Anksiyete bozuklugu ve hastalık hastalığı

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
28
Arkadaslar merhaba takıntı ve anksiyete bozuklugum var,son zamanlarda boyun ağrim vardi sonra o basıma yayıldı ve iki tarafında da saniyelik agrilar girdi.Gezici agri seklinde.Boynum da agri vardi ama hic hareket kısıtlılıgım yoktu.Sonra o gecti ve sırf basım agrimaya devam etti.Sonrada dudagımın yan kısmına sanki birseyle bastırılıyormus gibi bit baskı hissi geldi.Yanagıma yayıldı sonra.O baskı hissi sonra yanma hissine döndü simdide o yüzümün o tarafında bir karincalanma hissi var.Ms miyim diye cok korkuyorum sizde de oluyor mu?

Merhaba. Aynı sorunlar bende de var. Her an bi yerimde bi ağrı. Bi uyuşma vs. Bıktım artık

Kızlar yardım çok gerginim anksiyetem tavan yaptı sol gözüm seğiriyor ve benim ne zaman solgözüm seğirse çok kötü bişey olur daha önce böyle olunca bacağım kırıldı hemde üç yerden aylarca yattım. Sonra beş aylık hamileydim erken doğum yaptım ve bir çok şey yine kötü bir şey olcak diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…