Başarırsınız inanın kendinize gerçekten ben basardıysam herkes basarır abartmıyorum 180 nabız gördüm defalarca ölüyorum sandım.. ama yılmadım hıc bızaman ve anksiyete yasayan insanlar hayır demesini bilmiyor mesela ben bılmezdım ogrendım. insanlar kırılmasın aman bısey olmasın dıye dıye en sonunda vücut dur artık yeterrr diye bıze tepki veriyor :) aslında iyi yönden bakmalı cunku kendinizi degıstırmenız lazım. olumlama yapın her gun cok faydasını görceksiniz yılmadan yapın, algınız değişsin. sizi cok iyi anlıyorum bu durumu cok iyi bilirm. inanın ki basarıcaksınız
Evet özellikle hala birileri bişey isteyince tetikliyor.
Onun sebebi de benim hayır diyememem.
Diyemediğim için o stres günlerce beni yiyor.
Bir kez hatırlıyorum hayır dediğimi.
Ama o nasıl bir duygu. Kendimi yormadım ödün vermedim bir sürü bir sürü iyi his. Sonrasında gelen bir duygu var. Nasıl böyle iyi hissediyorsun.
Hayır demekle insan nasıl iyi hisseder.
Yani her koşulda yine dönüp dolaşıp kendimi suçluyorum.
Genel olarak insanlar zayıf olduğumu çok çabuk anlıyor. Son limite kadar kullanıyorlar ve ben o döngüden çıkamıyorum.
Bazen sorunu kendimde arıyorum.
Ya herkes mi kullanmak ister sende var hata diyorum.
Kafamdan uydurmadığımı biliyorum.
Çok kullanıldım çok elimi uzattım.
Geçen sene hiç yaşamadığım maddi çöküş,manevi bitiş ile insanların nasıl kaçtığını gözlerimle canlı canlı gördüm. Sanırım maddi çöküşten daha da kötüsü buydu. Yıllardır emek verdiğim gecemden gündüzümden çalıp koştuğum insanların kaçışı kötüydü.
Ben çok hırslı biriyim.
Ne yapar ne eder bi yol bulur ordan çıkarım.
Öyle de oldu 1 senedir yeni yeni toparladım.
Hatta eskisinden bile daha iyi maddi kazanca girdim.
Ne oldu dersiniz?
O kaçanlar nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama bir umut hala yokluyorlar.