• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete için psikologa gidip kurtulan var mı

Terapi durumunuza bağlı oluyor.Bende panik atak,okb ve yaygın anksiyete bozukluğu vardı.Uzun ve sabır gerektiren bir yol.Odevler veriliyordu onları düzenli yapıyordum.Her ne olursa olsun kaçmayacaksınız..Şunu kendinize söyleyin aklım yerinde sadece korku nöbeti bu.Etkili nefes egzersizleri yapılıyor.Bu atakları önlüyor zamanla.
Ne zamandir dewam ediyosunuz psikoloqa
Ilac kullaniyomusunuz

Ilaci birden bırakmak daha kötü.Eskisinden daha kötü duruma getiriyor.Ama emin olun tedavi olunabiliyor .Ama basarabileceginize inanmanız lazım. Ilk yapılması gereken kendine acimaktan vazgecmek

abla dün hiç bişey yok başıma bi ağrı girdi tansiyonumu ölçtüm 13/8 falan sonra o ağrı çoğaldı bidaha ölçtüm 14 e yakın küçükte 96 mı ne işte o an başladı panik hemen dil altı limon vs bi heyecan 3 dakkada bi tansiyon ölçmek 2 tane dil altı atarax şurup 2 kez içtim limon suyu birsürü ama bi türlü inmiyo iniyo geri çıkıyo kabus gibiydi şu an hala tedirginim ne yapıcam bilmiyorum .

En ufak belirti yaşadığınız da felaketlestiriyorsunuz.O an evet başım ağrıyabilir normal demen lazim.Hemen tansiyon veya başka şeyler yapmaman lazim.Nefes egzersizi deneyebilirsin.. Anksiyete korkutmaya çalışır.ve her korku onu besler.Anksiyete öldürmez..Önemli olan teslim olmamak.Bunun içinde kendine uğraş bulman.

Back