ama bazen çok hafifliyor inanmak istiyorum güvenmek istiyorum geçecek. Psikiyatri ilacı da başladı.
He bide kalp ritim bozukluğum be tansiyon düşüklüğüm vardı bu yüzden kalp doktoruna da gittim bir ilaç kullanıyorum o sayede kalbim tansiyonum düzeldi
Nöroloji doktoruIzmirde ne doktoru arıyorsunuz bende izmirde yasiyorum
Canım selam çok geçmiş olsun öncelikle. Bende de panik bozukluk ve anksiyete vardı. Gerçi hala var ama hamile olduğum İçin hiçbir şey kullanamıyorum. Bende senin gibi sürekli hastalığım mı var diye diye hayatı kendime zindan ediyorum. Bi ara gözümün önünden sinek geçerdi sen gibi kimseye de söylemiyordum herkes yeter artık abartma bir hastalığın olsa çıkar vs gibi şeylerle yaklaşıyrodu. Ama yaşadıklarının hepsi normal bir yere gittiğin zaman hemen eve gitmek isteme hissi, boğuluyor hissi.. uykudan uyandığım zaman rüyam yüzünden panik atak geçirdiğimi biliyorum. Şimdi ben nefes egzersizi yapıyorum bu gibi durumlarda doktor önerisiyle gayet rahatlatıyor internetten araştırmanı tavsiye ederim, meditasyon vs yapabilirsin ayrıcaArkadaşlar merhaba
Daha önce anksiyete ve hastalık hastalığı ile ilgili yazmıştım. Şimdi anksiyete geçti sanıyorum fakat başımda bir sersemlik hissi dengesizlik var. Öğretmenim ve gündüz okuldayım özellikle sabah oluyor baş dönmesi gibi ama etraf dönmüyor yani tuhaf bir his. Başım boşluktaymış gibi. Sürekli kendime telkin veriyorum bir şeyin yok sadece anksiyete beyninin oyunu diye. Ama arada da başka hastalığım varsa diye korkuyorum ve paniğim inanılmaz artıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çevreme bir şey diyemiyorum artık çünkü geçtiğimiz bir ay boyunca herkesin yeterince burnundan getirdim. Çok yoruldum. Bu sersemlik hissini yaşayan var mı ? Mesela okuldan eve geliyorum geçiyor. Eğer bir hastalığım olsa evde de devam etmez mi ? Mesela misafirliğe gidiyorum allahım sanki kafam bir kutunun içinde. Dinliyorum karşıyı ama kendimi zorlayarak savaşarak. Sonra oradan çıkıyorum daha asansörde geçiyor o his. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum ben çok yoruldum lütfen bu konuda bir fikri olan yazabilir miilaç kullan demeyin nolur demeyin ben ilaç kullandım 2,5 yıl. Anksiyete beni nereden vuracağını düşünüyor. Bildiğiniz biri var sanki onunla savaşıyorum ya bıktım artık. Önce hastalığım var sandım onu atlattım sonra acaba büyü nazar mı var dedim onu da atlattım sonra evden çıkma korkusu başladı o geçti sonra mide bulantısı onu da yendim şimdi de beni bununla vurmaya çalışıyor. Bana bir akıl verin. Benim arkadaşlarım burası. Konuşabileceğim tek yer burası. Ben artık kendi çevreme eşime anneme kimseye söyleyemiyorum. Abartıyorsun diye kimse önemsemiyor artık.
Merhaba aynı şeyleri bende yaşıyorum kafam uzaydamymış gibi başım dönüyormuş gibi bir yere çıkasım gelmiyor akşam üstüne dgru bazen hafifliyor bazen hafiflemiyor bir yıl önce antidepresan kullandım iyi gelmişti çocuk için ilcı bıraktıktan 8 ay snra gene başladı çocuk düşündüğümüz için ilaçta kullanamam napcagımı şaşırdım birini karşıma alıp konuşasın gelmiyor baş dönmesindenArkadaşlar merhaba
Daha önce anksiyete ve hastalık hastalığı ile ilgili yazmıştım. Şimdi anksiyete geçti sanıyorum fakat başımda bir sersemlik hissi dengesizlik var. Öğretmenim ve gündüz okuldayım özellikle sabah oluyor baş dönmesi gibi ama etraf dönmüyor yani tuhaf bir his. Başım boşluktaymış gibi. Sürekli kendime telkin veriyorum bir şeyin yok sadece anksiyete beyninin oyunu diye. Ama arada da başka hastalığım varsa diye korkuyorum ve paniğim inanılmaz artıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çevreme bir şey diyemiyorum artık çünkü geçtiğimiz bir ay boyunca herkesin yeterince burnundan getirdim. Çok yoruldum. Bu sersemlik hissini yaşayan var mı ? Mesela okuldan eve geliyorum geçiyor. Eğer bir hastalığım olsa evde de devam etmez mi ? Mesela misafirliğe gidiyorum allahım sanki kafam bir kutunun içinde. Dinliyorum karşıyı ama kendimi zorlayarak savaşarak. Sonra oradan çıkıyorum daha asansörde geçiyor o his. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum ben çok yoruldum lütfen bu konuda bir fikri olan yazabilir miilaç kullan demeyin nolur demeyin ben ilaç kullandım 2,5 yıl. Anksiyete beni nereden vuracağını düşünüyor. Bildiğiniz biri var sanki onunla savaşıyorum ya bıktım artık. Önce hastalığım var sandım onu atlattım sonra acaba büyü nazar mı var dedim onu da atlattım sonra evden çıkma korkusu başladı o geçti sonra mide bulantısı onu da yendim şimdi de beni bununla vurmaya çalışıyor. Bana bir akıl verin. Benim arkadaşlarım burası. Konuşabileceğim tek yer burası. Ben artık kendi çevreme eşime anneme kimseye söyleyemiyorum. Abartıyorsun diye kimse önemsemiyor artık.
Deprem bölgesindeyim maalesef. İnanır mısınız ne atak kaldı ne baş dönmesi. Psikolojim bozuk demeye utanır oldum. Allahım gerçek dertler vermesin diye dua ediyorum şimdi… elbette panik atak oluyorum bu defa depremden ötürü. Ama canımıza bir şey olmasın rabbim panik atak geçer diyorum. Nolur kafanızı rahatlatın bu elinizde. Beyninizin içinde dönen şeylerden dolayı yaşıyorsunuz bunları. Allahım size bunu unutturacak başka dert vermesin. Emin olun geçecekMerhaba aynı şeyleri bende yaşıyorum kafam uzaydamymış gibi başım dönüyormuş gibi bir yere çıkasım gelmiyor akşam üstüne dgru bazen hafifliyor bazen hafiflemiyor bir yıl önce antidepresan kullandım iyi gelmişti çocuk için ilcı bıraktıktan 8 ay snra gene başladı çocuk düşündüğümüz için ilaçta kullanamam napcagımı şaşırdım birini karşıma alıp konuşasın gelmiyor baş dönmesinden
Çok teşekkür ederim. Aşağıda da yazdım, küçücük şeylerle dertleniyor ve psikolojimi bozuyormuşum. Çok daha büyük acılar varmış… Allahım hiçkimseye yaşatmasın. Şimdi psikoloji aklıma gelmiyor. Tabii iyi değilim aslında ama inanın bunu dillendirmeye şu an utanıyorum. Önemsedikçe büyüyormuş bu panik atak. Bakın 6 şubattan beri hayatta daha önemli şeylerin olduğunu gösterdi rabbim. Daha beterinden korusun hepimizi.Canım selam çok geçmiş olsun öncelikle. Bende de panik bozukluk ve anksiyete vardı. Gerçi hala var ama hamile olduğum İçin hiçbir şey kullanamıyorum. Bende senin gibi sürekli hastalığım mı var diye diye hayatı kendime zindan ediyorum. Bi ara gözümün önünden sinek geçerdi sen gibi kimseye de söylemiyordum herkes yeter artık abartma bir hastalığın olsa çıkar vs gibi şeylerle yaklaşıyrodu. Ama yaşadıklarının hepsi normal bir yere gittiğin zaman hemen eve gitmek isteme hissi, boğuluyor hissi.. uykudan uyandığım zaman rüyam yüzünden panik atak geçirdiğimi biliyorum. Şimdi ben nefes egzersizi yapıyorum bu gibi durumlarda doktor önerisiyle gayet rahatlatıyor internetten araştırmanı tavsiye ederim, meditasyon vs yapabilirsin ayrıca
Deprem bölgesindeyim maalesef. İnanır mısınız ne atak kaldı ne baş dönmesi. Psikolojim bozuk demeye utanır oldum. Allahım gerçek dertler vermesin diye dua ediyorum şimdi… elbette panik atak oluyorum bu defa depremden ötürü. Ama canımıza bir şey olmasın rabbim panik atak geçer diyorum. Nolur kafanızı rahatlatın bu elinizde. Beyninizin içinde dönen şeylerden dolayı yaşıyorsunuz bunları. Allahım size bunu unutturacak başka dert vermesin. Emin olun geçecek
Sizlere de çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın gördüğümüz her bir görüntü bizi ruhen ve fiziken çok etkili çok ağladık tekrarı hiç bir yerde olmasın inşallahDeprem bölgesindeyim maalesef. İnanır mısınız ne atak kaldı ne baş dönmesi. Psikolojim bozuk demeye utanır oldum. Allahım gerçek dertler vermesin diye dua ediyorum şimdi… elbette panik atak oluyorum bu defa depremden ötürü. Ama canımıza bir şey olmasın rabbim panik atak geçer diyorum. Nolur kafanızı rahatlatın bu elinizde. Beyninizin içinde dönen şeylerden dolayı yaşıyorsunuz bunları. Allahım size bunu unutturacak başka dert vermesin. Emin olun geçecek
Arkadaşlar merhaba
Daha önce anksiyete ve hastalık hastalığı ile ilgili yazmıştım. Şimdi anksiyete geçti sanıyorum fakat başımda bir sersemlik hissi dengesizlik var. Öğretmenim ve gündüz okuldayım özellikle sabah oluyor baş dönmesi gibi ama etraf dönmüyor yani tuhaf bir his. Başım boşluktaymış gibi. Sürekli kendime telkin veriyorum bir şeyin yok sadece anksiyete beyninin oyunu diye. Ama arada da başka hastalığım varsa diye korkuyorum ve paniğim inanılmaz artıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çevreme bir şey diyemiyorum artık çünkü geçtiğimiz bir ay boyunca herkesin yeterince burnundan getirdim. Çok yoruldum. Bu sersemlik hissini yaşayan var mı ? Mesela okuldan eve geliyorum geçiyor. Eğer bir hastalığım olsa evde de devam etmez mi ? Mesela misafirliğe gidiyorum allahım sanki kafam bir kutunun içinde. Dinliyorum karşıyı ama kendimi zorlayarak savaşarak. Sonra oradan çıkıyorum daha asansörde geçiyor o his. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum ben çok yoruldum lütfen bu konuda bir fikri olan yazabilir miilaç kullan demeyin nolur demeyin ben ilaç kullandım 2,5 yıl. Anksiyete beni nereden vuracağını düşünüyor. Bildiğiniz biri var sanki onunla savaşıyorum ya bıktım artık. Önce hastalığım var sandım onu atlattım sonra acaba büyü nazar mı var dedim onu da atlattım sonra evden çıkma korkusu başladı o geçti sonra mide bulantısı onu da yendim şimdi de beni bununla vurmaya çalışıyor. Bana bir akıl verin. Benim arkadaşlarım burası. Konuşabileceğim tek yer burası. Ben artık kendi çevreme eşime anneme kimseye söyleyemiyorum. Abartıyorsun diye kimse önemsemiyor
Merhaba ,geçmiş olsun Umarım daha iyisindir.Seni anlıyorum ve 7 sene önce Anksiyete ve depresif nöbet teşhisi kondu.Tedaviyi ara ara bıraktım,başladım. Sersemlik hissi yaşıyorum ama aileme beynimde elektrik kesintisi gibi anlık boşluk hissi oluyor diye tarif ediyordum.Sebebini bilmediğim bu his beni endişelendiriyor, bazen boş veriyorum Sersemlik hissi ve hafif denge kaybım var.Nefes alamama uykuda horlama nefessiz kalmış olarak zoraki uyanma var.Daha önce geniz eti yakıldı ve tekrarladığını düşünüyorum.Herkes psikolojik diyor. (Kendi kendime uyduruyorum ) gibi konuşuyorlar. Bu konuda kendimi çok yorgun bıkmış hissedip sebepsiz ağlamaya başlıyorum, ailemden gözyaşlarımı saklasamda bıktım. Başka dr gideceğim .Arkadaşlar merhaba
Ben de sizin gibi öğretmenim ve aynı şeyleri harfiyen yaşıyorum şu anda 5 mg kullanırken dahi böyle tamamen bıraktığımda nasıl başa çıkarım bilemiyorumArkadaşlar merhaba
İzmir kahramanlarda gökhan gürel. İnstagramdan bakabilirsiniz ama pahalı birazHangi ilde hangi doktor paylaşmanız sıkıntı olmazsa sevinirim. Belki bana olmasa da birine faydası olur. İzmir’de doktor arıyorum bende
Ben İstanbul'dayım zaten sağolun cevap içinİzmir kahramanlarda gökhan gürel. İnstagramdan bakabilirsiniz ama pahalı biraz
İstanbulda bi doktor var çok iyi diye biliyorum. Mehmet yavuz sütbeyaz. İnstadan bakın imkan olsa o doktora gelmek isterimBen İstanbul'dayım zaten sağolun cevap için
Bakım bende teşekkürlerİstanbulda bi doktor var çok iyi diye biliyorum. Mehmet yavuz sütbeyaz. İnstadan bakın imkan olsa o doktora gelmek isterim
Siz şuanda nasılsıniz durumunuzda düzelme var mıİstanbulda bi doktor var çok iyi diye biliyorum. Mehmet yavuz sütbeyaz. İnstadan bakın imkan olsa o doktora gelmek isterim
Arkadaşlar merhaba