- 9 Mart 2022
- 2.300
- 1.782
- 39
Bende yillarca cektim megerse b12 eksikligiymis. Once bi bu degerinize baktirsaniz? Anksiyete bende de vqrdi ama bazi vitamin degerlerimim dusuklugunun yaptigi bedensel sıkntlari anksiyeteye yormusum. Fiziksel olan kismi once elemek lazimArkadaşlar merhaba
Daha önce anksiyete ve hastalık hastalığı ile ilgili yazmıştım. Şimdi anksiyete geçti sanıyorum fakat başımda bir sersemlik hissi dengesizlik var. Öğretmenim ve gündüz okuldayım özellikle sabah oluyor baş dönmesi gibi ama etraf dönmüyor yani tuhaf bir his. Başım boşluktaymış gibi. Sürekli kendime telkin veriyorum bir şeyin yok sadece anksiyete beyninin oyunu diye. Ama arada da başka hastalığım varsa diye korkuyorum ve paniğim inanılmaz artıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çevreme bir şey diyemiyorum artık çünkü geçtiğimiz bir ay boyunca herkesin yeterince burnundan getirdim. Çok yoruldum. Bu sersemlik hissini yaşayan var mı ? Mesela okuldan eve geliyorum geçiyor. Eğer bir hastalığım olsa evde de devam etmez mi ? Mesela misafirliğe gidiyorum allahım sanki kafam bir kutunun içinde. Dinliyorum karşıyı ama kendimi zorlayarak savaşarak. Sonra oradan çıkıyorum daha asansörde geçiyor o his. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum ben çok yoruldum lütfen bu konuda bir fikri olan yazabilir mi ilaç kullan demeyin nolur demeyin ben ilaç kullandım 2,5 yıl. Anksiyete beni nereden vuracağını düşünüyor. Bildiğiniz biri var sanki onunla savaşıyorum ya bıktım artık. Önce hastalığım var sandım onu atlattım sonra acaba büyü nazar mı var dedim onu da atlattım sonra evden çıkma korkusu başladı o geçti sonra mide bulantısı onu da yendim şimdi de beni bununla vurmaya çalışıyor. Bana bir akıl verin. Benim arkadaşlarım burası. Konuşabileceğim tek yer burası. Ben artık kendi çevreme eşime anneme kimseye söyleyemiyorum. Abartıyorsun diye kimse önemsemiyor artık.
Bosluktq hissi sanki karsi tarafi dinlemek anlamak cok agir gelir. Sanki beynin kafanin icindeyken havafa bir yerde duruyo gibi bas dönmuyo ama sallaniyo hissi