Merhaba, 2009 yılından beri 2-3 senede bir anksiyete, depresyon, panik atak hepsi birarada yaşadığım ataklar oluyor. . Yine böyle bir süreçten geçiyorum. 25 ocaktan beri ilaç tedavisi görüyorum. Buraya güngün duygularımı yazacağım. Ve başa çıkma mücadelemi , hüznümü , neşemi (inşallah)
şuan okuduğum kitap , dr. David Burns iyi hissetmek
Kitapta bazı ödevler oluyor, onları buraya yazmak istiyorum.
Bizi anca bu hastalığı yaşayanlar anlar, ne yazikki eşim hastalığım konusunda çok fazla duyarsız “kendi kendine abartıyorsun” “başka şeyler düşün” gibi sürekli suçlayıcı konuşuyor. Bi kere bile atak geçirirken başımı okşamadı elimi tutmadı.
ailem şehirdışında ben hastalığımdan bahsederek onları da üzmek istemiyorum. Şuan ki durumumdan onların haberi yok.
Elbet bu da geçecek öncekiler gibi, korona zamanı karantina sağlam insanların bile psikolojisini bozdu. Biz daha önce anksiyete yaşayanlar bundan daha çok etkilendik. İnşallah 1 martta yasaklar kalkar en azından ormanda hava alırız. Orman derken, ben tek başıma sokağa çıkamıyorum dışarı çıktığımda yürürken dengem bozuluyor bayılacak gibi oluyorum terliyorum panik yapıyorum.
benim bu hastalıkta ki en büyük korkum başdönmesi ve denge bozukluğu
Yemek yaparken tezgah başındayken kafam öne doğru aniden düşüyor gibi oluyor nabzım çıkıyor ve. Terlemeye başlıyorum.
Bazen ataklar 1.5 saat bile sürdüğü oluyor.
Genel olarak yataktayım ya da yatar pozisyonundayım.
Evimin işini tam anlamıyla yapamıyorum.
gün içinde kuru ekmek yiyip üstüne hap içmişliğim bile var.
şuan okuduğum kitap , dr. David Burns iyi hissetmek
Kitapta bazı ödevler oluyor, onları buraya yazmak istiyorum.
Bizi anca bu hastalığı yaşayanlar anlar, ne yazikki eşim hastalığım konusunda çok fazla duyarsız “kendi kendine abartıyorsun” “başka şeyler düşün” gibi sürekli suçlayıcı konuşuyor. Bi kere bile atak geçirirken başımı okşamadı elimi tutmadı.
ailem şehirdışında ben hastalığımdan bahsederek onları da üzmek istemiyorum. Şuan ki durumumdan onların haberi yok.
Elbet bu da geçecek öncekiler gibi, korona zamanı karantina sağlam insanların bile psikolojisini bozdu. Biz daha önce anksiyete yaşayanlar bundan daha çok etkilendik. İnşallah 1 martta yasaklar kalkar en azından ormanda hava alırız. Orman derken, ben tek başıma sokağa çıkamıyorum dışarı çıktığımda yürürken dengem bozuluyor bayılacak gibi oluyorum terliyorum panik yapıyorum.
benim bu hastalıkta ki en büyük korkum başdönmesi ve denge bozukluğu
Yemek yaparken tezgah başındayken kafam öne doğru aniden düşüyor gibi oluyor nabzım çıkıyor ve. Terlemeye başlıyorum.
Bazen ataklar 1.5 saat bile sürdüğü oluyor.
Genel olarak yataktayım ya da yatar pozisyonundayım.
Evimin işini tam anlamıyla yapamıyorum.
gün içinde kuru ekmek yiyip üstüne hap içmişliğim bile var.