Anksiyete, sersemlik hissi

Arkadaşlar emdr tedavisi bu hastalıkta çok etkili oluyormuş bu tedaviyi alıp memnun kalan oldu mu acaba

b12iniz kaç çıktı

İstanbulda bi doktor var çok iyi diye biliyorum. Mehmet yavuz sütbeyaz. İnstadan bakın imkan olsa o doktora gelmek isterim
merhaba çok uzun suren panik atak sonrasi aynı durumları yaşayıp mehmet yavuz sutbeyaz hocaya gittim..sersemligim kulak kristalinde n olmadığı tamamen uzun sureli stres üzüntü kısaca hayatımda yaşadığım ölüm ler üzün tuler sonucu böyle olduğumu söyledi..ilaç yazdı emzirdigim için kullanamadım...

Hadi ya.. emzirdiğinizi söyleseydiniz ona göre ilaç yazardı. Kesinlikle yaşadığımız coğu sey geçmişte olan stres sıkıntı

Uykunuzu iyi alıyor musunuz? Kahvaltınızı güzelce yapıyor musunuz? bunlara da bağlı olabilir.

Merhaba bu yaşadığınız elektrik kesintisi gibi beynin anlım boşluğa düşmesi gibi, durması gibi hissi bende yaşıyorum anksiyete başladığından beri. Yani 1 senedir falan. Siz 7 senedir yaşıyormuşsunuz. 7 sene öncede mi bu saniyelik beyin durması gibi tuhaf hissi yaşamıştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…