Anksiyete, sersemlik hissi

Arkadaşlar emdr tedavisi bu hastalıkta çok etkili oluyormuş bu tedaviyi alıp memnun kalan oldu mu acaba

Bende yillarca cektim megerse b12 eksikligiymis. Once bi bu degerinize baktirsaniz? Anksiyete bende de vqrdi ama bazi vitamin degerlerimim dusuklugunun yaptigi bedensel sıkntlari anksiyeteye yormusum. Fiziksel olan kismi once elemek lazim
Bosluktq hissi sanki karsi tarafi dinlemek anlamak cok agir gelir. Sanki beynin kafanin icindeyken havafa bir yerde duruyo gibi bas dönmuyo ama sallaniyo hissi
b12iniz kaç çıktı

İstanbulda bi doktor var çok iyi diye biliyorum. Mehmet yavuz sütbeyaz. İnstadan bakın imkan olsa o doktora gelmek isterim
merhaba çok uzun suren panik atak sonrasi aynı durumları yaşayıp mehmet yavuz sutbeyaz hocaya gittim..sersemligim kulak kristalinde n olmadığı tamamen uzun sureli stres üzüntü kısaca hayatımda yaşadığım ölüm ler üzün tuler sonucu böyle olduğumu söyledi..ilaç yazdı emzirdigim için kullanamadım...

merhaba çok uzun suren panik atak sonrasi aynı durumları yaşayıp mehmet yavuz sutbeyaz hocaya gittim..sersemligim kulak kristalinde n olmadığı tamamen uzun sureli stres üzüntü kısaca hayatımda yaşadığım ölüm ler üzün tuler sonucu böyle olduğumu söyledi..ilaç yazdı emzirdigim için kullanamadım...
Hadi ya.. emzirdiğinizi söyleseydiniz ona göre ilaç yazardı. Kesinlikle yaşadığımız coğu sey geçmişte olan stres sıkıntı

Uykunuzu iyi alıyor musunuz? Kahvaltınızı güzelce yapıyor musunuz? bunlara da bağlı olabilir.

Merhaba ,geçmiş olsun Umarım daha iyisindir.Seni anlıyorum ve 7 sene önce Anksiyete ve depresif nöbet teşhisi kondu.Tedaviyi ara ara bıraktım,başladım. Sersemlik hissi yaşıyorum ama aileme beynimde elektrik kesintisi gibi anlık boşluk hissi oluyor diye tarif ediyordum.Sebebini bilmediğim bu his beni endişelendiriyor, bazen boş veriyorum Sersemlik hissi ve hafif denge kaybım var.Nefes alamama uykuda horlama nefessiz kalmış olarak zoraki uyanma var.Daha önce geniz eti yakıldı ve tekrarladığını düşünüyorum.Herkes psikolojik diyor. (Kendi kendime uyduruyorum ) gibi konuşuyorlar. Bu konuda kendimi çok yorgun bıkmış hissedip sebepsiz ağlamaya başlıyorum, ailemden gözyaşlarımı saklasamda bıktım. Başka dr gideceğim .
Merhaba bu yaşadığınız elektrik kesintisi gibi beynin anlım boşluğa düşmesi gibi, durması gibi hissi bende yaşıyorum anksiyete başladığından beri. Yani 1 senedir falan. Siz 7 senedir yaşıyormuşsunuz. 7 sene öncede mi bu saniyelik beyin durması gibi tuhaf hissi yaşamıştınız

X