Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzerine gidip çıkacaksın canım N Narinkimse de bak senin gibi aynı o da ona da aynı şeyi söyledimTek başına dışarı çıkamama çok kötü birşey çünkü dışarı çıktığımda başımdönüyor.
şu yasaklar kalksın artık ne olur en azından haftasonu ormanlık alanlara giderim.
Bende de oluyor ara ara hele denge kaybı korkusu o da var bu hastalık geçmeyecek herhalde diyorum artıkŞu başdönmesi ne lanet birşey yaaa !!! Başdönmesini yenen yok mu şu hastalıkta?
Bende de dışarıya çıkma korkusu var. Bugün kendi arabamızla evden biraz uzağa gittik bir iş için eve zor döndüm. Nasıl geçecek ben de bilmiyorum. Üzerine gidince de iyi olmuyor ki. Çok yorgun hissediyorum kendimi.Üzerine gidip çıkacaksın canım N Narinkimse de bak senin gibi aynı o da ona da aynı şeyi söyledim
Bende de oluyor ara ara hele denge kaybı korkusu o da var bu hastalık geçmeyecek herhalde diyorum artık
okurken gözümden yaşlar aktı. aylarca dışarı çıkamadım. birileriyle çıksam bile hayatı zehir ettim yanımdakine. sürekli baş dönmesi yaşıyordum ben de. ilaç kullanıyorsan antidepresan ilaçları tansiyon düşüklüğü yapıyormuşTek başına dışarı çıkamama çok kötü birşey çünkü dışarı çıktığımda başımdönüyor.
şu yasaklar kalksın artık ne olur en azından haftasonu ormanlık alanlara giderim.
Şimdi nasılsınız peki? İnşallah iyi olmuşsunuzdur.okurken gözümden yaşlar aktı. aylarca dışarı çıkamadım. birileriyle çıksam bile hayatı zehir ettim yanımdakine. sürekli baş dönmesi yaşıyordum ben de. ilaç kullanıyorsan antidepresan ilaçları tansiyon düşüklüğü yapıyormuş