Öncelikle çok geçmiş olsun.Bende bundan 1 sene önce anksiyete oldum.İnanılmaz mide bulantıları,titremeler,delirdiğini düşünüp korkma ve ağlama sorunları yaşadım.Baktım artık uyuyamıyorum bile hemen psikiyatra gittim.Çok iyi bir psikiyatra denk geldim,beni dinledi ve 10 mg cipralex yazdı.İlk zamanlarda yoğun bir baş ağrısı yaşadım ve kullanmayı kesmeyi düşündüm,Allahtan bırakmamışım.Düzenli kullandım ve şu an çok çok iyim,şükürler olsun.Duygu durumum düzene girdi,kilo aldım,kpss çalışıp atandım ve beni değersiz,kötü hissettiren insanları hayatımdan çıkardım.Anksiyete olan kişiler bence hassas,başkalarına daha çok değer veren,ince ruhlu insanlar oluyorlar.Bu nedenle de daha çok kırılıp daha çok üzülüyorlar.İlacınızı düzenli kullanın,bol bol nefes egzersizleri yapın,sizi değersiz kötü hissettiren insanları hayatınızdan def edip "bu hayatta en önemli olan benim ve ben varsam hayat var." diyin.Bol bol komik skeçler izleyip kendinizi mutlu eden şeyler yapın.Göreceksiniz bakın,her şey nasıl da yoluna giriyor.