Anksiyete mi?

Çok teşekkür ederim. Dikkatte alacağım.
Gece o stresle konuyu açtım. İyiki açmışım.
O kadar iyi geldi ki anlatamam.

Gerçekten çok teşekkür ederim.
Duygularımı hepiniz paylaştınız.
Uzun zamandır en iyi gelen şey buraya yazmak oldu.

Tabi buradan kesin tanı koyulamaz.
Panik atak da olabilir anksiyete de.
Online terapi ama Türkiye'den devam edin bence de.
Bir de YouTube da psikolog Tülay Kök videoları var tavsiye ederim.
Ayrıca aylık çok cüzi bir rakama özel terapi odaları konularını da dinleyebilirsiniz.
Muhakkak bir hobiniz olsun derim ve günlük yürüyüş yapın.
Bir de bir doktordan dinlemiştim.
Panik atağa meyilli insanların aç karnına kesinlikle tatlı yememesi gerekiyormuş tetikliyormus çünkü.
Özellikle aç karnına meyvelerden de muz, hurma, üzüm gibi aşırı şeker içerenleri de tüketmeyin.
Fazla kafein almayın.
Bol su ve artı spor yapaniliyorsaniz o da çok iyi gelecektir.
Oralarda yakın arkadaşınız var mı konuşup gezebileceginiz?

Psikolojik gibi duruyor kendinize çok yükleniyor suçluyor olabilir misiniz. Keşke öyle demeseydim keşke öyle yapmasaydım ona guvenmeseydim... Gibi cümleler kuruyormusunuz? Herkesin bu durumda olduğu bir dönem muhakkak oluyor ama şunu söyleyim geçiyor. Birgun geliyor bu yaşadıkların aklına geliyor zor günlerdi ama geçti diyorsun. Tavsiyem geçmişi kendine tekrar tekrar düşünüp yaşatma sen suçlu değilsin varsa bile bedelini odemissin hergun heran kendine bedel ödetmeyi bırakman gerek. İnternette panik atagin tedavisi ile şeyler okuyup izleyebikirsin sana yol gösterir en azından.

Online psikolog deneyebilirsiniz Türkiye'den mesela sorununuz çok büyük bir sorun gibi durmuyor. Direktiflerine uyarak aşabilirsiniz. Geçmiş olsun.

Evet Almanya'da aynen boyle.
Acilleri poliklinik gibi kullanmamk bir bizim ülkemizde sanirim...

Anksiye biraz daha farkli.Aglama krizleri oluyo kalp carpintisi oluyo evet. Ama genel anlamda daha bir cok etkisi var. Bu teshis icin psk gitmenizi oneririm. Ben once int arastirmistim ve bende tum belirtileri var oldugunu fark etmistim sonra psk gittim oda anksiyete tanisi koymustu zaten.

Evet anksiyete bozukluğu yaşıyorsun canım. Babamı kaybettikten sonra ve şu son 2 yılda yaşadığım zor olaylardan sonra başladı. Sürekli ağlama, hiçbir şey yapmama isteği, bir yere gitmeyi istememek, yalnızlık ve sevdiklerime birşey olacakmış korkusu....
Ben psikiyatriye gitmedim, ilaçsız kendi kendime yenmeye çalıştım ama uzun sürdü süreç. Hala dönem dönem oluyor. Sen mutlaka uzman görüşü almalısın

Teşekkür ederim online dün Türkiye’den psikolog ile görüştüm. Bana dediği ileri derece anksiyete

Çok üzüldüm. Başınız sağolsun.
Bu hisler hep bende de var.

Yaşadığınız şey panik atak. 3 yıl ilaç kullandım bu sebepten. Aynı bahsettiğiniz gibi aniden kötü düşünceler beynime hücum ediyordu. O sırada kalp çarpıntısı, karın ağrısı, terleme, bayılma, kontrolü kaybetme, aklını yitirme korkusu çok yoğun hissediliyor.
Sizi üzen, yıpratan, düşündükçe kendinizi rahatsız hissettireren şeyleri aklınıza getirmemeye çalışın. Biliyorum bu çok zor.
Hala sık sık demeyeyim ama ara sıra devam ediyor benim bu durumum. Size kötü gelen yerde, kötü gelen insanlarla ne kadar az olursanız o kadar iyi.
Özellikle iki gündür çok daha kötüyüm diyorsunuz. Yaşadıklarınızı yeniden yaşama korkunuz var mı? Yani acaba yeniden kalbim öyle atarsa diye korktuğunuz için mi daha kötüsünüz?

Sizin ki maalesef ki anksiyetenin ilerleyip panik atağa çevirmiş hali gibi duruyor.İlaç+terapi+gün içinde sevdiğiniz şeyleri yaparak rahatlatın kendinizi.Kendinize huzurlu bir ortam yaratmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…