anksiyate ve panik atağı olan hamileler

bende hamileyim.. hem panik atak hemde anksiyete hastalığım var..6-7 aydır gayet iyiydim ama artık ataklarım tekrarladı. ilaçta kullanamıyorum ne yapacağım bilmiyorum :KK43:
bildiğim kadarıyla hafif de olsa ilaç kullanılıyor yada bitkisel şurup pasiflora olabilir tabiki dr kontrolünde.. bitkisel çaylar da var eğer hamilelikte sıkıntı olmazsa drye danışıp içebilirsin

bildiğim kadarıyla hafif de olsa ilaç kullanılıyor yada bitkisel şurup pasiflora olabilir tabiki dr kontrolünde.. bitkisel çaylar da var eğer hamilelikte sıkıntı olmazsa drye danışıp içebilirsin
pasiflora çok hafif bir şurup daha önce kullanmıştım bende pek etki etmedi..
çarşamba gübü doktoruma danışıp ilaca başlayacağım maalesef :KK43:

merhaba bende gebelik için ilacı bırakalı birbucuk ay oldu azar azar bıraktım ama ataklarım yogunlastı işe zor gidiyorum mide bulantısı durmadan kusucam diye korku gelio olur olmaz yerde ögürüp duruyorum arada huzursuzluk gelio geldiginde ben basaramıcam ilaca cok ihityacım var nesem kalmadı anladım ki ilacsız yapamıcam 2 yıllık evliyim eşim ve ailesi cok istiyor cocuk tabi bende ama bu korku yüzünden etrafımdaki insanlardan kacıyorum bulantılarım yüzünden varmıdır ilaç içipte gebelik 3 ay sonra dio doktorlar ama ben üçay dayanamıcak gibiyim cokda istiyom korkularım olmadan bebegime kavusmayı :KK43: lütfen cok daraldım

merhaba bende gebelik için ilacı bırakalı birbucuk ay oldu azar azar bıraktım ama ataklarım yogunlastı işe zor gidiyorum mide bulantısı durmadan kusucam diye korku gelio olur olmaz yerde ögürüp duruyorum arada huzursuzluk gelio geldiginde ben basaramıcam ilaca cok ihityacım var nesem kalmadı anladım ki ilacsız yapamıcam 2 yıllık evliyim eşim ve ailesi cok istiyor cocuk tabi bende ama bu korku yüzünden etrafımdaki insanlardan kacıyorum bulantılarım yüzünden varmıdır ilaç içipte gebelik 3 ay sonra dio doktorlar ama ben üçay dayanamıcak gibiyim cokda istiyom korkularım olmadan bebegime kavusmayı :KK43: lütfen cok daraldım
Varmis canim ya veriyolarmis ilk uc ayda da
Hatta ben doktora ilk gittigimde gebelik olsa baska ilac verirdim dedi sen gebelikte de kullanilabilecek bi ilac iste canim israr et
Ben de sekizinci ayin icindeyim dokuz aya girince agir agir birakmayi dusunuyorum doktor kontrolunde cunku bebek cok istiyorum :KK43:
Ama nasil olacak birakabilecek miyim ya da sonra ilacsiz dayanabilecek miyim bilmiyorum :KK43:
Allah yardimcin olsun canim baska seylerle ilgilenmeye calis bi de pasiflora diye bi bitkisel surup var doktor bana ilk onu vermisti gebeliktede kullanilabilyormus bi arastir onu hafif bi sey mis ama belki iyi gelir canim
Bi de hangi ilaci kullaniyordun tatlim

Paxera ydi allaha sukur iyiydim ama bugün bir tane atarax aldim oda çok uyku hali yaptı kaygin olursa al demişti doktor ama bu halle ne bebis olur nede ben iyi ;(

Paxera ydi allaha sukur iyiydim ama bugün bir tane atarax aldim oda çok uyku hali yaptı kaygin olursa al demişti doktor ama bu halle ne bebis olur nede ben iyi ;(
Ben de sulinex kullaniyorum birakanlar cok zorluklar cekmis birakirken ben de simdiden dusunuyorum nasil olacak diye. :KK43:
Dua edelim cok

Valla bir ay sonrasi nda bu belirtiler oldu işime titreme ara ara aklını kaybedecek olma korkusu mide bulântisi ve bu duygudan dolayı etrafimdki insanlardan kaçma surekli eski nesemden eser yok bebegide istiyom ama korkularim yine tekrarlio hep başa sariom nasıl olacak bu hastalik

Bu hastalık çok zor bn ilaç kullanmadan doğum yaptım Ama her günüm kabus giydi hiç mutlu hamilelik yaşayamadım ama öyle böyle geçti 9ay ilaç kullanmak istedim ama miydem kabul etmedi hep kustum kullanamadım hamileyken miyde hashaslaşıyor

Bu hastalık çok zor bn ilaç kullanmadan doğum yaptım Ama her günüm kabus giydi hiç mutlu hamilelik yaşayamadım ama öyle böyle geçti 9ay ilaç kullanmak istedim ama miydem kabul etmedi hep kustum kullanamadım hamileyken miyde hashaslaşıyor
Bende bebek istiyorum ama cesaretim yok anksiyeteyi yenmeden asla yapamam.şu an bile zor dayanıyorum:KK43:

mrb ıspanak kürünü denemeni öneririm araştırabilirainiz

Ispanak tere kurunu yaklaşık iki haftadır yapıyorum ama fayda etmedi gibi doktorumla gorustum nefes egzersizi yap dedi senin bir rahatsızlığın yok psikolojik geçer diye telkinde bulun Dior ama bende derman kalmadi

Ispanak tere kurunu yaklaşık iki haftadır yapıyorum ama fayda etmedi gibi doktorumla gorustum nefes egzersizi yap dedi senin bir rahatsızlığın yok psikolojik geçer diye telkinde bulun Dior ama bende derman kalmadi
Bende faydası gördüm ıspanak tere ve ıspanak maydonoz. Herşey Allahtan canım şifası Allahtan taze taze yap ilaç da uyuşturuyo ya hep ilaca bağımlı olmakta zor heleki ben öyleydim şimdi çareyi kürde buldum. Herhangi Bi ilaç kullanıyormusun

Nezaman başladı küre ilacı bıraktım ama çok zorlaniorum ara ara daralti gelio sanki garip davranis larda bulunulan korkusu bide calisiyom mide bulantısı oluyor oyuzden insanların yanında kusucam endişesi sario yanı bu durumdan dolayı yemem azaldı bazen lokma bogazimda kalacak gibi bir duygusal oluo oyuzden hayatım kötü gidio canlılık yok

Nezaman başladı küre ilacı bıraktım ama çok zorlaniorum ara ara daralti gelio sanki garip davranis larda bulunulan korkusu bide calisiyom mide bulantısı oluyor oyuzden insanların yanında kusucam endişesi sario yanı bu durumdan dolayı yemem azaldı bazen lokma bogazimda kalacak gibi bir duygusal oluo oyuzden hayatım kötü gidio canlılık yok
Canım benim o duyguyu çok iyi biliyorum bnde bi keresinde sırf yemek boğazımda kalıyo diye kilo vermiştim. Bulantın çok olursa kraker ye. Naneli şeker al bn oyle yapıyorum. Bide panik ataksa dua var onu okuyorum ben

Ispanak kuru nasıl yardımcı olur musun bende de var panik atak:KK43:
Geçmiş olsun canım ıspanak la maydonoz sabah yapılıyor ıspanakla tere akşam yapılıyor. Taze olacak. Tarif : 5 6 yaprak ıspanak 8 10 dal maydonoz iki bardak kaynamış suya atıp üç dk haşlıyorsun. Sonra bi bardak içiyorsun akşamda aynısını ama tereyle olanı yapıyorsun. Ilıyınca içiyorsun.

26 yaşındayım cnn.efexor ve anafranil kullaniyorum

X